Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

N00by w teamie

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak to jest moja słabość . Ja nie jestem pro kox w lola ale kiedy widże chat i jest cały pełny od wyrazu „noob (nazwa mojej postaci)” to poprostu nie mogę stać bezczynie i nie odpisać chociaż umarłem drugi raz pod koniec meczu .

Więc popracuj nad tym. Trust me. Pomoże.

313561454060320945952.gif
  • Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O kurde Enzil napisal w moim temacie to na bogato xD

@topic Dzieki za rady, tylko niestety na idiotow nic nie poradze jak nidalka divuje na 3 lvl, morgana lapie klatke i pyk, kill dravena

Najgorsze ze nida i sivir byli premade

Ja sie nie raguje i nie flamuje,tylko jak delikatnie wspomne zeby tak nie robila to ona tylko ok i dalej to samo.

No dobra w weekend bd troche nol-lajlil i moze cos zrobie

Czyli nawet jesli przegram to grac dalej tak?Bo ja niestety robie tak ze moge wygrywac i gram dalej,ale jak przegram odechciewa mi sie grac i rankedy gram po 3 dniach znowu.Czyli nie bac sie ze spadne,po prostu grac tak?

Opublikowano

blazej2222 ja bym grał to że przegrasz to nie znaczy że masz przestać grać :P

Opublikowano

O k***a dzisiaj dalo mi nareszcie normalny team, gralem zedem na midzie, calkiem mila atmosfera, w 30 minut wygralismy.No dobra, teraz bd sie staral grac same rankedy.

Opublikowano

Witaj autorze. Od razu zwrócę uwagę, że nie chcę nikogo obrażać i jeżeli odbierasz treść mojej odpowiedzi ofensywnie, postaraj się ją odebrać inaczej.

1. Nie pisz takich tematów. Po prostu graj.
2. Płacz, zgrzytaj zębami i zjedz klawiaturę - a i tak nic nie zrobisz - ewentualnie możesz tylko grać duo z koleżką o dużo wyższym MMR.
3. Nie roztrząsaj pojedynczych gier - zdarza się. Łączy się to z 1.
4. Piekło to ludzie - mniemam że jesteś człowiekiem.
5. Nawiązując do 4. - Piekło to ludzie, a więc gdzie byś nie poszedł wcale nie będzie lepiej. Silvery narzekają na brązy, Złoci na silvery, platyny wymachują sobie przed twarzą      "kto ma dłuższego" diamenty narzekają na challengerów a challengerzy narzekają na siebie samych - dlatego są challengerami.
 A brązy? To już jest ciekawsza historia - przyjmijmy jednak, że żyją w pewnym tworze zwanym nieświadomością zbiorową.
6. Każdy dostaje "nobków" w drużynie a support stealuje mu farmę. Wszędzie tak jest i nic z tym nie zrobisz.

Morał tego tekstu jest krótki
I niektórym znany
Że na nobów w drużynie
Sposobu nie mamy

A tak naprawdę to mamy:
7. Zawsze można odinstalować - 100% szansy, że nigdy więcej nie będziesz grać z n00bami.
8. Graj tak dobrze, że zmiażdżysz innych.

Przemyślenia końcowe - weź je teraz poważnie do serca i duszy (lub tylko serca - jeśli jesteś rudy)
W waszej drużynie były 2 osoby które grały dobrze, jedna która zapewne grała jako tako (nie napisałeś asyst Vi) oraz dwie które feedowały.
Feednięty Jax > Feednięty ADC to samy dotyczy się zabójców. Osobiście doszukiwałbym się problemów tylko tam, gdzie będziesz w stanie je naprawiać - czyli w swojej własnej grze, ponieważ innych ludzi nie naprawisz. Lanowanie poszło Ci dobrze ale jak widać mid-game i late-game już nie. Dlaczego? Szukaj odpowiedzi na ten problem.
Resztę pozostawmy teorii losowości i teorii kwantów.

wikmk9.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Wystarczy lepsze MMR które zdobywasz po wygranych rankedach.

