Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antha.tk - Dolacz Do Nas I Pokonaj Wszystkich Przeciwnikow ! [4Fun]

XxErionxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz zmienilem ci to mam nadzieje ze satysfakcja jest ;]

Nie.

To: 

6u7f.png

I to:

8amu.png

też nie jest twoje , więc usuwaj..

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam spk serwer :D

xD

Nie.

To: 

6u7f.png

I to:

8amu.png

też nie jest twoje , więc usuwaj..

ja

pier

do

le

czlowieku wypad stad jak cos nie pasuje juz zmienilem napis ADMINISTRACJA...

"8amu.png"

No tego to juz raczej nie musze nie oslabiaj mnie czlowieku najlepiej sie juz nie udzielaj tu bo moja cierpliwosc do cb juz sie skonczyla :}

8999514546913221016689.png

Opublikowano

xD

ja

pier

do

le

czlowieku wypad stad jak cos nie pasuje juz zmienilem napis ADMINISTRACJA...

"8amu.png"

No tego to juz raczej nie musze nie oslabiaj mnie czlowieku najlepiej sie juz nie udzielaj tu bo moja cierpliwosc do cb juz sie skonczyla :}

Jak tak się chcesz bawić to już zgłaszam.

Opublikowano

Jak tak się chcesz bawić to już zgłaszam.

Prosze zmienilem xD jak chcesz to kur*wa sam sie zglosze czlowieku blagam cie juz sie nie udzielaj tutaj -.- niech sie moderator tym zajmie jak juz a nie ty

Opublikowano

Prosze zmienilem xD jak chcesz to kur*wa sam sie zglosze czlowieku blagam cie juz sie nie udzielaj tutaj -.- niech sie moderator tym zajmie jak juz a nie ty

Zmieniłeś tylko kolor, co nie świadczy że jest to twoje.

Opublikowano

Dobra ale uzywaja takiego ? nie to w czym ci to przeszkadza powiedzialem jak moderator sie przyczepi to zmienie ale napewno nie zmienie bo ty tak chcesz czlowieku -.-

Najlepiej skonczmy dyskusje bo osobiscie mam tego dosc...

Opublikowano

dzimen110 po 1: odpierdol się bo server so good jest :) bawisz się w moderatora a nim nie jesteś jak jesteś lama i zgłaszasz każdego to leć i zgłoś a nie straszysz jak pizda leśna (sry ale wkurffił mnie typ -.-) jak ci przeszkadza coś to WYPIERDALAJ. a nie komentujesz...-.-

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

dzimen110 po 1: odpierdol się bo server so good jest :) bawisz się w moderatora a nim nie jesteś jak jesteś lama i zgłaszasz każdego to leć i zgłoś a nie straszysz jak pizda leśna (sry ale wkurffił mnie typ -.-) jak ci przeszkadza coś to WYPIERDALAJ. a nie komentujesz... -.-

xD

Wbiję i zobaczę co i jak. Zapowiada się ciekawie ;]

:}

zasysam zaraz wbije ;D

:)

Na Serwer Zostaly dodane nowe skile !(dostalem je od Anyo)

SS na Ninje:

1397229001-U1016689.jpg

ORAZ NOWE SWIECENIE ZBROJI ! (BYY ERION) xD

O 18:00 EVENT OX :3

Opublikowano

może wbije zobaczyć co jak chociaż ty pierdyliony tych serwerów miałeś i żaden nie stał dłużej niz tydzień :/

JPRDL !!! Z tego co pamietam moj ostatni serwer stal prawie 2 miesiace ale ok :)

No, no nastepny ciekawy serwer z ktorego moze cos bedzie. Zasysam klienta i wbijam do gry. Mam jeszcze jedno pytanie, na serwerze znajduja sie bronie ze ŚR/UM?

