Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu polacy sa biedni?

Zyrafa2002

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu twoja stara cię ładuje łopatą w odbyt gdy śpisz? masz odpowiedź.

@AntyWarn - to taka metafora, więc nie możecie mi dać 5%, chyba, że mod / admin na iq równe rozmiarowi buta... nie obrażam go, innej metafory się wstawić nie dało

graphic.png

Opublikowano

czemu twoja stara cię ładuje łopatą w odbyt gdy śpisz? masz odpowiedź.

@AntyWarn - to taka metafora, więc nie możecie mi dać 5%, chyba, że mod / admin na iq równe rozmiarowi buta... nie obrażam go, innej metafory się wstawić nie dało

gdzie w twom poście jest metafora?

Opublikowano

bo żyjemy w unii europejskiej która doprowadziła do  upadku zasad moralnych  cywilizacji europejskiej .  Unia zniszczyła niemcy i zniszczy każdy kraj bo nakłada chore zasady . Co z tego że daje pieniądze jak przez to musimy dostosować się do pierdlonych zasad przez które więcej tracimy niż zyskujemy .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

bo żyjemy w unii europejskiej która doprowadziła do  upadku zasad moralnych  cywilizacji europejskiej .  Unia zniszczyła niemcy i zniszczy każdy kraj bo nakłada chore zasady . Co z tego że daje pieniądze jak przez to musimy dostosować się do pierdlonych zasad przez które więcej tracimy niż zyskujemy .

umiesz myśleć sam, czy dalej będziesz ślepo powtarzał to co mówi Korwin?

Opublikowano

Przez wysokie podatki.Rząd zabiera nam 80% dochodów, nakłada wysokie podatki np. na piekarza i ten podatek nie płaci piekarz tylko człowiek kupujący chleb, bo piekarz podwyższy sobie cenę chleba z 4 zł do 4,50, żeby zapłacić ten podatek i wyjść na swoje.

@Royal3

To ci powie każdy polityk z KNP, partii libertariańskiej, RN czy chociażby niektórzy ekonomiści.

Opublikowano

umiesz myśleć sam, czy dalej będziesz ślepo powtarzał to co mówi Korwin?

Nie każda rzecz z unii jest zła , ale po zsumowaniu wychodzi na minus .

Jest takie cos jak szkoła i coś takiego Jak podstawy przedsiębiorczości .

Opublikowano

Jebać biedę !

Mam 17 lat i już zarabiam swoje pieniądze :-) Nie małe ...

Czemu Polacy są biedni ?

Bo nie mają pomyslu na biznes, myślą ze kasa sama poleci z nieba ...

u6pv.jpg

Opublikowano

Jebać biedę !

Mam 17 lat i już zarabiam swoje pieniądze :-) Nie małe ...

Czemu Polacy są biedni ?

Bo nie mają pomyslu na biznes, myślą ze kasa sama poleci z nieba ...

nie to że nie mają tylko nie dają rady

Pasjonat
Opublikowano

Bo nie dostaliśmy pieniędzy z planu Marshalla, bo wtedy mieliśmy w rządzie komunistów.

.

Opublikowano

Bo rząd to pierdolone debile i wolą oddać hajs Ukrainie niż rozdać swoim ludziom i im pomóc, tak na prawdę to my nie żyjemy w Polsce tylko w jakimś popierdolonym kraju gdzie bez pleców nic nie osiągniesz i politycy wolą swoją dupę chronić niż pomóc biednemu człowiekowi.

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Trochę zboczę z tematu, przyjechali jacyś goście najęci przez wójta do modernizacji gminy na najbliższe kilka lat, wgl. nie wiem czemu ta lekcja miała służyć, i tak nie uważałem, ale to co przykuło moją uwagę, a właściwie kolega mi powiedział, że typek napisał na tablicy "misia" zamiast "misja", podobno też się chwile zastanawiał, więc jeśli rządzą takie tępaki, to nie ma co się dziwić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...