Tylko nie wiem czy wiesz, geniuszu, ziomek napisal, ze dobiera mu idiotow.

To moze zdradzisz sekret jak wygrac z dravenem 50/0 ?

Opublikowano

Tak to jest moja słabość . Ja nie jestem pro kox w lola ale kiedy widże chat i jest cały pełny od wyrazu „noob (nazwa mojej postaci)” to poprostu nie mogę stać bezczynie i nie odpisać chociaż umarłem drugi raz pod koniec meczu .

Gdy rozpoczyna się mecz to wpisujesz magiczną komendę /mute all i po sprawie :D.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dobra, jednak wracam do tematu, bo nie chce mi się zaczynać nowego

Dzisiaj grałem 3 rankedy, 2 zedem na midzie i 1 shenem na supporcie, wszystkie przegrałem

1 ranked:8/0 grałem mida, chodziłem na ganki, niestety enemy lee sin 11/1, nic nie mogłem zrobić

2 ranked: 11/0 zedem na midzie, mieli milion stunów, w tfach zabijałem tak z 3 osoby, wtedy ja padam, a 4 sojuszników pada od nafeedowanego offtanka-nasusa

3 ranked:6/12/30 shenem, przegraliśmy bo w enemy teamie zed był smurfem, platynką 1 i rozwalał syndre kompletnie, chociaż nie powiem, że pozostałe linie w miarę wyrównane

Pytanie:Co zrobić, jeżeli sam gram dobrze, roamuje, mimo tego reszta totalnie ssie i w teamfightach zabiję trochę tego cholerstwa, ale na mnie focus i padam, a reszta stoi i się patrzy?

Zedem roznoszę wszystko i wszystkich, ale na miłość boską nie jestem nieśmiertelny !

Zabiję z 3 osoby i padnę(czyli adc,mid, nafeedowany top jeśli nie jest tankiem, jungla jeśli nie tankiem)

Opublikowano

Kogo to do jasnej cholery obchodzi jaki miałeś team? God... Ja już od dawna się z tym ogarnąłem i gdy mam słaby team to gram dalej i tyle... Mam już dość takich typków jak Ty, chociaż sam kiedyś taki byłem, ogarnij się! Joł.

tumblr_mhg7r3wavH1r5lye1o1_500.gif

Opublikowano

Kogo to do jasnej cholery obchodzi jaki miałeś team?

Jeśli piszę temat, co mogę w krytycznych sytuacjach zrobić, to chyba muszę powiedzieć co robi mój team, żeby nie było że przegrywam bo gram hujowo

Opublikowano

Dlaczego takie tematy nie lądują do kosza od razu po ich stworzeniu? Codziennie tu widzę jak jakiś idiota się wyżala że miał słaby team ale on jest najlepszy lel.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

8/0 jax ruchany przez nafedowanego dravena? nie rozsmieszaj mnie, grasz najwiekszym op gównem w tej grze i płaczesz, ze jakis adc ( ktory btw powinien zejsc od jaxa 8/0 jak gówno) cie cisnie i przegrywasz.

no ale jak sie buduje hextech i inne takie hybrydowe itemki to sie nie ma co dziwic

Opublikowano

Dla mnie noobami są Ci, którzy zakładają takie tematy. W 90% to się zgadza.

Opublikowano

Nie noob teamy tylko po prostu twój team nie może znaleźć zgrania sam trafiam na graczy o których mówisz noob teamy ale ja bym ich tak nie nazwał, brakuje im tylko lepszej praktyki do lola. Pewnie zawsze piszesz że masz noob team gdy przegrywacie natomiast jak wygrywacie to przeciwna drużyna pisze pls report my noob team. Nie graj dla wygranej tylko dla dobrej zabawy.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego Jak "NOOB TEAM" Gracze typu 0/10 Są gracami którzy wybrali championa którym dopiero grają pierwszą grę albo stykają się z swoimi pierwszymi rozgrywkami rankingowymi. Też jest taka możliwość , że gracze którzy wbili Przykładowo Brąz I , II są graczami początkującymi którzy uczą się grać. Jeśli nie umiesz przegrywać to nie będziesz umiał wygrywać. Przestań się wkurzać na ludzi którzy ci ubliżają i graj swoje. Możesz nawet sam Carry Game :) Podrawiam myślę , że pomogłem

