Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shadowcores eq

devilerz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie co do eq na shadowcores otoz mam 150lvl EK i mam eq: Solar Axe, BoH, Grasshopper Legs, Prismatic Armor, Prismatic Shield, Prismatic Helmet, Aol(nigdzie sie bez niego nie ruszam), 2x softy. W depo mam jeszcze ornate chestplate. Co w tym eq zmienic i kiedy co kupic/sprzedac? Gdzie najlepiej wybocic ten 200 lvl i zarobic jakos?

PS.

Prismatic shield vs Ornate shield?

Opublikowano

Prismatic shield lepszy, w dodatku na 185 zmień grasshopper legs na ornate legs. Co do wybocenia 200lvl to wydaje mi się, że Vengoth Castle jest najlepszym miejscem dla takiego knighta lub sea serpenty.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Softy na shadowcores dają 5m/s czy tam 2s, więc na eku to sporo :)

Zawsze z nimi exp, mniejsze "waste" którego na ots tym prawie nigdy nie ma.

Opublikowano

W takim razie do 200 zostaw softy, później sprzedaj ;)

btw. każdy mówi o tym otsie i aż mam ochotę się pobawić ms'em... xD

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

W takim razie do 200 zostaw softy, później sprzedaj ;)

btw. każdy mówi o tym otsie i aż mam ochotę się pobawić ms'em... xD

Tam są dobre jaja, możesz spamować exure gran i masz cały czas manę... :lol: Można też nieźle zarobić:)

Opublikowano

No bo na tym otsie najwiecej many i hp regeneruje jedzenie bo chyba po 40many na sekunde czy na dwie sekundy jak sie nie myle to jest sporo :)

ja tam gralem mam 230msa i expiac calymi dniami na lizardach nie zuzywam zadnego mana potka ;pp jade tylko na jedzeniu i nie uzywam softow :P

fajny otsik ogolnie ale szybko jakos nudzi tam wiekszosc ludzi ma po kilka cashmakerow i kase na allegro sprzedaja ;/ ale i tak ten ots ma jakis swoj urok i przyciaga dlatego gra tam po 1,5k osob ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...