Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AresMT2 REAKTYWACJA start 19.04.2014 [Dedyk]

Rekreative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !!!

W związku z tym, iż nasz technik serwerowy miał wypadek samochodowy, po czym doznał bardzo poważnych obrażeń, start serwera niestety musimy przełożyć na późniejszy termin.

Na prawdę bardzo nam przykro, przepraszamy za usterki.

Administracja AresMT2 .

miał wypadek samochodowy

przepraszamy za usterki.

o kurwa ahahahahhahahahahahahahaha, to sie administrator usterek tera nabawił

Chujowa sprawa tka sie wymigiwać, ale zawsze lepiej to niż martwy santriel czy admin metin5 xD

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co się kur*a głupi śmiejesz? Idź na swój serwer i tam się pośmiej a nie wchodzisz na każdą prezkę i reklamę robisz.

Wypadek był i nie ma się z czego śmiać, szkoda jedynie technika i twojej głupoty.

Opublikowano

Co się kur*a głupi śmiejesz? Idź na swój serwer i tam się pośmiej a nie wchodzisz na każdą prezkę i reklamę robisz.

Wypadek był i nie ma się z czego śmiać, szkoda jedynie technika i twojej głupoty.

Skąd wiesz że był wypadek? Bo ktoś tak napisał? Santriel wiecznie żywy!

Opublikowano

Wejdź na ts3. Byłeś jak dzwonili do jego mamy specjalnie? Nie!Ja wiem, że był wypadek bo przy tym byłem (rozmowa na komórke)  -.-.

P.S 

Żadnym administratorem,gm'em nie jestem, tylko zwykłym graczem z poprzednich odsłon na których mi się dobrze grało.Dlatego chciałbym jeszcze raz pograć..

Opublikowano

Wejdź na ts3. Byłeś jak dzwonili do jego mamy specjalnie? Nie!Ja wiem, że był wypadek bo przy tym byłem (rozmowa na komórke)  -.-.

Daj numer, tez zadzwonie.

I dajcie numer konta, wysle profity z aslana na rzecz Waszego admina.

@

Bedzie serwer dzis działał? Chce pograć wśród żywych.

Opublikowano

Daj numer, tez zadzwonie.

@

Bedzie serwer dzis działał? Chce pograć wśród żywych.

Zamiast robić sobie bekę, to cofnij stronę w tył i poczytaj jak sprawa wygląda z serwerem. Bo widzę zamiast czytania to tylko cytujesz -.-.

Opublikowano

Ponieważ dzwoniliśmy do Technika i odebrała jego Mama ... Powiedziała co się stało więc prosiłbym takiego czegoś nie komentować bo szkoda to czytać .... A tak na marginesie

Chujowa sprawa tka sie wymigiwać, ale zawsze lepiej to niż martwy santriel czy admin metin5 xD

Jeżeli wyśmiewasz się z innych osób które miały wypadek bo potrącił ich samochód to wiedz że nikt nie ma szacunku (wobec takich osobników jak ty) . Jednym słowem jesteś żałosny dziękuje za przeczytanie ..

//Sztifler

Opublikowano

Ponieważ dzwoniliśmy do Technika i odebrała jego Mama ... Powiedziała co się stało więc prosiłbym takiego czegoś nie komentować bo szkoda to czytać .... A tak na marginesie

Jeżeli wyśmiewasz się z innych osób które miały wypadek bo potrącił ich samochód to wiedz że nikt nie ma szacunku (wobec takich osobników jak ty) . Jednym słowem jesteś żałosny dziękuje za przeczytanie ..

//Sztifler

Szacunek w internecie, dobry żart.

Opublikowano

//Sztifler

Popraw ssy w prezce

http://screenshooter.net/8601038/jeppaov

chetnie zobacze ten rozdział.

Opublikowano

Nie polecam, nie zagram.

Tak btw dalej czekam na moje pieniądze za pliki :) 

Server jedynie aby kase zarobić. 