jest takie cos jak noob team wkurwiaja mnie tacy ludzie... typie sam gry nie wygrasz... jestem w zajebany K***A SILVERZE i jak o tym K***A SZAJSIE MYSLE

to mi sie rzygac chce BO DO K***Y TO NIEPODOBNE zeby K***A GRAC TE K***A RANKEDY

i K***A MAC na bocie mam cait 13/4 moj SUPP K***A MA 1/18 K***A YASUO NA TOPIE 4/14 i mi powiedz ZE TO K***A WYGRASZ SORRY ALE NIE BO ONI MAJA JAXA 13/1 I JINX 27/3 WIEC JAK TAKI JESTES PRO DAM CI MOJE PASSY I SOBIE ZAGRASZ JAK WBIJESZ MI SILVER IV z 3 MAX PRZEGRANYMI TO CI ZAPLACE GIFTEM A JESLI CI SIE NIE UDA TO PRZESTANIESZ PISAC TAIKE ZJEBANE POSTY OKEJ? 

@Edit

ehh sorry za duzo komputera ide odpoczac...

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

Opublikowano

Mimo, że w lola już rok nie grałem, i dziś zacznę znowu, to się wypowiem. Ludzie grają za dużo dla rangi, przegrywają promocje to sie napinaja czy co, trzeba dla zabawy i wyjdzie ( bynajmniej mi wychodzilo)

4zzt3n.png

Opublikowano

Moja opinia :

S1 rankedy nie wypowiem się bo mało grałem wtedy

S2 Gra w goldzie na poziomie

S3 Platyna już coś nie taki poziom czy ja lepszy czy poprostu niższy poziom gry niż w s2

S4 Wogóle nie czuje poziomu gry , ludzie grają jak chcą , połowa nie zna podstaw przez co często są przegrane , wyzwiska w 90% przypadkach że linia przegrana przez junglera [Fakt niektorzy ludzie nie powinni tam chodzić jak nie wiedzą jak zrobić dobrego ganga albo stać jak pacaj 1 minuta czekając na okazje] ale ludzie jak nie dajecie rady 1 vs 1 to farmcie a nie pushujecie jak debile wtedy jungler wasz nie pomoze a wrogi ma dużą szanse na powodzenie przy gangu , następna sprawa to wardy one wygrywają gry [ ward 75 - ded 200-350 wiedz lepiej tego warda kupic ]

Moje podsumowanie ;

Aktualne Rankingi [goldy,platyny,diamenty] to nie te same co z s2 więc jest tam prosto się dostać przez co dużo osób przechodzi przez przypadek i są cyrki.

S4 -okolo 40% graczy w ligach nie zasluguje na nie . A jak będzie S5 niestety ale ten % się zwiekszy przez co cięrpia prawdziwi gracze :)

Trolle Były , Są i będzie ich jeszcze więcej .

Riot powinnien niektórym osobą zablokować gry rankingowe

Opublikowano

Prosta matematyka.

Szansa na to ze trolla czy nooba traisz ty czy przeciwnik to 50 na 50.

Jesli jestes tym lepszym to dajesz przewage swojej druzynie.
A to oznacza ze wygrasz wiekszosc meczy.
Nawet wygrywajac 6 na 10 meczy bedziesz sie wspinał.
za przegraną zabiera mniej niz daje za wygraną.

Nastepna rzecz to mmr.

too ukryty ranking na ktorego podstawie dobiera ci przeciwnikow i osoby do teamu.
Gdybys naprawde byl tak dobry, mialbys wysokie mmr i dobraloby ci graczy z wyzszych dywizji.
swoje mmr mozesz sprawdzic tutaj http://eune.op.gg/

tyle w temacie. jestes slaby = grasz ze slabymi.
Tak działa lol.

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...