Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AresMT2 REAKTYWACJA start 19.04.2014 [Dedyk]

Rekreative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam ze względu na Rekreative reszty nie znam, więc nie oceniam pozdrawiam z forgame JaTylkoChceP.

@aw

Skąd bronie 75?

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i co zrobisz? nic nie zrobisz.

Tirex

rt-fxsthgsvyclievynzdjb.png

a grafika też nie jest Twoja.

Sprawdzasz o 3:00 w nocy ile jest graczy o_O

114938341.jpg

Tirex był i jest dobrym serverem tylko błędy na starcie, które niestety były, odjęły mu trochę graczy.

Ale bynajmniej oni próbują się jakoś wybić im server nie pada po jednym ataku.

Opublikowano

114938341.jpg

Tirex był i jest dobrym serverem tylko błędy na starcie, które niestety były, odjęły mu trochę graczy.

Weź stąd idź bo pieprzysz trzy po trzy ... Nie będę komentował tego serwera(Tirex) bo szkoda nawet wchodzić na stronę ... Napisałeś, że serwer padł po jednym ataku, i tu dziękuję Ci za chwile humoru ;-)

Moderatora proszę, o wyczyszczenie tematu ze spamu i zbędnej dyskusji, napisałeś swoją opinie i to wystarczy.   

Opublikowano

114938341.jpg

Jezli w nocy nikt nie gra w dzień będzie podobnie wiec wypad.
Opublikowano

Wszystkie osoby wypowiadające się negatywnie o serwerze niech się lepiej powstrzymają od komentarzy typu: "Padnie po 1 ataku". Nie wiecie jak na razie co mówicie. Poczekajcie do soboty (19.04) i się dopiero przekonacie, Czy serwer "padnie" czy też będzie normalnie funkcjonował.

Gry łączą, a nie dzielą.

Opublikowano

No chłopie ... Wiem kto wye*ał wam Kochanego Ares'a i powiem jedynie tylko tyle, że to był jeden jedyny atak paro sekundowy :) Nie byłem to ja. Ale pewnie ta osoba teraz ma bekę z was bo to był chyba wasz jedyny atak :) Nawet własnej prezentacji nie umiecie zrobić tylko kradniecie od innych. Totalna żenada, widać pokazujecie tutaj wasz profesjonalizm, a dokładniej jego brak :) Szkoda mówić o tirex'ie ?

1. Zajebaliście im grafike z prezki :)

2. Oni nie padają jak much w przeciwieństwie do was

3. Zrobili ładną prezentację i to sami, nie kradnąc nikomu nic z innych prezek.

4. Trzymają się do dzisiaj a mieli parę problemów po drodze :)

5. Szkoda wchodzić na stronę ? - Oni ją chociaż mają ... i nie spierdoloną z MPCFORUM ...

Dziękuję ci za chwile Humoru ... - No to było śmieszne jak paro sekundowy pewnie ddos wywalił wam dosłownie wszystko na drobne kawałeczki :)

Dobra ja kończę z tym serverem, bo jedynie pisząc tak poniżam siebie ... Jednakże jak pewnie większość zauważyła, server to dno administracja ma maksymalne 15lat+, coś tam potrafią ale jak widać jest to znikome... kradzieże z prezek, brak umiejętności ich robienia, jak i same pliki serverowe zostawiaja dużo do życzenia. o.O

Pis Yoł.

W ogóle dowiedziałem się jeszcze czegoś ciekawszego ... - Że pliki kupiliście od Isaira, więc nawet nic przy nich nie robiliście. (Nie powiem, od kogo mam info jednakże go pozdrawiam :)

Opublikowano

No chłopie ... Wiem kto wye*ał wam Kochanego Ares'a i powiem jedynie tylko tyle, że to był jeden jedyny atak paro sekundowy :) Nie byłem to ja. Ale pewnie ta osoba teraz ma bekę z was bo to był chyba wasz jedyny atak :) Nawet własnej prezentacji nie umiecie zrobić tylko kradniecie od innych. Totalna żenada, widać pokazujecie tutaj wasz profesjonalizm, a dokładniej jego brak :) Szkoda mówić o tirex'ie ?

1. Zajebaliście im grafike z prezki :)

2. Oni nie padają jak much w przeciwieństwie do was

3. Zrobili ładną prezentację i to sami, nie kradnąc nikomu nic z innych prezek.

4. Trzymają się do dzisiaj a mieli parę problemów po drodze :)

5. Szkoda wchodzić na stronę ? - Oni ją chociaż mają ... i nie spierdoloną z MPCFORUM ...

Dziękuję ci za chwile Humoru ... - No to było śmieszne jak paro sekundowy pewnie ddos wywalił wam dosłownie wszystko na drobne kawałeczki :)

Dobra ja kończę z tym serverem, bo jedynie pisząc tak poniżam siebie ... Jednakże jak pewnie większość zauważyła, server to dno administracja ma maksymalne 15lat+, coś tam potrafią ale jak widać jest to znikome... kradzieże z prezek, brak umiejętności ich robienia, jak i same pliki serverowe zostawiaja dużo do życzenia. o.O

Pis Yoł.

