Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hak3rPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*

*

Untitled-1.png

Witaj graczu! 

Znudziły ci się serwery typu mc.s**.net lub Mc**.pl ? 

Wkurzają cie ciągłe masówki? zero normalnych klep?

Trafiłeś w odpowiedni temat! Przedstawię ci NOWY SERWER O KTÓRYM MARZYŁEŚ! 

Dlaczego ten właśnie serwer jest najlepszy? 

Dlatego:

• Mamy super nowoczesną maszynę na której nigdy nie powinno cie zlagować! 
  • Posiadamy w 100% ogarnięty team który służy pomocą prawie 24/h!
  • Posiadamy bardzo ale to bardzo dużo autorskich pluginów! np. Gildie! ;3
  • Posiadamy także nasz własny serwer TeamSpeak3 dzięki któremu będziesz mógł porozmawiać z administracją oraz graczami!
  • Posiadamy nowatorskie pomysły o których ci się nawet nie śniło!
  • Dodatkowo mamy bardzo zaawansowanych budowniczych dzięki czemu nasz serwer nie tylko ze strony technicznej będzie wyglądał po prostu ŚWIETNIE!
  • Profesjonalni technicy oraz programiście pomagają nam aby nasz serwer był najlepszy!
  • Nasz Team posiada także bardzo duże poczucie humoru dzięki czemu nie zabraknie fajnych i ciekawych eventów! ;3 
  • To nie wszystko! Pierwsza osoba która odwiedzi nasz serwer dostanie fajną niespodziankę! [nie blok diaxów ani koxy xdd]

Przeszkadza ci że na większości innych serwerów nisz znane polskie hardcore gra mało graczy?

Nie u nas takie problemy! Posiadamy bardzo dużo youtuberów którzy pomogą nam w reklamie serwera! nie martw się o liczbę graczy! Lepiej martw się o dobry refleks aby udało ci się wejść na serwer pierwszemu! Wiesz czemu! ;3 

Dodatkowe informacje

• Adres IP : ixHC.PL Lub Mc.ixHC.PL
  • Adres IP TS3 : ts.ixHC.PL (Aktualnie Off)
  • Sloty : 1500 (Lub więcej)
  • Autoryzacja : Premium + NonPremium
  • Nether : Na start Off
  • PVP : Jak najbardziej! 
  • Wersja : Zawsze najnowsza! (Aktualnie 1.7.2/4)

PLUGINY?

Nie będziemy się chwalić pluginami w temacie na forum, musicie wejść i zobaczyć sami jak działają! dodam iż autorskich posiadamy bardzo dużo! ;3 

Screeny z Serwera

s1.png

s2.png

s4.png

s6.png

s7.png

s9.png

s8.png

AKTUALNIE OTWARCIE SERWERA JEST ZAWIESZONE!

Dodatkowo odbędzie się stream z otwarcia na kanale Twitch {KLICK}

Administracja ixHC.PL 2014

41099282381060526874.png

Opublikowano

Myslalem, ze bedzie inaczej. Ale jak zawsze twojw servery byly dobre, czekam, zobacze, wejde !

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Dzięki za opinie, i przepraszam Crajzisie ale ten serwer robiłem już dobre 4 miesiące. chcę go w końcu odpalić ;3

41099282381060526874.png

Opublikowano

@update

niedługo odpalamy teamspeak3 tak więc będzie możliwość porozmawiania z nami ! ;3 

41099282381060526874.png

Opublikowano

Screeny dodane, nie wszystkie zawsze się wyświetlają tak więc czasem trzeba poczekać .. 

41099282381060526874.png

Opublikowano

«ραη∂α муѕℓι»

Musze,powiedziec ze serwer zapowiada sie ciekawie o ile tak jak mowia jest w tym prawda ze beda klepy nie tak jak na serwerach wymienionych.

«ραη∂α zαкση¢zуℓα муѕℓє¢»

«ραη∂α ℓυвι נєѕ¢ вαмвυѕу αℓє ι тєz zвιєяα¢ ρℓυѕу»

Opublikowano

Mapa serwera jest już gotowa, pozostało postawienie teamspeaka, zabezpieczenie maszyny i podłączeniu adresu ip pod stronę! ;3 oraz oczywiście rozreklamowanie serwera na start! ;3 

41099282381060526874.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się fajnie? 
Kto jest w administracji serwera :P?

Jeżeli potrzebujesz pomocy ze swoim serwerem minecraft: spolszczeniem pluginów, naprawa i konfiguracja pluginów, moderowaniem serwerem to pisz do mnie na pw szybko odpisze i doradzę. Seenday

Opublikowano

Administracja: Hak3r_PL, Krsbl321, Ihubix, TeXXaS, oFFeN_PL, Neutral, En0iR + Moderatorzy! ;3 

41099282381060526874.png

Opublikowano

Pisząc to chodziło mi o to że na hardcore s**f są bardzo duże gildie, tfuk,hasa itp .. one znając życie zostaną tam z 10000 sojuszy.. na naszym serwerze pewnie będą sie rozwijać nowe gildie! 

41099282381060526874.png

Opublikowano

NswMnBE.png

Autor grafiki to humannus.

Witajcie.
Z dniem dzisiejszym wprowadzamy obowiązkowy baner, który musi znaleźć się w każdej publikacji z nowymi prefiksami.
Robienie bannera na stronie jest intuicyjne, jednak przygotowaliśmy dla Was powyższy tutorial, który ma to dodatkowo ułatwić.

trona, na której zrobimy taki banner znajduje się tutaj.

http://craftbanner.com

Na dodanie bannera macie równe 3 dni.

W przypadku niejasności po dodatkowe informacje zapraszamy na PW - @Hadesz lub @Blezur .

Opublikowano

uwaga, start serwera został przełożony na 26 kwietnia! za utrudnienia przepraszamy!!

41099282381060526874.png

Opublikowano

NAJS :D Już myślałem zę nie wypali, ale jednak! :D Moja uwaga żeby na gldie nie były Biblio a np; zamiast tego Lód. :D (Jeżeli dodaliscie) Ile ban po śmierci? :D

Gram w gry.

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...