Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Kolor tła forum (skin)

ludwasxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na dole, przy stopce forum, masz opcję "Zmień skin". Poza tym, nie jest to konieczne dla funkcjonowania forum.

Nie.

Opublikowano

Obojętne mi to, bo lubię aktualny, ale jak ktoś czuje potrzebę zmiany, to jestem na tak.

Opublikowano

Z jednej strony.. można wprowadzić coś nowego - dla chętnych (opcja do wyboru).

Ale z drugiej, czy jest to konieczne?

Ja np. nie wiem czy bym zmienił na inny, ponieważ przyzwyczaiłem się do tego :D

Ale jestem na tak.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Na nie, gdy stworzą nowy styl grafikę (typografię do konkursów, regulaminów itp) będzie trzeba robić pod dwa kolory Szary (taki jak jest aktualnie na forum) i biały
Wszystkie tematy etc będzie trzeba zmieniać np kolorystycznie wystarczy wejść sobie w wersję mobilną i zobaczyć że dużo tematów jest mało czytelna lub w ogóle

936131400425106482086.png
Opublikowano

Na nie, gdy stworzą nowy styl grafikę (typografię do konkursów, regulaminów itp) będzie trzeba robić pod dwa kolory Szary (taki jak jest aktualnie na forum) i biały

Wszystkie tematy etc będzie trzeba zmieniać np kolorystycznie wystarczy wejść sobie w wersję mobilną i zobaczyć że dużo tematów jest mało czytelna lub w ogóle

No... na logikę o to właśnie chodzi w zmianie stylu... By go ZMIENIĆ...

Zresztą cały czas jest tutaj powtarzane, że miałby to być skin DO WYBORU, a nie zamiennik aktualnego.

Opublikowano

Jestem na tak, jeżeli miałoby to funkcjonować jako nowy styl, aczkolwiek dopiero po aktualizacji forum do IPB 4.

Opublikowano

Tak, ponieważ ten styl mi się prawdę powiedziawszy "znudził", nie musi nowy styl być narzucony na ten, ale dla wyboru bardzo by się przydał.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

To nie prawda, że od białego koloru bolą oczy. Jest to najlepszy kolor na portale. Zresztą można to zauważyć po tych najpopularniejszych, jak youtube, facebook, twitter, czy nawet portale typu wirtualna polska, Interia etc. To jest kwestia przyzwyczajenia. Cały czas forum było w ciemnej kolorystyce, dlatego też inna wydaje się dziwna, rażąca w oczy. Według mnie taki skin byłby bardzo przyjemny, estetyczny.

Myślę nawet, że jest to dobry pomysł na zaangażowanie w to MGT i MCT, by stworzyć taki biały, schludny skin.

Opublikowano

Na dole, przy stopce forum, masz opcję "Zmień skin". Poza tym, nie jest to konieczne dla funkcjonowania forum.

Nie.

Czy Ty czytałeś temat?

Czyli MGT nie ma zamiaru współpracować z forum, bo jest tego za dużo? Był skin Infinite i nikt nie narzekał, teraz został usunięty i niektórym osobom się to nie podoba.

Teraz wyobraź sobie, że ktoś właśnie jasną czcionką napisał tutorial na ciemną wersję forum. Jak wyglądałoby to na jasnym tle?

Na NIE.

Tak jak czarnym kolorem na czarnym tle.

QtiV6xY.gif

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...