No to teraz może właściciel konta napisze i tego wszystkiego co robił.

Ty, inteligent, prezentację sam robiłem, nie wzorowałem się na nikogo prezce, głąbie, te swoje mądrości to zostaw dla siebie.

Cyt. uwaga: "Dobra ja kończę z tym serverem, bo jedynie pisząc tak poniżam siebie ... Jednakże jak pewnie większość zauważyła, server to dno administracja ma maksymalne 15lat+, coś tam potrafią ale jak widać jest to znikome... kradzieże z prezek, brak umiejętności ich robienia, jak i same pliki serverowe zostawiaja dużo do życzenia.  O.o"

Po pierwsze to już się poniżyłeś dawno, tylko jesteś na tyle tępy, że tego nie widzisz :)

Administracja ma maks 15 lat? Każdy ma po 18-20 wzwyż. Jeżeli z nami nie rozmawiałeś ani razu i nie wiesz, kto ma ile lat, to ściśnij buźkę i siedź na dupie.

Kradzieże z prezentacji czyjejś? Do takiego czegoś nawet nie doszło, robiłem wszystko sam, napisy, nagłówki itd. To, że są krzywe screeny to nie znaczy, że prezentacja jest do dupy, a Ty piszesz to tylko dlatego, żeby poniżyć serwer, no ale jak już wspomniałem wcześniej - poniżasz samego siebie.

Serwer nam się posypał na starcie? Hahaha, ziomek, Ty ja nie wiem, potomek Mickiewicza jesteś, że takie bajki piszesz, czy kto?

Cyt: "5. Szkoda wchodzić na stronę ? - Oni ją chociaż mają ... i nie spierdoloną z MPCFORUM ..." 

Zastanów się co piszesz. "Oni ją chociaż mają" - świetnie, my też ją mamy ;o

~Pozderki.

Eldo.

Opublikowano

@UP.

Zablokowana domena na forum , strona? z mpc okej :)

Ja się poniżyłem ? ja mogę tak do usranej śmierci :) Mówisz, że nie znam waszych głosów :) I tutaj cię zadziwię :) byłem na ts'ie i dziwnym przypadkiem usłyszałem, że większość nawet nie była po mutacji. Ten słynny tekst "Idę zareklamować ares'a na forach i ts'ach" nawet na ts'ie mortyriusza widziałem "ZAPRASZAM NA ARESMT2 NAJLEPSZY SERVER METINA"

Prezentację robiłeś sam, to raczej widać. Jednakże, że zajebaliście zdjęcie z prezki tirex'a to inna sprawa :) Ja siebie nie poniżam tylko raczej wy stawiając takie servery :) Nawet plików własnych nie macie . Raczej i tak wątpię, że coś z tego aresi'ka wyjdzie rozmawiając ze znajomymi są trochę rozbawieni waszymi kłamstwami i dziecinnym zachowaniem. Więc widać narobiliście sobie więcej wrogów .

Opublikowano

Żałosny jesteś koleś. Widzę, że przez internet to w mordzie dobry jesteś, ciekawe jak w realnym życiu.

Wiszą nam Ci, którzy uważają nas za swoich wrogów, więc skończ mi tu biadolić, bachorze. Sraczkę masz, czy co?

Pie*dolisz jakieś głupoty od rzeczy, że nie wiem, czy mam się śmiać, czy płakać.

Nie mam zamiaru prowadzić więcej konwersacji (nie wiem jak inni z administracji) z takim głąbem jak Ty, bo szkoda mojego wysiłku na rozmowę z Tobą. Także żegnam szanownego inteligenta.

Yo.

Opublikowano

Oni zamknęli serwer bo gracze odchodzili. W sumie się nie dziwie bo sami z gildią odeszliśmy gdyż Administratorzy nie potrafią nic zrobić na serwerze . A najlepsze było to że kazali nam (graczom) robić reklamę serwera.. Gdy spytaliśmy ich czy wychodzą na plus z ISa to powiedzieli że tak , natomiast jak się spytaliśmy "to dlaczego nie wydacie teraz na reklamę?" , to nastąpiła wielka cisza.. Tyle w temacie .. Serwer pod zarobek , nowości nie wprowadzą po nie potrafią . Jedyne co potrafią to mydlić oczy na TS-ie i się wszystkiego wypierać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oni zamknęli serwer bo gracze odchodzili. W sumie się nie dziwie bo sami z gildią odeszliśmy gdyż Administratorzy nie potrafią nic zrobić na serwerze . A najlepsze było to że kazali nam (graczom) robić reklamę serwera.. Gdy spytaliśmy ich czy wychodzą na plus z ISa to powiedzieli że tak , natomiast jak się spytaliśmy "to dlaczego nie wydacie teraz na reklamę?" , to nastąpiła wielka cisza.. Tyle w temacie .. Serwer pod zarobek , nowości nie wprowadzą po nie potrafią . Jedyne co potrafią to mydlić oczy na TS-ie i się wszystkiego wypierać.

Prawda boli, ale niestety tak było. Wiem bo sam grałem jednak życzę powodzenia bo nie jestem zawistnym graczem swój czas spędziłem na Aresie, kto chce niech zaczyna grę bo trochę pograć na serwerze może.

