Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hejterstwo

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko was wkurwia, jak widzicie kogos kto potwornie narzeka? (Tak, sam tak robie :p)

Jak widze lub slysze dyskusje np. na temat wegetarian (oni po prostu są! Co wam przeszkadzaja) czy tego ze Stadion Narodowy jest brzydki, albo spiny na temat religii (czemu ateistom przeszkadza kazdy slad religii w internecie) to we mnie sie cos gotuje i mam ochote od razu bronic do upadlego swego stanowiska (jak gadam w realu, w internecie po prostu ide sobie). A juz polityka... Gadanie z kims o polityce to dla mnie takie bajoro i gowno ze wole tego nie tykac (mam 15 lat, ale moj kolega fascynuje sie Korwinem na serio, a drugi jest z Armenii i

nie rozumie naszych spin i ciaglego wspominania bo "w Armenii tez sa wojny, caly czas kims pomiataja a rocznica jest jedna na caly rok"- sami donyslcie sie co z tego czasami wynika..).

A wy co o takim czyms sadzicie?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Co sądzę na o tym całym hejterstwie?
Dla mnie to chwalenie się swoją biedą umysłową. Za moich czasów jak ktoś był głupkiem to starał się to ukryć, a dzisiaj jest tak, że ludzie zaczynają się tym chwalić.
Zacznijmy od tego co uważa się za hejterstwo. Dla mnie jest to po prostu brak umiejętności argumentowania i posługiwania się krytyką konstruktywną, czyli innymi słowy - paplanie co ślina na język przyniesie. UWAGA: Argumentem na hejcenie nie jest wolność słowa w internecie i prawo do wyrażania opinii. Żeby wyrazić opinię trzeba podać jakieś sensowne argumenty =)
Sam jestem ateistą, lecz mam szacunek do innych religii. Czasem zdarzy mi się gdzieś wyrazić opinię na temat np: hipokryzji u chrześcijan, lecz zawsze podaję argumenty dlaczego tak uważam.
Ogólnie uważam, że hejty są powodem po prostu stereotypów, ograniczenia umysłowego lub zazdrości.
Stereotypów i ograniczenia umysłowego bo np: każdy chłopak w rurkach to pedał, każdy rudy to fałszywy, każda blondynka to głupia itd... Wiele razy dostałem hejta za to, jakie spodnie noszę. Najlepsze jest to, że zostałem nazwany "pedałem" mając dziewczynę. Zabawne, czyż nie?
Zazdrości bo np: Masz iPhone, pewnie za hajs matki idioto... Chyba głupszego hejta nigdy w życiu nie dostałem. Po prostu cebulactwo.

Nie rozumiem tego całego fenomenu. Wszystkie takie sytuacje mnie nieziemsko bawią ^_^

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Złota cebula

Onion.jpg

To po prostu zazdrość, jeżeli osiągnąłeś coś więcej od kogoś, to masz pewność, że będziesz hejtowany, bo cebulaki nie potrafią ruszyć dupy tylko narzekać...

Opublikowano

Typowy hejter

46cb3840271aa19f43070022daa24cb7_origina

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Hejterzy to kolejne słowo obok "bóul dupy, populizmu, cebulaków i  polaczkiów", które służy do upraszczania pewnych zjawisk.Dzisiaj "hejterem" (polski odpowiednik to "nienawistnik") jest każdy kto coś krytykuje.Ktoś wrzuci jakiś filmik, ktoś napisze, że mu się nie podobał i ta osoba już jest hejterem albo ma ból dupy.Dlaczego tak jest? Bo dużo trudniej jest z kimś dyskutować, kłócić się, dawać argumenty niż napisać: "typowy hejter" "cebulak", "wyczuwam ból dupy".

Opublikowano

Hejterzy to kolejne słowo obok "bóul dupy, populizmu, cebulaków i  polaczkiów", które służy do upraszczania pewnych zjawisk.Dzisiaj "hejterem" (polski odpowiednik to "nienawistnik") jest każdy kto coś krytykuje.Ktoś wrzuci jakiś filmik, ktoś napisze, że mu się nie podobał i ta osoba już jest hejterem albo ma ból dupy.Dlaczego tak jest? Bo dużo trudniej jest z kimś dyskutować, kłócić się, dawać argumenty niż napisać: "typowy hejter" "cebulak", "wyczuwam ból dupy".

Każdy właściwie ma inne wyobrażenie hejtera.

Dla jednych jest to po prostu osoba mająca własne zdanie, które nam się nie podoba, a dla innych osoba, której argumenty (o ile w ogóle są) w opinii są inwalidą.

76561198009257917.png

Opublikowano

Każdy właściwie ma inne wyobrażenie hejtera.

Dla jednych jest to po prostu osoba mająca własne zdanie, które nam się nie podoba, a dla innych osoba, której argumenty (o ile w ogóle są) w opinii są inwalidą.

Dokładnie. Każdy ma swoją interpretację słowa hejter.

Dla mnie to jest osoba która bez konkretnych podstaw wszędzie i na wszystko narzeka, wszystko dla niej jest zlę i każdy jest zły. Nie trawie takiego czegoś i strasznie mnie to wkurza.

Opublikowano

Ktoś mówi, że coś jest głupie - "oooo, wielki hejter, sam zrób lepiej, kim ty w ogóle jesteś, tylko byś narzekał, polaczek cebulaczek, ból dupy"

Wkurwiający są ludzie, którzy ciskają tych, którzy coś krytykują. Bo setce się podoba, to czemu temu jednemu ma się niby nie podobać? Łoooo hejter! Zbluzgać go!

