Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EthandiaMT2.pl [Dedyk] [BETA]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

100% na +5 ? no spk itemki do 60lvl ale truta do +5 100% to bedzie zbyt łatwo ;// , dodacie przykładowy drop z metinów ?

PS : KIEDY START ?

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

100% na +5 ? no spk itemki do 60lvl ale truta do +5 100% to bedzie zbyt łatwo ;// , dodacie przykładowy drop z metinów ?

PS : KIEDY START ?

Nie ma kamieni na +5, są maksymalnie do +4 jest napisane w prezentacji.

Postaram się nagrać jakiś filmik z tego.

Start po becie, zobaczymy jak wypadnie serwer na becie :)

Opublikowano

55ku do G bez zwojów egzo i rady? nie no przesadziliście ;)) Na takim serwerze opłaca sie grać tylko wtedy kiedy będzie 2k+ osób

huheuhee. ;}

Opublikowano

Widać po prezentacji że administracja się stara :)

Ravia i Balmora już się ludziom znudziła dlatego przy dobrej reklamie macie spore szanse na 1,5k graczy

Ja jednak nie będę u Was grał bo obecnie gram na bardzo zajebiaszczym serwerze :)

Lecz życzę Wam powodzenia i dużo człowiekuf online na serwerze :)

Opublikowano
Ja jednak nie będę u Was grał bo obecnie gram na bardzo zajebiaszczym serwerze  :) 

Błagam nie reklamuj tego za przeproszeniem g*wna i tu.

Idź graj sobie na tamtym.

Serwer wystartuje, zobaczy się co dalej.

Heniek.

Opublikowano

Wow proo nie sluchaj tych hejterow co graja tylko na serwerach easy ktore padaja po tygodniu... Serwer jest bardzo dobry widac ze duuzo pracy zostalo w niego wlozone robic reklame i startowac :)

Opublikowano

Błagam nie reklamuj tego za przeproszeniem g*wna i tu.

Idź graj sobie na tamtym.

Serwer wystartuje, zobaczy się co dalej.

Czego się spinasz gimnazjalisto ?

Czy ja coś reklamuje ?

Mówię tylko że nie będę grał tu bo gram na innym, a Ty już się sapiesz.

Potem ja przez takich leszczy łapie warny :)

i tak mam już 50%

a nie chce mi się nowego konta zakładać bo srednio 3 razy w miesiącu muszę robić nowe przez takich jak Ty :)

Dlatego załagodźmy sprawe delikatnie i cześć :)

Prosze Cie jeszcze abyś nie komentował moich postów

bo Twój poziom pisowni jest zbyt niski żeby toczyć ze mną konwersacje :)

Myślę że już sobie wszystko wyjasnilismy i Twój mały mózg zakodował ocb

@ tematy z serwerami beta powinny być zakładane w dziale "Zapowiedzi i Dyskusje" przynajmniej tak było dotychczas.

@ Beta będzie otwarta ?

Opublikowano

Za bugi beda prezety ? ;d

Z checia zagram tutaj. Tylko, szkoda, ze dodaliscie kilka nowosci ktorych dodanie zajmuje kilka chwil.

Nawet nie postaraliscie sie o zmiane ikon peleryny i zwoju TP gdzie na niej jest literka B

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Za bugi beda prezety ? ;d

Z checia zagram tutaj. Tylko, szkoda, ze dodaliscie kilka nowosci ktorych dodanie zajmuje kilka chwil.

Nawet nie postaraliscie sie o zmiane ikon peleryny i zwoju TP gdzie na niej jest literka B

Gdyż o to chodziło, aby pelerynka i zwój się wyróżniał że nie da się go przenieść / wyrzucić / przełożyć itp itd.

Czym byś zastąpił tą literkę B?

Opublikowano

Gdyż o to chodziło, aby pelerynka i zwój się wyróżniał że nie da się go przenieść / wyrzucić / przełożyć itp itd.

Czym byś zastąpił tą literkę B?

Niczym poprostu by byly jak kazde inne, informacja na czacie ze nie da sie dropnac itd i tyle. A jak juz ma byc literka to E.

Prawie nic nie zrobiliscie :D pare dodatkow.

Jesli bedzie 200+ graczy to napewno pogram bo mi sie znudzily juz te madiumy i easy.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Niczym poprostu by byly jak kazde inne, informacja na czacie ze nie da sie dropnac itd i tyle. A jak juz ma byc literka to E.

Prawie nic nie zrobiliscie :D pare dodatkow.

Jesli bedzie 200+ graczy to napewno pogram bo mi sie znudzily juz te madiumy i easy.

Nic nie zrobiliśmy o to chodziło, miał się wyróżniać serwer tym brakiem nawalonych nowości bo na to patrzeć się nie da.

Takiego serwera od dawna w Polsce nie było. Uwierz mi że dużo jest zrobione (Mówię tu o wyeliminowaniu bugów), nasze misje i jak mówisz kilka dodatków.

Po bo co na serwerze "oldshool" ma być masa nowości? Mija się to z celem.

Opublikowano

Hmmm... Początkowo serwer mnie zachęcił, chętnie bym wbił na jakiegoś medium-hard, ale to jest typowy hard. Mam nadzieje, że zwoje i rady dropią często i gęsto jeśli jest 55ku do G... Osobiście bym radził zmniejszyć do jakiś 25ku - G.

Poli, Górnictwo, Dowodzenie, Combo, pomyślcie nad usunięciem czasu bo wolałbym z tego zrezygnować niż trzymać to wszystko w eq.