Jeżeli do startu nie dostanę pieniędzy pliki znajdziecie na mpc+ sql z poprzedniej edycji. 

Zaraz poleje się fala hejtu w moją stronę, ale nie lubię gdy ktoś mnie dyma na kase. 

Pozdrawiam i życzę szybkiego upadku, o ile wgl wystartujecie 

217xz.jpg
Opublikowano

Nie polecam, nie zagram.

Jeżeli do startu nie dostanę pieniędzy pliki znajdziecie na mpc+ sql z poprzedniej edycji. 

Zaraz poleje się fala hejtu w moją stronę, ale nie lubię gdy ktoś mnie dyma na kase. 

Technik dostanie odszkodowanie to Ci zapłaci za pliki nie martw się, spokojnie wszystko otrzymasz.

Opublikowano

Nie polecam, nie zagram.

Przypominam o umowie ktorą podpisywaliśmy. Zartowałem mam wyjebane chcesz to wstawiaj xDD

aFMA3pg.png

Opublikowano

A kto miał rację ? Że to jest porażka roku ?

A największy Hejt dostałem :)

Propsy wypadek samochodowy, jakoś nie mogę w to uwierzyć :) Pewnie osraliście się ze startem.

1. Nie znaleźliście strony.

Pewnie dalej nic nie naprawialiście i jest nasrane błędów i nie startujecie, macie zablokowane domeny na forum dla tego forum raczej nie będzie.

Pliki kupiliście nie znacie się jedynie dla hajsu.

Tylko teraz kto mi przyzna rację ....

Opublikowano

A kto miał rację ? Że to jest porażka roku ?

A największy Hejt dostałem :)

Propsy wypadek samochodowy, jakoś nie mogę w to uwierzyć :) Pewnie osraliście się ze startem.

1. Nie znaleźliście strony.

Pewnie dalej nic nie naprawialiście i jest nasrane błędów i nie startujecie, macie zablokowane domeny na forum dla tego forum raczej nie będzie.

Pliki kupiliście nie znacie się jedynie dla hajsu.

Tylko teraz kto mi przyzna rację ....

Więc tak ja Ci nie przyznam racji ponieważ nadużywasz już niektórych określeń to po 1 ... Po 2 znamy się na plikach i mamy wszystko naprawiona i poprawione ... Po 3 jesteś niedorozwiniętym dzieckiem który płacze cały czas bo to bo tamto .... Jak ja kocham Hejtować takich ludzi co robią z siebie błaznów , bo co pomyślą że jak z hetują serwa to Są Pro Elo Propsy albo co ?? Nie tak nie jest Nasz technik doznał poważnych obrażeń po wypadku więc start serwera jest przesunięty Pomyślcie lepiej 50x zanim znowu coś napiszeszecie :)

Dziękuje za uwagę // Sztifler

Opublikowano

Więc tak ja Ci nie przyznam racji ponieważ nadużywasz już niektórych określeń to po 1 ... Po 2 znamy się na plikach i mamy wszystko naprawiona i poprawione ... Po 3 jesteś niedorozwiniętym dzieckiem który płacze cały czas bo to bo tamto .... Jak ja kocham Hejtować takich ludzi co robią z siebie błaznów , bo co pomyślą że jak z hetują serwa to Są Pro Elo Propsy albo co ?? Nie tak nie jest Nasz technik doznał poważnych obrażeń po wypadku więc start serwera jest przesunięty Pomyślcie lepiej 50x zanim znowu coś napiszeszecie :)

Dziękuje za uwagę // Sztifler

Kochasz hejtować i jesteś "H@" to ładnie ^^ widzę już przyszłość serwera, a i jeszcze nie dostałem swojej kasy za nieodzyskane SM

Takie są teraz serwery, większość idzie na kase a nie tak jak te klasowe której stoją kilka lat jak

-XenoXMT2

-PandoraMT2

-Argentus

Rozumiem, że technik miał wypadek, ale w takim razie ma się zastępczego, a nie tylko jednego.

