Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EthandiaMT2.pl [Dedyk] [BETA]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczyna sie, chamstwo polskie, cioty.

Jak by pieczecie byly na 10 min byloby lepiej bo 1 pieczec dropi raz na 10-15 minut.

Expie tylko na metinach ubilem z 20 metinow i z metkow 10lvl + nie dropla zadna zmianka, dodanie, tylko kd +0

Nie rozumiem, po prostu nie miałeś tak zwanego "farta" co była by za gra gdy byś co każdy metek miał przypuszczalnie to 10 zmianek.

To po 20 metinach byś miał 200 zmianek.

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem kogo w tym momencie nazywasz tak, jak nazywasz, ale emocje w dół.

Wzmocnienie przedmiotu dropnęło mi ze szkatułki (a ona z mobów) jeszcze przed 10 poziomem postaci, więc najwidoczniej miałeś pecha.

Po wstępnym rozeznaniu mogę powiedzieć, że serwer nie wydaje się być trudny, a administracja jest słowna i uprzejma. Wejście na 15 minut na betę w pełni przekonało mnie do tego, że na serwerze warto zostać na dłużej. Polecam.

Kierowalem te slowa do tych co atakuja, tacy ludzie sa poprostu ciotami . Tak samo jak ja bym chcial kogos pobic a wysluzyl bym sie kolega bo balbym sie o swoja dupe.

Nie rozumiem, po prostu nie miałeś tak zwanego "farta" co była by za gra gdy byś co każdy metek miał przypuszczalnie to 10 zmianek.

To po 20 metinach byś miał 200 zmianek.

Przydala by sie ta 1 zmianka na metek lub max 5 metkow i zmianka/ dodanie :)

W sumie nie narzekam, jest co robic, ale takie drop na dluzsza mete bylby ciut uciazliwy. Ty na filmiku zapewne miales rekawice zlodzieja :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Kierowalem te slowa do tych co atakuja, tacy ludzie sa poprostu ciotami . Tak samo jak ja bym chcial kogos pobic a wysluzyl bym sie kolega bo balbym sie o swoja dupe.

Przydala by sie ta 1 zmianka na metek lub max 5 metkow i zmianka/ dodanie :)

W sumie nie narzekam, jest co robic, ale takie drop na dluzsza mete bylby ciut uciazliwy. Ty na filmiku zapewne miales rekawice zlodzieja :)

Serwera nikt nie atakuje.

Aktualnie wgrywamy kolejną ostatnią partię która blokuje kilka portów które umożliwiają nadawanie rat itp na serwerze a tak że wewnętrzne fw.

Drodzy gracze!

Po głębszej analizie pliku game znaleźliśmy szereg błędów które mogą psuć rozgrywkę a tak że zepsuć całkowicie serwer.

Postanowiliśmy wyłączyć serwer na dłuższą chwilę (Godziny ranne / 15+/-) dla bezpieczeństwa serwera.

A tak że zostanie wgrana ostatnia partia zabezpieczeń, strona serwera nie będzie działała gdyż nie będzie połączenia z serwerem.

Forum będzie włączone abyście mieli kontakt z nami.

Wolimy naprawić te błędy teraz niż później gdy będzie więcej graczy i serwer będzie na oficjalnym "chodzeniu" ponieważ wiecie później jak to jest.

Beta to beta częste resety, wyłączenia itp. a gdy było by tak na serwerze oficjalnym szybko byśmy stracili wszystkich graczy.

Życzymy miłej nocy, będziecie informowani o przebiegu sprawy na bieżąco.

Pozdrawiamy team Ethandia.

Opublikowano

Serwer działa już normalnie?

Tak działa  normalnie, wiadomo jeśli będzie wymagał reboota to ekipa o tym informuje.

Można się tutaj jakikolwiek bug zlokalizować ? 

Dobra robota !

Opublikowano

Nie polecam, server nie umie sie zareklamowac, wbili na panel PandoryMT2 i spamia jak pojebai pozdro idioci

NIE POLECAM

http://w338.wrzuta.pl/obraz/3zilL4CTN7U/ethandiamt2

Przykro mi czemu myślisz że to my, nie mamy ciekawszych zajęć niż niszczenie czyjejś pracy?

My nie niszczymy nikomu niczyjej pracy i oczekujemy tego samego od innych serwerów.

Może jest to napalony zwariowany gracz który chce aby serwer wypalił. Zastanów się troszkę nie mamy co robić i będziemy spamować, mamy ciekawsze rzeczy do robienia, ciągle siedzimy z graczami na serwerze więc raczej to nie my.