Zadanie 23,28,32,36 no mam nadzieje, że te zadania są co 5 lvli jak to widać na SS bo osobiście nie znam nikogo kto chciałby robić misje lvl-owe czy to na PL czy na priv no chyba, że nagrody są podkręcone...

Biolog... jak ktoś zrobi matowe lody będe pełen podziwu. Chyba, że Eliksir Poszukiwacza też leci często.

Wierzchowce na 5 minut? Niepotrzebnie się fatygowaliście... to do lansu? w 5 minut nawet szamanki nie zdąże zbajerzyć na tym wierzchowcu ;)

Nieznany talizman + na +5! Tu się załamałem. Ulepszacze od +5... 

Szczerze? Jak będe chciał robić to wszystko to całe eq i dozorce będę miał zawalonego w Przewodnikach, ku, itemach dla biologa, medalach, ulepszaczach itd. itp.

Do tego w notatniku bede musiał zapisywać sobie kiedy kończy mi się, pet, wierzchowiec, kostium, fryz, za ile jakie ku czytać, za ile biolog itd. itp.

Jak dla mnie serwer nie do końca przemyślany aczkolwiek bardzo starannie wykonany no i oczywiście wiele pomysłów na prawde robi wrażenie np. bardzo dobrym wyjściem jest Owoc Nadziei ;P

Cóż swoje 10 groszy dorzuciłem. Życzę powodzenia i jak największej ilości graczy. I PODKRESLAM niech moja opinia nikogo nie odstraszy! ja tylko dziele się wrażeniami głównie z administracją, żeby łatwiej wam było przemyśleć pewne aspekty i dopracować serwer ;p

Opublikowano

Nie jestem zwolennikiem Hardów, raczej omijam, ale tutaj z prezentacji wnioskuję że serwer będzie świetny :) Zagram. Czy zwykli gracze będą mieć dostęp do bety?

Opublikowano

Nie jestem zwolennikiem Hardów, raczej omijam, ale tutaj z prezentacji wnioskuję że serwer będzie świetny :) Zagram. Czy zwykli gracze będą mieć dostęp do bety?

Tak, każdy będzie miał dostęp do serwera beta.

Hmmm... Początkowo serwer mnie zachęcił, chętnie bym wbił na jakiegoś medium-hard, ale to jest typowy hard. Mam nadzieje, że zwoje i rady dropią często i gęsto jeśli jest 55ku do G... Osobiście bym radził zmniejszyć do jakiś 25ku - G.

Poli, Górnictwo, Dowodzenie, Combo, pomyślcie nad usunięciem czasu bo wolałbym z tego zrezygnować niż trzymać to wszystko w eq.

Zadanie 23,28,32,36 no mam nadzieje, że te zadania są co 5 lvli jak to widać na SS bo osobiście nie znam nikogo kto chciałby robić misje lvl-owe czy to na PL czy na priv no chyba, że nagrody są podkręcone...

Biolog... jak ktoś zrobi matowe lody będe pełen podziwu. Chyba, że Eliksir Poszukiwacza też leci często.

Wierzchowce na 5 minut? Niepotrzebnie się fatygowaliście... to do lansu? w 5 minut nawet szamanki nie zdąże zbajerzyć na tym wierzchowcu ;)

Nieznany talizman + na +5! Tu się załamałem. Ulepszacze od +5... 

Szczerze? Jak będe chciał robić to wszystko to całe eq i dozorce będę miał zawalonego w Przewodnikach, ku, itemach dla biologa, medalach, ulepszaczach itd. itp.

Do tego w notatniku bede musiał zapisywać sobie kiedy kończy mi się, pet, wierzchowiec, kostium, fryz, za ile jakie ku czytać, za ile biolog itd. itp.

Jak dla mnie serwer nie do końca przemyślany aczkolwiek bardzo starannie wykonany no i oczywiście wiele pomysłów na prawde robi wrażenie np. bardzo dobrym wyjściem jest Owoc Nadziei ;P

Cóż swoje 10 groszy dorzuciłem. Życzę powodzenia i jak największej ilości graczy. I PODKRESLAM niech moja opinia nikogo nie odstraszy! ja tylko dziele się wrażeniami głównie z administracją, żeby łatwiej wam było przemyśleć pewne aspekty i dopracować serwer ;p

Niekoniecznie z fryzurami i kostiumami gdyż na nich masz pozostały czas, pet przecież się nie kończy? Nie wiem gdzie wyczytałeś że pet jest z limitem czasowym ^^.

Z ulepszaczami masz troszkę racji, ale co to za mediohard gdzie możesz całe eq zrobić w kilka minut (Była by to kwestia wydropienia tylko odpowiedniego przedmiotu który chcesz ulepszać)

Co do zwoju i rad dropi to szybko na wyższych poziomach z Metina Cierpienia raz na 4-5 metinów poleci im większy metin tym lepiej leci :)

Ułatwieniem strasznym są metiny porozrzucane po całej mapie i ich resp wynosi 900 sekund (15 min.) więc jak mówiłem nie będzie problemu ze zwojami i radami.

Opublikowano

Jak to nie ma Rad oraz Zwoju, dropią z Kamieni Metin, misji oraz bossów.

Wszystko jest napisane czarno na białym. 

sory:) źle przeczytałem ,pomyliłem instrukcje z księgami;)) kiedy serwer startuje?

huheuhee. ;}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...