Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] SF2EU | FataL v2 by MA.CODING [DETECTED]

Umarly

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema 

MI ten cheat nie działa nwm czemu może dlatego że mam win8 ale kolega gra obok na kompie stacjonarnym na win7 ja odpalam i wszystko poprawnie chodzi pomóżcie 

THX wielkie

Opublikowano

Siema 

MI ten cheat nie działa nwm czemu może dlatego że mam win8 ale kolega gra obok na kompie stacjonarnym na win7 ja odpalam i wszystko poprawnie chodzi pomóżcie 

THX wielkie

może dlatego ze nie działa na win 8 ? 

Opublikowano

Mi nie działa jak włączam launcher i potem fatala wyskakuje mi :

Wystąpił problem z aplikacją Special Force 2 i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.

A resztę to chyba każdy zna.

Mam windows XP

Opublikowano

może dlatego ze nie działa na win 8 ? 

Działa na Win8 bo sam mam.

jak to włączyć ?

Najpierw odpalam skilla pózniej wybieram mape i wchodze i gram a potem włanczam hacka ? 

Przed zalogowaniem nawet możesz 2x instert

Mi nie działa jak włączam launcher i potem fatala wyskakuje mi :

Wystąpił problem z aplikacją Special Force 2 i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.

A resztę to chyba każdy zna.

Mam windows XP

Windowsowi XP nie udziela się pomocy.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Raport już wysłany do supportu odnośnie tego hacka :) max 2-3 dni podziała :)

To tak jak zawsze zrobi się kolejne obejście na xing problemu w tym nie widzę

@up to jest w końcu darmowy hack i tak ma zbyt dużo opcji :-P

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Raport już wysłany do supportu odnośnie tego hacka :) max 2-3 dni podziała :)

Skoro to forum o cheatach to po co tutaj siedzisz? Administracje proszę o banowanie takich osób.

Opublikowano

@UP jaki win? Jeżeli XP to wątpię żeby ci działało

Czyli na xp nie dziala ? :D

Raczej tak

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Nie jestem specem od programowania i systemów, ale sądzę że to już wina od strony systemu lub masz zbyt dużo śmieci i nie zapominajmy o opcji komputera z drewna ;p

hjbu.jpg

Opublikowano

No to raczej nie jest wina systemu skoro gra mi sie włącza normalnie bez włączonego cheata. Chodzi o to ze jak klikam start i wstrzykuje cheata tym programem to po tym wyskakuje ze program przestal dzialac.

Opublikowano

Witam, zainstalowałem ten Injector, ale kiedy pojawia mi się to coś z żołnierzem po prawej dolnej stronie ekranu i klikam inject, to wyskakuje mi komunikat o treści Unable to allocate memory in the remote process. Mam win7 64bit, wyłączyłem wszystkie niepotrzebne programy. Co robić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...