Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] SF2EU | FataL v2 by MA.CODING [DETECTED]

Umarly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa ładnie , gram od wczoraj na nim tylko dziś mi kilka razy wyskoczył report przy starcie gry że mi coś wykryło ale to tylko z 3 razy tak i sie wlaczylo i dziala nadal ;][

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem mam Windows XP.

Odpalam przez injector zgodnie z instrukcją , gdy xigncode zaczyna sie ladować daję Inject ManualMap i wyskoczyl mi blad : http://scr.hu/1bue/8w6a8 , pobralem ten pliczek i wyskoczyl mi taki blad http://scr.hu/1bue/b53qn

zmieniam ustawienia na standard i mam : http://scr.hu/1bue/a6lmd po kliknieciu Kontynuuj odpala mi sie skill , ale niestety bez cheata . Prosze o pomoc 
Opublikowano

Czemu tu jestem .... Bo nie tylko tutaj znajdują się cheaty ... A odnośnie raportów które wysyłam hmmm Jakbyś wydał tyle gotówki i wbił ten lvl co ja ... :) wkurzali by Cię tak samo jak i mnie cioty bez skila :) którzy żeby zaistnieć w tego typu grach muszą kupować haki albo szukać darmowych syfów z keylogerami :)

Opublikowano

Up

Popieram ta gra przez to schodzi na psy. Ogólnie rzecz mówiąc nie da się pograć, bo durne gimbusy nie potrafią normalnie grać i mają ból dupy. Tych raportów odnośnie free hacka poszło już kilkadziesiąt. Proszę się też nie zdziwić, że możecie dostać bana na pare lat, bo po wysłaniu filmu banują w ciągu 24 h. Wiem co pisze, sam nagrywam filmy. Wiem, że to forum o hackach, ale mówię wam, że nie warto. Po 1, możecie stracić konto, a po 2, nadal nie będziecie potrafić grać. Reasumując, bezsens.

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

Wiem, że to forum o hackach, ale mówię wam, że nie warto. Po 1, możecie stracić konto, a po 2, nadal nie będziecie potrafić grać. Reasumując, bezsens.

Popieram ciebie, ale przeciw hackom nikt się nie zabezpieczy, jest to wręcz nie możliwe, do każdej gry jest jakiś hack, obejście lub coś innego co ułatwi ci grę(Osobiście tylko testuje hacki nic więcej, zagram z 3-6 rund i wyłączam bo gra odraz staje się nudna). Hack jest dla osób które chcą mieć bardzo łatwo, nie potrafią grać lub ich klan ma się dostać do topki, znajdź klan który nie ma hacków jest to wręcz nie możliwe bo co 2 klan to hack(początek jak zawsze normalnie, ale jak przychodzi im przegrać to lecą same head-y). Hacki były są i będą, zablokują? To i tak za 2-4 dni facet zrobi obejście i hack nadal jest więc jeżeli to już reportujesz to nie pisz o tym na forum o cheaty bo robisz przez to niepotrzebny spam...

Podsumowanie: Chcesz ulepszyć grę zgłoś to, ale nie pisz o tym.

@Up. To my mamy "ból dupy" bo nie możemy się pogodzić, że hacka nie będzie. Ale dla twojej wiadomości tak czy siak hack pojawi się po aktualizacji xingcode i do tego dojdzie więcej opcji...

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

zaraz tam mamy ból dupy :) może postaraj człowieczku wbić KD powyżej 2.0 i 45%+ hedów i mieć wysoki lvl :) bez używania cheatów :) dla Ciebie ELsoSDDF jest nie wykonalne ;) więc ludzi używający haków dla mnie jesteście zerami :) pozdrawiam :)

Opublikowano

22.04.2014 Hack nie działa :)

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...