Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer S&F 24/7

GILUxDILU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prze przypadek ustawiłem 2% zamiast 20% na artefakt. Już poprawiam

Nie.

W której linijce % na artefakty zwiekszyc ?

Opublikowano

Zią kończą mi się grzybki

mogłbyś dać je na nick: SuperEzio

dzięki ;)

Opublikowano

W karczmie lecą. W dzień masz ok.100

Tak tylko że już nie moge powiększać awanturniczości

Opublikowano

Najlepszy serwer ever!

Mam kilka pytań. Czy będą naprawione wojny gildii i lochy gildii? Czy będzie WC, czy będzie wieża?

Dodaj jakieś inne tła do misji. I kiedy zostaną dodane (o ile wgl zostana) poty?

Zapraszam do gildii AngelsOfDeath.

Opublikowano

Najlepszy serwer ever!

Mam kilka pytań. Czy będą naprawione wojny gildii i lochy gildii? Czy będzie WC, czy będzie wieża?

Dodaj jakieś inne tła do misji.

Zapraszam do gildii AngelsOfDeath.

No wieża lochy muszą być kiedy nie wiem. Teraz szukałem po necie nowych grafik stworków, itemków i tła ale klimatycznie aby pasowały do sf. Losowe tła w misjach niedługo zostaną dodane. Udostępnie też kilka grafik nowych przedmiotów i potworków. Aktualnie pracuję nad forum, areną i poprawkami błędów.

P.S Dziękuje za miłe słowa :)

Opublikowano

Właśnie! Bardzo fajnie byłoby, żeby konta zostały jak i wszystkie inne pliki się zapisały.

Mam również prośbę, czy nie mógłbyś dodać do konta każdej stworzonej gildii tyle grzybów, aby można było rozwinąć drużynę na max'a?

Jeśli zwiększyłbyś drop grzybów z misji, lub zwiększył ilość grzybów np. do 3k, byłoby mega!

Opublikowano

Gilu,kiedy jeszcze reje włączysz? :( aa noi jeszce pytanko,jak zmienisz adres strony na .pl to zostaną te same konta?

Rejestracja jest cały czas on :D Taki easter egg :) 

Tak konta zostaną

Właśnie! Bardzo fajnie byłoby, żeby konta zostały jak i wszystkie inne pliki się zapisały.

Mam również prośbę, czy nie mógłbyś dodać do konta każdej stworzonej gildii tyle grzybów, aby można było rozwinąć drużynę na max'a?

Jeśli zwiększyłbyś drop grzybów z misji, lub zwiększył ilość grzybów np. do 3k, byłoby mega!

Konta i wszystkie pliki zostaną zmieni się tylko adres strony z privatesf.ct8.pl na privatesf.pl

Grzybków do gildii nie dodam bo pracuję nad tym abyście sami mogli dodawać grzybki do gildii :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...