Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór bota

elojol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy oplaca mi sie kupic BBota na 40 knighta czy lepjej crakowac (xeno czy innego)? Na jakich botach wy botujecie?

Opublikowano

Lepiej scrackować Xeno, zaoszczędzisz kasę, która możesz przeznaczaczyć np. na pacca.

Ja używam darmowej TibiAuto i nie narzekam.

Opublikowano

Powiem ci tak aktualnie ja uzywam xenobota bo wsumie jest latwy w obsludze no i mozna miec go za darmo na ich forum jest tez sporo skryptow full afk darmowych i platnych .

Co do bbota to uzywalem go jakies poltora roku temu no i powiem ze jest to bardzo fajny bocik wgl ten przelomowy system robienia waypointow , ktory jest zastosowany w bbocie bardzo mi sie podoba nie musisz klikac gdzie ma ci bot stawac czy wchodzic po schodkach bo bbot sam ci zapisuje twoja droge bez klikania :) tez jak zakupisz go to oni maja jakas baze danych z full afkami wbudowana w bota , ze mozesz odrazu tam pobrac skrypta i go odpalic (nwm jak teraz , ale kiedys tak bylo) .

Ibot jest tez mozliwy do scracowania , ale ja go nie uzywalem lecz slyszalem od kolegi ze on jest calkiem niezly i podobno sa skrypty nawet dla 350+ lvl ;d

Jezeli masz zbedna kase na koncie to zakup sobie bbota chyba jest lepszy od xeno , a pozatym bbot jest bardzo tani bo te 18zl za miesiac smsem to naprawde nie jest duzo :)

Opublikowano

Jest jestcze redbot. Ja go używam i nie nażekam. ;) Jest do niego crack na forum.

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Lepiej scrackować Xeno, zaoszczędzisz kasę, która możesz przeznaczaczyć np. na pacca.

Ja używam darmowej TibiAuto i nie narzekam.

Polaczek cebulaczek.

Jeżeli jesteś złodziejem, który kradnie w co 2 sklepie to ok.

Nie polecaj komuś crackowania, bo ta 2 osoba także zostanie złodziejem.

@topic

Polecam BBot'a oraz xenobota

@EDIT

JestemPolakiem, w 11 Kwi 2014 - 14:12, powiedział:snapback.png

Polaczek cebulaczek.

Jeżeli jesteś złodziejem, który kradnie w co 2 sklepie to ok.

Nie polecaj komuś crackowania, bo ta 2 osoba także zostanie złodziejem.

Nie polecam, tylko doradzam. Dla Twojej wiadomości nie używam crackow.

Taka odpowiedz od użytkownika marchwj.

Taa to tym bardziej, w tej polsce są prawie sami złodzieje ... doradzać kraść, nieźle.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

No dzis 12h botowania na xenobocie i jestem zadowolony z niego, Wiec do zamkniecia :)

Dziekuje za Odpowiedzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...