Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka gra ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ostatnio za bardzo się nudzę i mam pytanie.

Na jakiej grze można zarobić w dosyć przyzwoitym czasie ? jeżeli są boty to jeszcze lepiej.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Możecie mi uzasadnić dla czego ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Metin 2 - Yangi :D Itemy, Konta a najlepszy zarobek to jest na własnym serwerze :3

@knockout

tak, metin 2 to najlepsza gra do zarabiania, więc w czym problem?

like_me_on_facebook.png

facebook.com/vershydesign

Opublikowano

W Nostale są boty, które ułatwiają w dużym stopniu wzmocnić Twoją postać (expi SP - jest to równie ważne jak poz.doświadczenia, może i nawet bardziej).

Co do zarobku to tragedii nie ma.

Opublikowano

@up

nostale pytałem się kolegi i pisał, że przez 1 rok grając botem ma konto warte zaledwie 250 zł.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

LOL - wbijasz challenger  - 2 miesiace czasu, sprzedajesz za 300+  euro

Żeby wbić challengera na EUNE między polaczkami cebulaczkami, to trzeba się dużo namęczyć, i  kosztuje to sporo nerwów.

Opublikowano

Żeby wbić challengera na EUNE między polaczkami cebulaczkami, to trzeba się dużo namęczyć, i  kosztuje to sporo nerwów.

to można łatwiej na takim tureckim, i przeniesc sie pozniej gdziekolwiek, albo liczyc na kieriowanie od innych na EUW czy NA. (popularni lcsowi gracze)

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...