Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile ludzi gra w AIONa i jaka jest populacja PL serwera?

Lucker190

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy :

W Aion gra dużo ludzi jeżeli tak to na jakim serwerze .

Czy serwer pl ma sporą liczbe graczy ?

I czy waszym zdaniem jest jakaś lepsza gra mmorpg ?

Opublikowano

Najwięcej ludzi gra na Niemieckim bodajże Thorze i Francuskim Urtemie. Średnio 2-3x więcej niż na przeciętnym angielskim serwerze.

Na PL serwerze - Barus - gra sporo ludzi. Nie jestem w stanie się dokładnie wypowiedzieć ponieważ gram na angielskim serwerze ale z tego co niektórzy piszą to można bez problemu znaleźć ludzi na instancje i jest z kim się bić. Na temat poziomu graczy nie będę się wypowiadał.

Nie wiem czy ostatnie pytanie jest najlepsze do tego działu. Osobiście może bym pograł w WoWa lub EVE Online ale z pozostałych dostępnych na rynku gier MMO zdecydowanie mi najbardziej podoba się AION.

Opublikowano

Najwięcej ludzi gra na Niemieckim bodajże Thorze i Francuskim Urtemie. Średnio 2-3x więcej niż na przeciętnym angielskim serwerze.

Na PL serwerze - Barus - gra sporo ludzi. Nie jestem w stanie się dokładnie wypowiedzieć ponieważ gram na angielskim serwerze ale z tego co niektórzy piszą to można bez problemu znaleźć ludzi na instancje i jest z kim się bić. Na temat poziomu graczy nie będę się wypowiadał.

Nie wiem czy ostatnie pytanie jest najlepsze do tego działu. Osobiście może bym pograł w WoWa lub EVE Online ale z pozostałych dostępnych na rynku gier MMO zdecydowanie mi najbardziej podoba się AION.

A czy jest to gra na długie godziny ? I czy jest sens grać w tą gre samemu ?

Opublikowano

Czy gra na długie godziny? Jeśli ogarniesz i Ci się spodoba to tak. Masz mnóstwo rzeczy, które możesz robić, mnóstwo sposobów na spędzenie wolnego czasu. Od Ciebie tylko będzie zależeć czy polubisz tę grę i czy będziesz chciał robić coś ciekawszego niż bicie tych samych mobów przez miesiąc czy więcej.

Tak jak się wypowiedziałem w temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/1183439-jaka-klasa-najlepsza-do-gry-solo-pve-pvp/

Nie ma sensu grać samemu ale to nie jest taki wielki problem bo zawsze możesz poszukać kogoś do wspólnej gry. Napisać w: http://www.mpcforum.pl/topic/1047821-zapisy-na-wspolna-gre/ lub zgłosić się do jakiegoś legionu, który ogłasza się http://www.mpcforum.pl/topic/1140125-prezentacja-legionow/ . Poza tym przecież możesz pisać na lfg, może ktoś z Twoich znajomych chciałby też pograć?

Moim zdaniem warto spróbować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...