Hejterzy nie istnieją, po prostu wy jesteście hujowi.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ktoś mówi, że coś jest głupie - "oooo, wielki hejter, sam zrób lepiej, kim ty w ogóle jesteś, tylko byś narzekał, polaczek cebulaczek, ból dupy"

Wkurwiający są ludzie, którzy ciskają tych, którzy coś krytykują. Bo setce się podoba, to czemu temu jednemu ma się niby nie podobać? Łoooo hejter! Zbluzgać go!

Hejterzy nie istnieją, po prostu wy jesteście hujowi.

Krytykować też trzeba umieć. Ja szanuję krytykę konstruktywną jak są SENSOWNE argumenty.

Krytyka typu: Wyglądasz chujowo, bo chujowo nie po prostu hejtem i głupotą  ^_^

76561198009257917.png

Opublikowano

Krytykować też trzeba umieć. Ja szanuję krytykę konstruktywną jak są SENSOWNE argumenty.

Krytyka typu: Wyglądasz chujowo, bo chujowo nie po prostu hejtem i głupotą  ^_^

Pisze że coś mi się nie podoba i to wszystko. Niby jakim prawem mam się tłumaczyć i walić argumentami?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Pisze że coś mi się nie podoba i to wszystko. Niby jakim prawem mam się tłumaczyć i walić argumentami?

Jak piszesz że coś ci się nie podoba to wyrażasz swoje zdanie, swoją opinię na dany temat więc wypadało by to robić z głową i tak by twoja wypowiedź coś wnosiła np. za miast pisać czy mówić komuś " Wyglądasz chujowo"  napisz dla czego tak uważasz np. bo to co masz na sobie jest w dziwnym kolorze. Tak by osoba której to mówisz lub piszesz coś z tej wypowiedzi wyniosła i mogła się zmienić, poprawić. A jak mówisz tylko ogólny slogan tylko po to by komuś dopiec ale nie po to by coś wnieś w swojej wypowiedzi to nie jest wyrażanie swojej opinii tylko czyste hejterstwo nie warte energii jaką zużywasz otwierając usta do tej wypowiedzi.

"Bycie człowiekiem przeważnie jest do kitu. Życie da się jakość znieść jedynie dzięki grom komputerowym." - Ernest Cline z książki "Player One".
"Czytelnik żyje tysiącem żyć zanim umrze. Ten zaś, kto nie czyta – tylko jednym." -  George R.R. Martin.
"Po wielkim niegdyś kraju, w którym się urodziłem, pozostała tylko nazwa. Nie miało znaczenia, kto był u władzy. Ci ludzie zamieniali się tylko krzesłami na pokładzie „Titanica” i wszyscy o tym wiedzieli."  - Ernest Cline "Player One".

Opublikowano

Jak piszesz że coś ci się nie podoba to wyrażasz swoje zdanie, swoją opinię na dany temat więc wypadało by to robić z głową i tak by twoja wypowiedź coś wnosiła np. za miast pisać czy mówić komuś " Wyglądasz chujowo"  napisz dla czego tak uważasz np. bo to co masz na sobie jest w dziwnym kolorze. Tak by osoba której to mówisz lub piszesz coś z tej wypowiedzi wyniosła i mogła się zmienić, poprawić. A jak mówisz tylko ogólny slogan tylko po to by komuś dopiec ale nie po to by coś wnieś w swojej wypowiedzi to nie jest wyrażanie swojej opinii tylko czyste hejterstwo nie warte energii jaką zużywasz otwierając usta do tej wypowiedzi.

Otóż to.

Tak ciężko chwilę się zastanowić nad tymi argumentami? Myślenie naprawdę nie boli, a chyba lepiej coś wnieść =)

No chyba, że chcesz celowo wyjść na głupka i zarzucić hejtem w czystej postaci... To twój wybór.  :D

76561198009257917.png

Opublikowano

To nie pisz w cale.

Podejdę do ciebie, jebne ci w ryj i sobie pójdę, bo po co mam się tłumaczyć i mówić ci czemu cie uderzyłem.

@topic Też mnie to denerwuje.

Opublikowano

To nie pisz w cale.

Podejdę do ciebie, jebne ci w ryj i sobie pójdę, bo po co mam się tłumaczyć i mówić ci czemu cie uderzyłem.

@topic Też mnie to denerwuje.

I tak się robi. 

"Przepraszam przyjacielu, ale teraz muszę cię uderzyć za to, co wydarzyło się 3 dni temu. Jest mi z tego powodu bardzo przykro, no ale co poradzisz, nic nie poradzisz."

Nie pisz wcale? To na chuj ci ocena, skoro może być tylko pozytywna? 

Mam prawo wyrazić swoją opinię. I nie muszę tłumaczyć jakiemuś frajerowi co ma poprawić i co mu się nie podoba. Esej od razu mam pierdolnąć?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@HejterskiPL odpowie

Wogole co masz do korwina? Widze ze mamy tutaj lizuska PiSu. Korwin moze nas uratowac a nie kaczka.

Nic nie mam. Ale gosc czasami kloci sie z nami o polityke, czego nienawidzę (chodzi o to że ja jestem troche za Ue, a on ze to samo zuo) .. Takie tam rozmowy 15 lakow- troche sie czasami smiejemy z tego jego zaangazowania, lekko sie zmienil jak zaczal o tym wszystkim czytac :(

No i jeszcze Ormianin, ktory twierdzi ze polityk powinien miec w dupie obywateli i realizowac swoje zalozenia...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...