Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurora klasa

michubak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kim polecacie zagrać na aurora ? Knight i rp tak mi sie wydaje ze na początek od 0  zacząć to w sam raz ale nie wiem. Pomóżcie mi mam pacca + bot który może chodzić 24/7

Messpe - RL - PL - ANTICA - :) + 180

I pamiętaj jedno. Na tym świecie zawsze była,
jest i będzie w cenie tandeta,
Więc czym my się mamy przejmować...

O.S.T.R. & Marco Polo "Żywy lub martwy" feat. DJ Haem

Opublikowano

Jeżeli chcesz bocić 24/7 to zrób Knighta, bo RPkiem na początku będzie Ci ciężko.

Tylko licz się z tym, że na Aurorze gra dziennie po 900+ osób, więc expy będą zaludnione.

Opublikowano

To chyba wybiore palka ! :D Wyskiluje go  i moge powolutku chodzić na dragi :D Mam nadziej ze jakiś loot dobry byłby i zysk z tego. :)

A Jak to jest na aurora jest 2x exp ale gold i drop itemów także ?

Messpe - RL - PL - ANTICA - :) + 180

I pamiętaj jedno. Na tym świecie zawsze była,
jest i będzie w cenie tandeta,
Więc czym my się mamy przejmować...

O.S.T.R. & Marco Polo "Żywy lub martwy" feat. DJ Haem

Opublikowano

Tak na Aurorze 2x level,skile i szybszy resp. Zrób knighta, boć na goblinach i zbieraj ss potem skiluj pallkiem tymi ss:) Od godziny ~18 są kolejki do logowania, pamiętaj o tym.

@down przed chwilą podobny temat był, i mi sie pomylilo wybacz.

Opublikowano

@UP czytaj dokładnie, on ma pacca więc niema kolejek ;)

Ja też wybrał bym pallka, najpierw skill offline i później będzie fajnie CI się grało :)

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Ja gram ms.Tylko waste jest trochę ,ale fajnie się bije mam 160 lvl który wbiłem w nie całe 2 mies.Może szału nie ma w biciu lvl'a bo czasu nie mam dużo.

A co do wyboru postaci to nie rób postaci "na początek" to lepiej nie tracić czasu i kupić troche cc na allegro tera tanie są na aurorze przynajmniej jeszcze nie dawno były.I rób od razu tą postacią która masz zamiar grać i nie marnuj czasu na jakieś postacie na początek a potem znowu robić postać.

1373701876-U969346.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Człowieku... Wyjdź albo się nie udzielaj.Kolejki na Pacc ?

Czlowieku gram na Aurorze i swego czasu były kolejki na pacu wiec ty lepiej wyjdz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...