Serwer za 1 razem wydawał się spoko, ale jednak to tylo kupione pliki i postawione na dedyku, sory chyba nawet na VPS bo szkoda im kasy.

Tyle z mojej strony.

Yo nigga :D

Opublikowano

Kochasz hejtować i jesteś "H@" to ładnie ^^ widzę już przyszłość serwera, a i jeszcze nie dostałem swojej kasy za nieodzyskane SM

Takie są teraz serwery, większość idzie na kase a nie tak jak te klasowe której stoją kilka lat jak

-XenoXMT2

-PandoraMT2

-Argentus

Rozumiem, że technik miał wypadek, ale w takim razie ma się zastępczego, a nie tylko jednego.

Serwer za 1 razem wydawał się spoko, ale jednak to tylo kupione pliki i postawione na dedyku, sory chyba nawet na VPS bo szkoda im kasy.

Tyle z mojej strony.

81eb68010106.gif

aFMA3pg.png

Opublikowano

-XenoXMT2

-PandoraMT2

-Argentus

Tyle z mojej strony.

Witaj Printexie .... nie jestem H@ wieć nie udzielaj się o przyszłości serwera nie musisz nic mówić ponieważ to nie my robiliśmy graczy w ciula ( Za przeproszeniem ) Lecz ty ich oszukiwałeś na kase fajną mine miałeś jak Arnoldzik i Encore się z tobą spotkali cnie ?? Jak to było mam przypomnieć ?? Wybaczcie ale takie wypowiedzi do których próbujecie dążyć i niszczyć reputacje serwera to się wam nie uda :))

Pozdrawiam // Sztifler

Opublikowano

modek wez to zamknij bo na start sie nie zapowiada nigdy masa bugow i syfu bd a teraz tylko jeden wielki spam ..

NIe polecam

Jeżeli nie polecasz to zbędny twój komentarz ... pisałeś już to parenaście komentarzy wcześniej ,a Tematu proszę Nie zamykać . Start serwera będzie przesunięty spowodu wypadku Technika ... Napisałem post na ten temat więc prosiłbym o przeczytanie tego 3x i pozniej napisanie kolejnego Komentarza.

//Sztifler

Opublikowano

Jeżeli nie polecasz to zbędny twój komentarz ... pisałeś już to parenaście komentarzy wcześniej ,a Tematu proszę Nie zamykać . Start serwera będzie przesunięty spowodu wypadku Technika ... Napisałem post na ten temat więc prosiłbym o przeczytanie tego 3x i pozniej napisanie kolejnego Komentarza.

//Sztifler

Technik umarł w skutek obsrania się.

Rozbity_golf_miejscowosci_2104323.jpg

a tak serio :

Ciągle leci bajera z waszej strony

Sam spam w tym temacie

Technik nie miał wypadku to tylko ładnie kłamstwo

Serwer pod hajs

Chuj się na tym wszystkim znacie

Teraz czekam na odpowiedź z waszej strony, jaki to jestem odważny, bo hejtuje, że nie mam szacunku i że jestem "niedorozwinięty".

Pozdrawiam.

Opublikowano

good_bye.jpg

Tyle w temacie :) Jak mówiłem, z Ares'em koniec to było widać po S1 i identycznie się stało z S2 :) Który nawet przed startem upadł. A wy dalej upieraliście się na swoim, a i tak wyszło na moje :) Tylko teraz nie jesteście nawet w stanie tego mi przyznać , bo wyjdziecie na ostatnich idiotów ...

Chociaż Hmm... Już wyszliście.

Widzę HAJS się już wam nie zgadza $_$

Pewnie niedługo będą robić jakiś server ;)

Opublikowano

Witam was !!
Chciałbym poinformować was że serwer nie wystartuje.

Z przyczyn : Technik odszedł od Teamu z powodu , naciskania na niego i jechania ze strony Prezesa :)
Nie musicie czekać nawet na start bo i tak go nie będzie ...

@Temat do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...