Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Rajdy "Search and Destroy" - Serwer Atreya #4

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

iw6Bz7f.png

Witam.

Przedstawiam wam 2 mapy do specjalnego typu dungeonów które spotkacie na serwerze MPCforum,

Oczywiście będzie ich więcej. :)

10252155_1424282224493947_25811710884056

Kto może zamieszkiwać najbardziej gorące tereny Atreyi?

Zejdź do wnętrza wulkanu i dowiedz się jaka bestia jest w stanie wytrzymać największy upał!

10002958_1424281211160715_12314676098957

Czy starczy Ci odwagi by zdobyć się na podróż wgłąb Smoczej Jaskini?

1978744_1424774371111399_148791487018769

1484108_1424774434444726_390456326060695

Kolejna z map pod wyzwanie "Search and Destroy".
Inspiracja zaczerpnięta z filmu "Avatar"

Zapraszam również do obejrzenia i zalajkowania oficjalnego fanpage'a. :)

https://www.facebook.com/MPCforumMt2

Pozdrawiam.

0LsM05U.png

Opublikowano

Na serwerze MPCforum dungeony będą podzielone na 2 rodzaje, wyzwania oraz rajdy.

Rajd to dłuższy dungeon polegający na wykonaniu wcześniejszych zadań przed spotkaniem z głównym bossem, wiadomo też że lepiej nagradzany.

Natomiast wyzwanie to typowy "Search and Destroy", wchodzisz, znajdujesz, unicestwiasz.

0VPaRnd.png

Opublikowano

To już nie metin.

Ale to caly TheNaid dla niego serwer musi byc calkiem nowy. Serdecznie polecam serwer .

Opublikowano

To już nie metin.

Ale to caly TheNaid dla niego serwer musi byc calkiem nowy. Serdecznie polecam serwer .

Nie powinieneś wybrzydzać ponieważ tworząc swój serwer wykorzystujesz całego clienta serwera który stworzyłem dawno temu i się chwalisz jak byś sam zrobił. :)

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie powinieneś wybrzydzać ponieważ tworząc swój serwer wykorzystujesz całego clienta serwera który stworzyłem dawno temu i się chwalisz jak byś sam zrobił. :)

Jeżeli moja uprzejmość cie wybrzyda no to przepraszam bardzo.Jakoś w swoim zdaniu nie napisałem takiego szyku by było w nim zastosowane , że chwale się klientem.

W takim razie już na temat  twojego serwera się nie wypowiadam.

Życze powodzenia z serwerem oby był stabilny.

Na przyszlość żeby znów pliczki nie wylądowały na mpc , pozdrawiam.

Opublikowano

Na pierwszym zdjęciu widać lawę, jest ona animowana (w sensie, że efekt płynięcia) czy jest to nieruchomy obiekt?? 

Opublikowano

Na 200% jest ruchoma, Naid nie robi gowna.

Zajebiste, czekam na serwer !!!

To robiłem ja, lawa nie jest ruchoma. Natomiast jest to zrekompensowane innymi efektami które zobaczycie sami gdy serwer wystartuje. :)

0VPaRnd.png

Opublikowano

To robiłem ja, lawa nie jest ruchoma. Natomiast jest to zrekompensowane innymi efektami które zobaczycie sami gdy serwer wystartuje. :)

Nie ruchoma tacy z was zawodowcy , to co to za lawa jak sie nie rusza , moze skala? Smieszny ten wasz serwer sie zaczyna robic

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Nie ruchoma tacy z was zawodowcy , to co to za lawa jak sie nie rusza , moze skala? Smieszny ten wasz serwer sie zaczyna robic

W porównaniu do ciebie potrafią zrobić coś swojego :) A ty jedyne co to robisz ciągle te same błędy bo pobierasz i wrzucasz byle g*wno brane z epvp i mówisz że to nowość :) więcej nasr*łeś na klienta niż go naprawiałeś idź dalej rób serwer Aline 10000000000 ..... Pozdrawiam

Ac co do "Rajdu" Fajny tylko jakbyście mogli zrobić to zróbcie tą ruchomą lawę bo wygląda to ciekawie xD 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie odświeżaj tego gówna , głupcze.

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

No tak, jeszcze ludzie będą mieli porównanie co wygląda porządnie i u Ciebie nie zagrają :<

I co to da? Grafy metina nie zmienicie, postacie i tak pewnie będą te same animacje też a silnik opiera się na tym samym co pl. No chyba że chcecie zmienić to już jest taka 1 gra kazdy zna i wie jak wygląda..

