Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się być miłym na low dywizjach

SirPrimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosta strategia : UnRanked i idziesz na luzie grać Normale

ludzie to TYLKO GRA ...

każdemu może słabo pójść z danej rozgrywce, na takie sytuacje się nie wściekam

jedynym denerwującym momentem jest jak przyjdzie jakiś CHAM i zacznie np. niszczyć ci jungle lub przyjdzie na linie żeby (celowo) się zabić

Staram Się Pisać Poprawnie !!!!
Przepraszam Za Błędy !!

Opublikowano

Ja to jestem ciekaw gdzie są ;polaczki: jeśli na mpc każdy jest pro elo elo. 1/2 was to właśnie ci debile których spotykamy na rankedach, ale wy tutaj będziecie pisać ze to wina teamu, a nigdy wasza. Macie 0:10 wina junglera, wiadomo.

Ja flejmuje bo unskilledow trzeba uświadamiać ze to nie gra dla nich.

Opublikowano

Możesz sobie zbindować przycisk na klawiaturze żeby po naciśnięciu na czacie wklepywało się "/mute all" ja to nazywam "Przyciskiem boostowania ELO"

pc_Rodgerr.png
Już 3-cie lato z MPC Forum

Opublikowano

Zasada jest taka, idziesz tam gdzie przeciwnika zniszczysz doszczętnie i nie patrz na to, że będą Cię wyzywać, chociaż będziesz wiedzieć, że to ty zjebałeś grę ;) Nie opłaca się ustępować na takim poziomie jak czujesz, że zasługujesz na lepszą dywizje. Czyż nie mówię prawdy?

Opublikowano

Lol, co to za pytanie ty mi powiedz - nie jest się miłym aby wygrać, ale dlatego, że to świadczy o twojej kulturze, również w życiu możesz być chamem, a również możesz być miłym, przez co reszta się o wiele lepiej czuje chociażby w twoim towarzystwie - tak samo według mnie jest w lolu, nikt ciebie nie prosi aby być miłym, albo chamem, w sumie dużo ci to nie pomoże, ale jak wielka ilość graczy pisze, w to się gra dla rozrywki, jeżeli będziesz dla kogoś chamski, on będzie dla ciebie, będziesz dla kogoś miły, on będzie dla ciebie miły( w większości, nie mówię o tym, że ktoś jest słabszy czy silniejszy, bo przecież są róznice, ale to nie znaczy, że musisz go zwyzywać ), a jestem prawie że pewien, że wolisz grać normalnie gdy na chacie widać normalna rozmowę, a nie jakieś przekleństwa co 2 słowo... 

Opublikowano

Tak serio to po co być miłym? Co to da.. Ktoś napisał, że jak masz first picka, to iść gdzie chcesz - TUTAJ SIĘ ZGADZAM!

Tylko pod jednym warunkiem, że jesteś serio dobry na tej linii, ja np. jak ostatnio grałem sobie z kolegą duo, to w miarę możliwości zawsze brałem adc, a on mida, bo wiem, że na tej linii jestem dobry i nie spierniczę tego przy pierwszej lepszej okazji..

Najgorsze jest to, jak chcesz komuś odstąpić lane (by nie było kłótni - hahaha.. największy błąd), a on mimo, że upierał się mid or afk, mid or feed etc, przegrał mida i gdzie tutaj do cholery logika?!

A teraz co do samej grzeczności, co z tego, że napiszesz komuś gj, za jedną dobrą akcję? Dzięki temu (owszem motywuje trochę) stajesz się bardziej pewny i zaczynasz nie doceniać przeciwnika, idziesz gankować pod wierzę, walczysz 1v2 i tak dalej..

Ja jak gram, to nic nie piszę do nikogo (wywalone na graczy - co tyczy się tego, że również nie obrażam), rozmawiam sobie kulturalnie z kolegą na ts/skype i jak ktoś wkurzy ostro, to wolę wykrzyczeć się ts'ie/skype niż flame'ować w grze i potem patrzeć jak po chwili na środku ekranu jest napis: NICK has left the game..

Najlepiej siedź cicho, nie flamemuj, nie chwal, pinguj (bo po coś to zrobili..), ewentualnie czasem napisz te głupie ss, żeby potem nie było pretensji, że nie napisałeś (mimo, że piszesz, że pingowałeś, gracz ma to w d, bo woli napis ss). Więc i pinguj, i pisz ss by uniknąć jakichkolwiek sytuacji do stworzenia nieprzyjemnej dyskusji.

Czy pomaga? Nie wiem, ale i tak wolę nie odzywać się do nikogo, bo gadam sobie z kumplem.. a największą durnotą jest jak napiszesz: from? Ktoś napisze PL i ty też to napiszesz.. wtedy to zaczyna się jazda - wiadomo jaki charakter mają Polacy ^^

@edit

Chcę jeszcze odnieść się tutaj do tego co napisałem - mianowicie: nie patrzy czy ktoś pisze adc, mid etc, tylko bierz linię, na której jesteś najlepszy (ch**, że mogą flame'ować Ciebie gracze, ale jak wygrasz lane, to podziękują Ci potem - zawsze można zmutować w trakcie gry), chyba że ktoś wybiera wcześniej od Ciebie, to nie rób czegoś takiego, że napiszesz: duo mid then, double jungle, double adc itd..

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

oto moja taktyka na low dywizje:

1. piszesz swoja pozycje na czacie

2. Nic wiecej nie piszesz tylko poprostu idziesz na ta pozycje

3. Wszyscy cie wyzywaja a ty sie z nich smiejesz :P

4. Wygrywasz gre!! (chyba ze jestes normalnym brazem, czyli ze grasz tak samo jak inni z brazu)

Taktyka sprawdza sie tylko jesli jestes LEPSZY od innych inaczej przegrasz :P

Milego wbijania dywizji!

dolidius_eune_67_6.png

Opublikowano

Miłym opłaca się być w każdej dywizji.Komunikacja i współpraca w tej grze górują nad indywidualnymi umiejętnościami.Trzymać komunikacje w garści przyznawać się do błędów pingować smoki barony pisać o focusie na czacie w lobby czekać co pickną ludzie z twojego teamu i się dostosować (Na low elo ignorujesz bycie supportem) To jest klucz do zwycięstwa musisz wejść w kooperacje ze swoim teamem trafią sie raki ale nie wszystko da się wygrać :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Oczywiscie, ze nie! Flamuj! Przeciez to jest podstawowa Zasada Brązów! Bez Flamu/Afkow/Trolli nie ma gier, wiec po co to pytanie, najpierw czytaj zasady Brazu potem pytaj :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Pomocnik
Opublikowano

Ludzie co wy pierdzielicie za glupoty, na bronzach mozesz byc kuzwa aniolem.

Retard retardem zostanie, nic to nie zmieni.

Opublikowano

Jak nie możesz iść na swoją lane to pisz  np " Me top or afk/troll " ja tak piszę a raczej pisałem i zawsze szedłem tam gdzie chce ;)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...