Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MultiLove

Mrystyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadzam się z kolegą wyżej :) Ortografia poziom 0. Piszą "mugł".

TheVarnes aka Mrystyk mieszka w Anglii. Ma pewne problemy z ortografią. Natomiast reszta administracji pisze poprawnie. 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up

Przerwa Techniczna, która miała trwać do godziny 14:30, albo mi źle chodzi zegarek albo Administracja jeszcze ma z czymś problemy.

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz

Że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych

Tylko są ci pozamykani w zakładach

I ci, którzy nie zostali przebadani"-Słoń

Opublikowano

Totalna porażka.

- Admini nie znają poprawnej polszczyzny, czyli robią ciągle błędy ortograficzne.

- Administracja to jakieś dzieci.

- HeadAdmin nie potrafi się zająć serwerem, wszystko dosłownie psuje.

- Komendy nie działają.

Ogólnie wystartowaliście z jakimś (Za przeproszeniem..) gównem.

Opublikowano

Totalna porażka.

- Admini nie znają poprawnej polszczyzny, czyli robią ciągle błędy ortograficzne.

- Administracja to jakieś dzieci.

- HeadAdmin nie potrafi się zająć serwerem, wszystko dosłownie psuje.

- Komendy nie działają.

Ogólnie wystartowaliście z jakimś (Za przeproszeniem..) gównem.

Chyba się kolego pomyliłeś. To nie ten temat.

- Admini nie znają poprawnej polszczyzny? Już przecież był poruszony ten wątek i wszystko powinno być jasne, może czas nauczyć się czytać?

- Administracja to jakieś dzieci? Czyli co? Że ktoś ma 15 lat? To jest tylko wiek, nie jeden 13 latek może być bardziej ogarnięty niż Ty.

- H@, nie potrafi się zająć serwerem? Bo co, była przerwa techniczna? Wiesz, to nie jest jakaś marna podróbka gównianych Frakcji który leci na hajs z "wipuf". I wiadomo, aby gracze mieli dużą przyjemność z gry, trzeba czasami dłużej posiedzieć nad pluginami. A Administracja akurat na tym serwerze, stara się 24/7 monitorować stan pluginów.

Ale trzeba pamiętać, że Administratorzy też są ludźmi, nie wszyscy muszą być takimi nołlajfami jak Ty którzy nie wychodzą z domu.

- Komendy nie działają? Napisz proszę Cię które nie działają? A może jesteś typem 10 latka który "rzal jaki hójofy serfer nie ma /hołm! wyhodze!". 

Ja osobiście, bardzo polecam serwer.

P.S Hejterzy ref'ują temat! Pozdrowienia dla nich! :)

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz

Że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych

Tylko są ci pozamykani w zakładach

I ci, którzy nie zostali przebadani"-Słoń

Opublikowano

Słaby serwer, grałem 5 min i już oskarżają mnie o czity i dają perma.

Chciałem sobie tam zagrać, ale administracja na to nie pozwala.

SŁABO!!

Opublikowano

Chyba się kolego pomyliłeś. To nie ten temat.

- Admini nie znają poprawnej polszczyzny? Już przecież był poruszony ten wątek i wszystko powinno być jasne, może czas nauczyć się czytać?

- Administracja to jakieś dzieci? Czyli co? Że ktoś ma 15 lat? To jest tylko wiek, nie jeden 13 latek może być bardziej ogarnięty niż Ty.

- H@, nie potrafi się zająć serwerem? Bo co, była przerwa techniczna? Wiesz, to nie jest jakaś marna podróbka gównianych Frakcji który leci na hajs z "wipuf". I wiadomo, aby gracze mieli dużą przyjemność z gry, trzeba czasami dłużej posiedzieć nad pluginami. A Administracja akurat na tym serwerze, stara się 24/7 monitorować stan pluginów.

Ale trzeba pamiętać, że Administratorzy też są ludźmi, nie wszyscy muszą być takimi nołlajfami jak Ty którzy nie wychodzą z domu.

- Komendy nie działają? Napisz proszę Cię które nie działają? A może jesteś typem 10 latka który "rzal jaki hójofy serfer nie ma /hołm! wyhodze!". 

Ja osobiście, bardzo polecam serwer.

P.S Hejterzy ref'ują temat! Pozdrowienia dla nich! :)

Przykro mi, nie udało Ci się zabłysnąć. Widziałem jak kilka osób z administracja popełnia błędy ortograficzne, nie tylko jedna ;).

Administracja to jakieś dzieci (Bardziej chodziło mi o "Dziecinne zachowywanie"), ale dlaczego? Wbiłem na serwer wszystko okej, z początku było fajnie. Jakiś Marcin (Admin) coś tam, zaczął spamować na cały serwer swoim kanałem YouTube i aby go zasubskrybować, napisałem mu grzecznie by zaprzestał, czy coś tam w tym stylu. Następnie zaczął kozaczyć, jaki jest pro, bo jest adminem, zaczął wypisywać na czacie jakieś głupie zdania o swojej niesamowitości (Szkoda, że nie porobiłem wtedy ss'ów. ;)) Później żadna komenda nie działała, /sethome, /kop, /cobble, /kit kop, /spawn i inne. Administracja pozwala na spam, nagminne przeklinanie itd.. Zero zasad na serwerze, zbanowali gościa bez żadnych dowodów.

Pozdrawiam ;)

Ps: I obrażając mnie, pokazujesz swoją inteligencję. To jest wolny temat, gdzie każdy ma się prawo tutaj wypowiedzieć co i jak. Czy to jest totalna porażka. Czy najlepszy serwer roku, każdy ma prawo do własnego zdania.

Opublikowano

Szczerze?

Serwer do bani.

Ja bym w 1 godzinę lepiej skonfigurował pluginy(z gildiami)..

gildie w trakcie pisania!

Gildie w trakcie pisania? hmmm. Na 100% prawie cały kod będzie z UC(oczywiście jak to będzie skrypt)

Powodzenia z takim serwerem..

PS: Na tym serwerze grają same dzieci łącznie z administratorem.

Opublikowano

@up witaj gildie bd w pluginie. 

Co do twierdzenia że administracja to dzieci to może wbij na ts i porozmawiaj a nie hejtuj.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

1 minuta włamywania się 2 minuty niszczenia + macie pluginy (drop - xcrafters) 
Pozdrawiamy - Lex oraz CzemuNiePL
post-710589-0-54297600-1397672236_thumb.pngpost-710589-0-86828000-1397672240_thumb.pngpost-710589-0-60033700-1397672245_thumb.png

Szukam sponsora PW !

Opublikowano
NswMnBE.png

Autor grafiki @humannus

Witajcie.

Z dniem dzisiejszym wprowadzamy obowiązkowy baner, który musi znaleźć się w każdej publikacji z nowymi prefiksami.

Robienie bannera na stronie jest intuicyjne, jednak przygotowaliśmy dla Was powyższy tutorial, który ma to dodatkowo ułatwić.

Strona, na której zrobimy taki banner znajduje się

tutaj.

craftbanner.com

Na dodanie bannera macie równe 3 dni.

W przypadku niejasności po dodatkowe informacje zapraszamy na PW - lub @Blezur.

Team Minecraft

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...