Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GuMiSieMu | Exp: 9999 | | Drop 99% | Polski Server | S3ep1 |

HukosPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba macie problem z rejestracją  na stronie, a chciałbym pograć .. 

kliknij na "Rejestracja" w menu po lewej.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kliknij na "Rejestracja" w menu po lewej.

Co Ty nie powiesz.. No mówie ze nie działa. Strona offline . Tak samo jak ranking, np. Download działa, strona główna też ok. 

Co Ty nie powiesz.. No mówie ze nie działa. Strona offline . Tak samo jak ranking, np. Download działa, strona główna też ok. 

Dobra, poszło. 

Opublikowano

Powie mi ktoś jeszcze jak zrobić aby to poszło ? Grałem w ta gre jakies 10 lat temu . Teraz troszkę się pozmieniało. Ściągnąłem klienta, tam nie ma lunchera i nic, jak to właczyć ?? 

Opublikowano

Witam jeśli potrzebujecie pomocy przy serwerze zapraszam na PW

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

na to wygląda że off jeśli macie z czymś problem lub szukacie Gm'a albo nawet Technika na serwer pisać na PW

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

Gdyby server był na dedyku i exp był w przedziale 200-500x z dobrymi ustawieniami (np. kasowanie statów po rr) to sam bym ściągnał z 10-15 osób do gry :D

Opublikowano

Niepotrzebny jest kolejny sewer "200-500x z dobrymi ustawieniami (np. kasowanie statów po rr)" takich serwerów to dużo było ostatnio. :P

Z tym expem to te 200-500x mogłoby być ,ale bez resetowania statystyk .

Opublikowano

nie mówcie że kolejny serwer chcecie zepsuć tymi badziewnymi ustawieniami. bardzo dużo jest tych serwerów z takim expem 200- 500 albo mniejsze...

nie ma już tych fajnych i normalnych serwów z 5k exp i 9999 :) Jak się wahacie czasem nad expem to dajcie ankietę co do expa  i dropu i sie zobaczy na co więcej osób zagłosuj :) 

Gdyby server był na dedyku i exp był w przedziale 200-500x z dobrymi ustawieniami (np. kasowanie statów po rr) to sam bym ściągnał z 10-15 osób do gry :D

Opublikowano

nie mówcie że kolejny serwer chcecie zepsuć tymi badziewnymi ustawieniami. bardzo dużo jest tych serwerów z takim expem 200- 500 albo mniejsze...

nie ma już tych fajnych i normalnych serwów z 5k exp i 9999 :) Jak się wahacie czasem nad expem to dajcie ankietę co do expa  i dropu i sie zobaczy na co więcej osób zagłosuj :)

to podajcie mi pare nazw serwerów, bo od 2 miechów czekam na jakiegoś takiego i nie ma :( chyba, że jakieś stare są, co już ludzie mają po pare GR. 

co do serverów z expem 5k albo wiecej to wystarzy w google wpisać: mu online top, tam macie topke, na której 99% serwów to 9999x

@edit: 

zrobić nawet 500x i reset statów (i co rr dostajesz 1k pkt, w ten sposób, będzie trzeba wbić 2x więcej rr do max statów)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...