Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Rajdy "Search and Destroy" - Serwer Atreya #4

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wy nawet nie wystartujecie...

Wasz serwer to jedno wielkie gówno , które nie ma prawa wystartować.

PS:Wszyscy kochamy zielaka

Przy ostatnim serwerze na ktorym bylem technikiem tez sie ludzie zarzekali, ze nie wystartuje serwer a nawet miernoty nie mogli zlagowac strony, w ogole nawet nie opozniali heartbeata wiec oszczedz sobie wstydu amatorze.

Nie no spoko, tylko to wygląda lepiej niż metin z ss więc takie tam..

Klimat odbiega od metina tak mi się wydaje ale podoba mi się to. Tyle że moim zdaniem szkoda waszego czasu, bo gracze metina są dziwni.

Oby wam się udało, bo wkładacie sporo pracy choć aktualnie widać same ss z mapami i nowymi modelami. Zobaczymy jak to będzie z rozgrywką. Powodzenia.

Utrzymujemy sie w 100% w klimacie metina poniewaz jest orientalnie w klimatach fantasy. :P

Osobiscie to co mamy do zrealizowania pod wzgledem rozgrywki bedzie duzo lepsze niz mapy czy modele ktore przedstawilismy.

0LsM05U.png

Opublikowano

O Nasz start będziemy się martwić my, nie Wy.

Wy się martwcie z jakiej gry macie szukać SS'a mapy, żeby Qentinios kopii obrazka nie namierzył ^^

Ale do kogo ty to piszesz xD? Idioto naucz sie kurwa czytac . Nie mam zamiaru robic serwerow wole bawic sie takimi jak wasz pzdr `Kazdar.

Przy ostatnim serwerze na ktorym bylem technikiem tez sie ludzie zarzekali, ze nie wystartuje serwer a nawet miernoty nie mogli zlagowac strony, w ogole nawet nie opozniali heartbeata wiec oszczedz sobie wstydu amatorze.

Utrzymujemy sie w 100% w klimacie metina poniewaz jest orientalnie w klimatach fantasy. :P

Osobiscie to co mamy do zrealizowania pod wzgledem rozgrywki bedzie duzo lepsze niz mapy czy modele ktore przedstawilismy.

Wtedy mnie jeszcze w biznesie nie bylo <3

MokryRyszard i ten 2 Na R to dla was jakies wyzwanie czy co? Smieszycie chlopy.

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Ale do kogo ty to piszesz xD? Idioto naucz sie kurwa czytac . Nie mam zamiaru robic serwerow wole bawic sie takimi jak wasz pzdr `Kazdar.

Wtedy mnie jeszcze w biznesie nie bylo <3

MokryRyszard i ten 2 Na R to dla was jakies wyzwanie czy co? Smieszycie chlopy.

Ciebie nie bylo, nie ma i nie bedzie na scenie Metin2.

Myslisz, ze kiedys byles a tak naprawde skonczyles w "poczekalni" z kwejkowego jezyka.

0LsM05U.png

Opublikowano

Heh, dobrze robią serwer, już tak [x2]up nie przesadzaj, mają doświadczenie,wyróżniają się. Ale, ich przemądrzałość doprowadza do nerwów. Zdania o nich nie zmienie,ale źle o ich serwerze nie można powiedzieć. 

Opublikowano

Cały ich serwer to jedno wielkie gowno , ktore nie trafi na rynek metin2. Na scenie metin2 to ja juz dawno jestem :P

Klęska tego serwera bedzie bardzo radosna dla mnie . Gorszego gowna nie widzialem yol.

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Cały ich serwer to jedno wielkie gowno , ktore nie trafi na rynek metin2. Na scenie metin2 to ja juz dawno jestem :P

Klęska tego serwera bedzie bardzo radosna dla mnie . Gorszego gowna nie widzialem yol.

Ogółem to myślałeś o jakimś psychologu?

Pogadaj z którymś z rodziców to może Cię zabierze, byłoby to bardzo zalecane skoro klęska innych osób, zwłaszcza w internecie jest źródłem Twojej radości.

0VPaRnd.png

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...