Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się być miłym na low dywizjach

SirPrimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam do was pytanie jak wyżej... Dlaczego? Bo zauważyłem że kiedy próbuje być miły i czekam aż każda linia będzie zajęta noi pójde pewnie na tego supporta to mój super zajebiaszczy adc ma np 30 cs 15 min a pierwszy item złozył w 26 minucie. To z ostatniej takiej gry ale takie zdażają sie non stop... Jak myślicie oplaca się wgl?

Opublikowano

Hej mam do was pytanie jak wyżej... Dlaczego? Bo zauważyłem że kiedy próbuje być miły i czekam aż każda linia będzie zajęta noi pójde pewnie na tego supporta to mój super zajebiaszczy adc ma np 30 cs 15 min a pierwszy item złozył w 26 minucie. To z ostatniej takiej gry ale takie zdażają sie non stop... Jak myślicie oplaca się wgl?

Bądź miły ale nie zwracaj uwagi na to co ktoś napisał gdzie pójdzie. Jesteś pierwszy? Idź gdzie chcesz. 

3431810405.png

Opublikowano

Kultura to jedna z najważniejszych rzeczy także w życiu. Trzymaj poziom kultury, nie wyzywaj, nie drzyj się na chacie, nie spamuj - zobaczysz, więcej wygrasz niż przegrasz. Ludzie nie wiedzą, że wyzywając graczy - chęć do gry zniża się do 5% z czego dziwimy się, dlaczego są afki.

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Klnij wyzywaj pokaz mu swoja wyższość. Przeciesz on jest tępym braziakiem i nie może iść na linie na która ty chcez iść. Zawsze instalockuj swoja linie a jak nie toidz na afka. I od razu mowie ze pisze serio.

Opublikowano

Nie bądź miły, nie piszesz z nauczycielami. Jak typ jest retardem to trzeba go flejmić, taka zasada polaków. Poważnie

Bądź miły jak ktoś świetnie gra i carruje Was, żeby się nie obraził ale tak to ciśnij

Opublikowano

Jeśli jestes junglerem to staraj sie duzo callowac - czyli np. pisac teamowi o drake, baronie itd. pisz tez, ze np zamierzasz steal blue albo prawdopodobnie przeciwny jungler moze byc na midzie, bo np. widziales go na wardzie i ze chcesz sprobowac counter ganka.To wiem po sobie, staram sie informowac moj team o tym.Flejmiac twoj partner z druzyny bedzie negatywnie do ciebie nastawiony, a to przeszkadza w team play-u. Powodzenia na rankedzie !

Opublikowano

Jeśli jestes junglerem to staraj sie duzo callowac - czyli np. pisac teamowi o drake, baronie itd. pisz tez, ze np zamierzasz steal blue albo prawdopodobnie przeciwny jungler moze byc na midzie, bo np. widziales go na wardzie i ze chcesz sprobowac counter ganka.To wiem po sobie, staram sie informowac moj team o tym.Flejmiac twoj partner z druzyny bedzie negatywnie do ciebie nastawiony, a to przeszkadza w team play-u. Powodzenia na rankedzie !

I co z tego jak te zwierzęta nie pomogą Ci na counter jungli? Jak grasz np. Nautem na Lee Sina i dostaniesz od niego na swoim redzie invade to myślisz, że ktoś się nawet obejrzy? Napiszą naut retarded i tyle, nawet nie pójdą mu zabrać tego reda czy coś. Lepiej farmić bo potem w late jak będziecie się flejmić kto jest większym retardem to żebyś im na farmę nie wjechał

Opublikowano

Na low dywizjach dobrze jest grać supportem, bo tam to on kieruje grę. Jak widzisz, że masz półgłówków w teamie, to /mute all i po prostu grasz. Nie wiesz, czy jungler pilnuje czasu, więc pisz zawsze czas drake'a i barona, a także "xxx no flash".

Bardzo często to flame ze strony innych jest powodem twojego flame'u, dlatego lepiej jeż zmute'ować, niż liczyć na spokój.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Będąc miłym zawsze jest lepiej

Dzisiaj miałem najlepszy team świata. Od początku było hey all, gadaliśmy, smialiśmy się. ani 1 przekleństwa czy wyzwiska przez 43minuty gry.

Wygralismy bez problemu, za to lose team - report, noob, report, idiot [...] report.

Zaś potem miałem team gdzie wygrywaliśmy ostro aż jax napisał, że jesteśmy gównem bo oddalismy dragona i on nas nie potrzebuje

było jakieś 20;11, pod koniec 33;49 ...

Opłaca się być miłym ale stanowczym.