:) nie na serwerze nie ma broni z sr/um oprocz tych na 75 lv xD

Opublikowano

Hehe, sory ale ty naprawde nie masz mozgu ? xD

Masz tam na pasku znak wodny ?. Jak bym zrobil dla siebie taki pasek, taki sam jak ty i dodal zak wodny i dal Erionowi to tez bys sie klocil, ze to z czyjejs prezki ? Nie rozsmieszaj ludzi glupim paskiem -.-

@ Top 

Server polecam, milo sie gra, czeste eventy, dropi sie nie za dlugo, nie za krotko. W okolo dzien / 2 mozna miec full perfy, co chwile jest cos dodawane na server, do clienta. Mozna sie dogadac z administracja. No i wydaje mi sie,ze w pewnej chwili bylo te 20 osob :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Hehe, sory ale ty naprawde nie masz mozgu ? xD

Masz tam na pasku znak wodny ?. Jak bym zrobil dla siebie taki pasek, taki sam jak ty i dodal zak wodny i dal Erionowi to tez bys sie klocil, ze to z czyjejs prezki ? Nie rozsmieszaj ludzi glupim paskiem -.-

@ Top 

Server polecam, milo sie gra, czeste eventy, dropi sie nie za dlugo, nie za krotko. W okolo dzien / 2 mozna miec full perfy, co chwile jest cos dodawane na server, do clienta. Mozna sie dogadac z administracja. No i wydaje mi sie,ze w pewnej chwili bylo te 20 osob :)

:] na serwie dzis bylo 25 osob online <3

Hmm jutro wymysle dla was kilka nowych eventow + Event OX ;] A po jutrze zrobimy jakis Konkursik PvP takze zapraszam wszystkich do grania xD

Aaaaa tak poza tym zostal dodany nowy bs do klienta wystarczy odpalic patchera i uruchomic klienta patcher odrazu sam sie odpali ;)

Opublikowano

Nie moge wejsc na serwer , na hamachi przy nickach innych na tej sieci pokazuje mi sie taki zolty trojkat z wykrzyknikiem, jak na to klikam to pisze ze jest jakis problem z tunelem. Reinstal nie pomaga, prosze o pomoc...

Opublikowano

Nie moge wejsc na serwer , na hamachi przy nickach innych na tej sieci pokazuje mi sie taki zolty trojkat z wykrzyknikiem, jak na to klikam to pisze ze jest jakis problem z tunelem. Reinstal nie pomaga, prosze o pomoc...

Serwer godny uwagi ale eq się robi koszmarnie.... Aż odechciewa się grać. Przez 3 dni wybonowałem buty i zbroje -.-

Dlaczego gdy uruchamiam ''sure'' to pisze mi że program Antha.tk przestał działać ?   PS. Patchera odpaliłem 

czego,up3,robiles,reinstal?,clienta,czy,hamachi,jak,clienta,to,zrob,hamachi,mi,pomoglo,ps,sry,ze,pisze,bez,spacji,ale,sie,zjebal.

SORRY ale w domu mnie nie bylo i nie wiedzialem ze serwer off ONLINE !

Opublikowano

Napisz na forum lub na hamachi by nie robic niepotrzebnego spamu tu ;p

Nowy TS3 tym razem mozna wbijac bez Hamachi!!

185.25.151.105:9990 (DZ Lolkowi) xD

Zapraszam Do Gry ;]

@Edit ::::::::::::::::::

Zostaly dodane na serwer Owoce mozemy je wygrac w roznych konkursach !

Ss:

1397341859-U1016689.jpg

Kazdy owoc daje takie same bony na 1h !!

Jakie bony ? a takie:

1397341981-U1016689.jpg

Opublikowano

Serwer jest po prostu extra grałem chyba na wszystkich odsłonach Serwerów eriona i polecam !! Po prostu wbijam chyba najlepszy serwer Hamachi ! 

Opublikowano

Serwer jest fajny jak i administracja .

Grałem na każdej odsłonie .

I polecam każdemu ;)

Ja bym zagrał ale mam problemy z LogMein Hamachi taki ,że poprostu nie reaguje na dodawanie sieci .

Nie działaja błedy i wgl ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...