Metin to metin, jednak to co robicie jest ładne ale:

Ludzie grający w metina nie patrzą na takie coś jak na nowe rpg, bo wiedzą że to metin.

PS: wasze starania są na marne, szkoda czasu chłopacy. MOKRE RYSZARDY was pobiją i zabierą wam calę gracze.

Pewnie jeszcze kilka miechów będziecie robili a takie ryśki mogą zarobić w 1 dzień więcej niż wy przez ten czas jak będziecie dalej privka robić heh.

Pozdrawiam. 

Opublikowano

I co to da? Grafy metina nie zmienicie, postacie i tak pewnie będą te same animacje też a silnik opiera się na tym samym co pl. No chyba że chcecie zmienić to już jest taka 1 gra kazdy zna i wie jak wygląda..

Metin to metin, jednak to co robicie jest ładne ale:

Ludzie grający w metina nie patrzą na takie coś jak na nowe rpg, bo wiedzą że to metin.

PS: wasze starania są na marne, szkoda czasu chłopacy. MOKRE RYSZARDY was pobiją i zabierą wam calę gracze.

Pewnie jeszcze kilka miechów będziecie robili a takie ryśki mogą zarobić w 1 dzień więcej niż wy przez ten czas jak będziecie dalej privka robić heh.

Pozdrawiam. 

Ale my właśnie dokładnie tego chcemy, żeby to w dalszym ciągu był metin, nikt z Nas nie chcę tworzyć nowej gry.

Inspirujemy się klimatami zaczerpniętymi z innych gier, filmów, czy nawet ilustracji by stworzyć coś ładnego.

MokreRyszardy przykuli uwagę głupim tytułem, z tego chyba każdy normalny człowiek zdał sobie sprawę zaraz po tym jak to "wyszło", my nie nazwiemy się ZboczoneEdki czy inną równie idiotyczną nazwą, by przyciągnąć potencjalnego gracza, zrobimy to nowościami takimi jak te które prezentujemy.

MokreRyszardy postawili na abstrakcyjną nazwę, Restynid postawił na abstrakcyjne walenie ludzi w chuja, my postawiliśmy na zrobienie abstrakcyjnych nowości w porządny, estetyczny sposób.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Ale my właśnie dokładnie tego chcemy, żeby to w dalszym ciągu był metin, nikt z Nas nie chcę tworzyć nowej gry.

Inspirujemy się klimatami zaczerpniętymi z innych gier, filmów, czy nawet ilustracji by stworzyć coś ładnego.

MokreRyszardy przykuli uwagę głupim tytułem, z tego chyba każdy normalny człowiek zdał sobie sprawę zaraz po tym jak to "wyszło", my nie nazwiemy się ZboczoneEdki czy inną równie idiotyczną nazwą, by przyciągnąć potencjalnego gracza, zrobimy to nowościami takimi jak te które prezentujemy.

MokreRyszardy postawili na abstrakcyjną nazwę, Restynid postawił na abstrakcyjne walenie ludzi w chuja, my postawiliśmy na zrobienie abstrakcyjnych nowości w porządny, estetyczny sposób.

Nie no spoko, tylko to wygląda lepiej niż metin z ss więc takie tam..

Klimat odbiega od metina tak mi się wydaje ale podoba mi się to. Tyle że moim zdaniem szkoda waszego czasu, bo gracze metina są dziwni. 

Oby wam się udało, bo wkładacie sporo pracy choć aktualnie widać same ss z mapami i nowymi modelami. Zobaczymy jak to będzie z rozgrywką. Powodzenia.

Opublikowano

A wy nawet nie wystartujecie...

Wasz serwer to jedno wielkie gówno .

PS:Wszyscy kochamy zielaka

No tak, jeszcze ludzie będą mieli porównanie co wygląda porządnie i u Ciebie nie zagrają :<

Jak już to od prawie 0.5 roku nie robie serwerów ale OK xD

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

A wy nawet nie wystartujecie...

PS:Wszyscy kochamy zielaka

O Nasz start będziemy się martwić my, nie Wy.

Wy się martwcie z jakiej gry macie szukać SS'a mapy, żeby Qentinios kopii obrazka nie namierzył ^^

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...