Opublikowano

Nie polecam, server nie umie sie zareklamowac, wbili na panel PandoryMT2 i spamia jak pojebai pozdro idioci

NIE POLECAM

http://w338.wrzuta.pl/obraz/3zilL4CTN7U/ethandiamt2

Oszczerstwa zostaw dla siebie, każdy może spambot-a uruchomić, tyle że ja obecnie siedzę na testowym i już wielu napaleńców było którzy zapowiedzieli swoje top1 na serwie i za wszelką cenę będą chcieli tego dokonać jak to wyjaśnili.  Administracja siedzi na serwerze i pracuje z nami (graczami) tak więc zastanów się zanim wklejasz bezpodstawne oskarżenia.

Pozdrawiam

Opublikowano

Przykro mi czemu myślisz że to my, nie mamy ciekawszych zajęć niż niszczenie czyjejś pracy?

My nie niszczymy nikomu niczyjej pracy i oczekujemy tego samego od innych serwerów.

Może jest to napalony zwariowany gracz który chce aby serwer wypalił. Zastanów się troszkę nie mamy co robić i będziemy spamować, mamy ciekawsze rzeczy do robienia, ciągle siedzimy z graczami na serwerze więc raczej to nie my.

Oszczerstwa zostaw dla siebie, każdy może spambot-a uruchomić, tyle że ja obecnie siedzę na testowym i już wielu napaleńców było którzy zapowiedzieli swoje top1 na serwie i za wszelką cenę będą chcieli tego dokonać jak to wyjaśnili.  Administracja siedzi na serwerze i pracuje z nami (graczami) tak więc zastanów się zanim wklejasz bezpodstawne oskarżenia.

Pozdrawiam

Ty zioemk ale powiedz mi, po co ktos tak o mialby wbijac na pandoreMT2 i pisac pare dobrych min spamujac caly czas wasz server? Moze to nie Ty moze zaplaciles komus? Nie spinaj sie jest dowod wiec zalatw to miedzy soba bo narazie to NIE POLECAM ZA TO CO ROBICIE JAK SIEREKLAMUJECIE ;) a i kolego czy kazdy moze odpalic spam bota tak jak pisze to gm ? no to fajnei sie bawisz ? spam bot jest na czat to wiem ale nie to co gm pisze co nie ? ;>

Opublikowano

Ty zioemk ale powiedz mi, po co ktos tak o mialby wbijac na pandoreMT2 i pisac pare dobrych min spamujac caly czas wasz server? Moze to nie Ty moze zaplaciles komus? Nie spinaj sie jest dowod wiec zalatw to miedzy soba bo narazie to NIE POLECAM ZA TO CO ROBICIE JAK SIEREKLAMUJECIE ;) a i kolego czy kazdy moze odpalic spam bota tak jak pisze to gm ? no to fajnei sie bawisz ? spam bot jest na czat to wiem ale nie to co gm pisze co nie ? ;>

Powiem Ci tak, nie mam na co wydawać pieniędzy tylko dla jakiegoś informatyka aby wchodził przez dane luki i spamował na temp_gm, proszę Cię.

Wolę wydać pieniążki na lepsze cele, mówię to o reklamie, powtórzę po raz to kolejny - Dużo osób jest które mogą to zrobić a to że nasza nazwa się pojawiła to nie znaczy że to akurat nasza załoga. Ktoś mógł chcieć aby było bardzo dużo osób na serwerze i wiedział jak to uczynić wchodząc na serwer Pandora i przez skrypt i lukę w game bądź wadliwy port spamować nie widzę problemu. Powtarzam na 100% to nikt na nasze "zamówienie" oraz nikt z naszej załogi.

Opublikowano

Prezentuje sie nawet fajnie moze zagram ;]

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Miałem kurwa nie grać na hardach no ale ..

Po tym niewypale serwera na V dam hardą ostatnia szanse ..

Nie spierdolcie tego ;x

https://www.youtube.com/watch?v=nLwVjZpH25s&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

Opublikowano

Miałem kurwa nie grać na hardach no ale ..

Po tym niewypale serwera na V dam hardą ostatnia szanse ..

Nie spierdolcie tego ;x

https://www.youtube.com/watch?v=nLwVjZpH25s&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

Też miałem nie grać, ale szczerze mówiąc aż chce się dla nich testować serw na becie !

Szybka reakcja Team-u na błędy i sugestie, bardzo mnie to cieszy że  sprawdzają wszystko co gracz zgłosi.

Pozdrawiam !

Opublikowano

Dzisiaj słyszałem zakończenie bety w godzinach wieczornych, macie ostatnią okazję zobaczyć i zapoznać się z serwerem.

Kawał dobrej roboty panowie ! 

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...