Ja np nigdy nie piszę, i jungle you all suckers itp.

Najlepiej Hey, i go jungle. i tyle w temacie. Jeśli ktoś chce mi wejść na linie to po prostu mu tłumaczę, że napisałem i tam idę.

Jesli picknie no to trudno idę gdzie wolne, ale nie popełniaj błędu, i nie oddawaj z miejsca lini którą chcesz ;)

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

W brązie rzadko opłaca się być "fajnym" - przynajmniej kiedy mamy pewność, że jesteśmy zwyczajnie lepsi - ale to jest raczej rzadko spotykane, aby ktoś nie myślał że jest lepszy. Oczywiście nie mówię tu, aby zaraz wyzywać każdego. Zwyczajnie powinno się starać wybierać tą linię na której jest się najlepszym - a w grze dalej jesteśmy mili - spamowanie komuś jakim jest zerem naprawdę nie pomoże Ci wygrać.......

wikmk9.jpg

Opublikowano

Ja w lolu jestem typowym polaczkiem. Jak ktos nie umie grac to trzeba mu twardo wyjasnic niech idzie na customy. W dupie mam zachowywanie sie jak wychowany w kosciele , jak typ jest ch****y to trzeba mu to powiedziec...

Opublikowano

Opłaca się być miłym :)

Pamiętaj że jeżeli flamisz to ci gracze co dobrze grają też zaczyna im się pier.. bo czytają awantury polaczków na czacie, mnie to rozprasza ;).

Dlatego u mnie to jest tak.. od nie dawna jakaś kłótnia od razu leci mute.

@Mizutsuki szkoda tylko że wy po wszystkich jedziecie.. nawet tych dobrych i nie raz widzę polaczka który jedzie po wszystkich a gra najgorzej ^^.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

ja zanim zacznę grać to mutuje wszystkich i robię swoje naprawdę działa ;> 

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

ja zanim zacznę grać to mutuje wszystkich i robię swoje naprawdę działa ;>

Głupie, bardzo.

Zero komunikacji przez całą grę.

Złe podejście.

TEAMWORK 'not' OP

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Ja w lolu jestem typowym polaczkiem. Jak ktos nie umie grac to trzeba mu twardo wyjasnic niech idzie na customy. W dupie mam zachowywanie sie jak wychowany w kosciele , jak typ jest ch****y to trzeba mu to powiedziec...

Ja jestem tego samego zdania. Na chuj grać rankedy? Ja nie flamuje jeśli ktoś padnie 4 razy, ale jeśli widzę ze nie ma farmy, nie wygrywa linii i jeszcze zrzuca winę na kogoś to napierdalam w niego. Powiem wam ze miałem 2 gierki gdzie miałem fiderow, sflejmilem ich i 2 razy wygraliśmy. Na chuj zwierzęta maja grać? Ja nie będę tracił czasu i nie mam zamiaru dawać free lp bo jakiś kutas nie potrafi grać a potem spotkam go w platynie.

Opublikowano

Jak chcesz powiem Ci tak przeważnie v się opłaca teraz np jak gram w tym g2 to trafiam na takich unskilledow że skoda gadać.. Wygrywamy 15 killami to zaczynaja throw jeden na 5 i przez to przegrywamy ale w każdej grze staraj się nie wyzywać

Pasjonat
Opublikowano

Oczywiście, że się opłaca być miłym, a jak nie miłym to przynajmniej nie flejmować. Grając na bronze acc po prostu ładnie prosiłem ludzi o lejna i w 80% się zgadzali a w 20 nie wierzyli, że boostuję.

.

Opublikowano

Na low dywizjach nie mozna im odpuszczac... Bylem w brazie przez dluzszyczas i na poczatku oddawalem im mida ale potem zobaczylem ze to nie ma sensu. Pisalem do nich i mid i dont care i szedlem. Zdazaly sie wygrane double midy. Ale wyzywac ich w grze nie wyzywalem, to nie ma sensu bo i tak ich gra sie nie polepszy a jeszcze afk pojda i tyle bedzie :)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Jak czasem gram na koncie koleżanki w brązie, to nigdy nie jestem mily, bo to i tak nie ma sensu przy tych zwierzętach. Flamuj jak najwięcej, masz pewność, ze nie będą grali, tylko pisali, - latwiej samemu pociągnąć grę

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Moze nie tyle co byc milym, co olewac. W sumie low dywizje wiele nie roznia sie od diamentow jesli chodzi o zachowanie, owszem idzie sie lepiej dogadac itp ale jak zaczyna sie cos sypac to (zwlaszcza polacy...) kazdy udaje wielkiego kozaka jakby karal na lcsach...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...