Opublikowano

Jak ja to czytam : "serwer pod zarobek", "serwer padł od paro sekundowego DDoS'u" to leżę i leję ze śmiechu. Gościu ja grałem od samego początku na tym serwerze i od samego początku siedziałem na TS'ie i serwer nie padł od "paro sekundowego" DDoS. Jedyne co DDoS zrobił to zlagował logowanie i tyle. Następnie serwer pod zarobek... Hmm... Jak mógłbyć pod zarobek jak grało tyle osób ile grało. I to co było w IS wystarczało no pokrycie opłat. Zamknięty został z powodu małej ilości osób na serwerze i był nierentowny i po pewnym czasie trzeba by było dopłacać. A zadaniem serwera jest na siebie zarobić. I takie hejty i oszustwa są nie na miejscu. 

Gry łączą, a nie dzielą.

Opublikowano

i co zrobisz? nic nie zrobisz.

Tirex

rt-fxsthgsvyclievynzdjb.png

a grafika też nie jest Twoja.

nie porownuj serwera s1 do s2 gdzie na s1 gralo 600 +/- graczy i bd gralo jeszcze wiecej bo pliki juz prawie naprawione. Tu przynajmniej na s2 prawie o 4 w nocy ktos gra a u was bd serwer offline bo nie potraficie nic zrobic  :)

Opublikowano

Rexton , nie pogrążaj się . Jesteś w Administracji i Arnoldzik kazał Ci bronić serwera na MPC? Nie wiem czy wiesz , ale serwer jest opłacony do wakacji więc o jakich dopłatach Ty pier*****?! Prawda jest taka że skopali exp petów i nie dostawali już wystarczających środków na IS bo gracze odeszli dlatego zamknęli projekt i próbują jeszcze coś wykrzesać do tych wakacji.. A prawda jest okrutna że w mieście nikogo nie było , a czas na serwerze był z góry skazany na stratę . Na szczęście zdążyłem sprzedać konto dzień przed wyłączeniem serwera . Szkoda mi ziomka który ode mnie kupił to konto bo długo nie pograł ale cóż , może mieć pretensje tylko do "szanownej" Administracji ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Arnoldzik mi nic nie kazał to po pierwsze. Po drugie ten temat został założony by komentować, pisać o AresMT2 Reaktywacja, a nie o starym Ares'ie. Więc skończ hejtować co krok jak nie wiesz co na serwerze znajduje się aktualnie. Koniec tej nisko poziomowej dysputy.

Gry łączą, a nie dzielą.

Opublikowano

grałem do końca tego serwera było fajnie z ludżmi co tydzień event zou + OX lub szukanie GM bardzo fajne nagrody.Tylko pare rzeczy bym zmienił ale teraz jest hasło na ts wiec nie można wejsć ;/ 

Że tak powiem byłem w gildi TheOrder jak ktos pamieta i miałem jeden z najwyższych lev wiec wszystko zrobiłem-zdobyłem 

Opublikowano

grałem do końca tego serwera było fajnie z ludżmi co tydzień event zou + OX lub szukanie GM bardzo fajne nagrody.Tylko pare rzeczy bym zmienił ale teraz jest hasło na ts wiec nie można wejsć ;/ 

Że tak powiem byłem w gildi TheOrder jak ktos pamieta i miałem jeden z najwyższych lev wiec wszystko zrobiłem-zdobyłem 

Jasne jasne bla bla...

@topic

Będzie jakaś beta?

Opublikowano

Po co beta -.- jak pliki były już grane z około 3miechy..

Warto dodać, że się do niczego nie nadają :)

@AW.

Skąd Kosa na 25lvl?

Opublikowano

Teligos jak możesz tak pisać skoro nie wiesz co się w nich znajduje. Znowu zaczynają się hejty. Tutaj się pisze o serwerze, który wystartuje, a nie o tym, który kiedyś istniał. Weźcie to pod uwagę. Wcześniej o tym pisałem.

Gry łączą, a nie dzielą.

Opublikowano

W kilku słowach, prosto i zwięźle SERWER TO JEDNO WIEKIE DNO

Kilka dowodów mhm :)?

1.Doładowania przez SMS do IS-U zepsute były, później naprawili ale sm moich nie oddali.

2.Administracja to jedna wielka gimbaza

3.wiele bugów

4.Kradnięta grafika

5.Padli po starcie ^^

6.0 pomocy ze strony administracji(był 1 gm który w m1 shinsso stał i pozdro dla niego bo spoko ziom)

7.Nie umiecie przyjmować "Hejtów"

____________________________________________________________________________________________

Zgadzam się z venomsem, serwer to jedno wielkie dno, a konto sprzedałem tydzień przed upadkiem serwera :)

Żal mi tego gościa co kupił moje konto za 30 zł. i pograł tak mało ^^

Serwer wbije i wpisze pewną komende po której serwer padnie bo administracja nic nie umie :)

___________________________________________________________________________________

Ale się boje, Printex ziomuś :))

rc4pj9.jpg

Yo nigga :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...