Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] [Dedyk] [Easy/Medium] Avonis.pl - Zagraj razem z ekipą !

Chavier9833

Zagrasz na starcie Avonis.pl?  

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na starcie Avonis.pl?

• Tak fajny serwerek.
      50
    • Nie nudny serwer.
      11
  2. 2. Chcecie peta na start do expienie?

• Tak.
      54
    • Nie.
      7
  3. 3. Kiedy chcecie start serwera?

• 12.04.2014 Godz: 19:00.
      20
    • 13.04.2014 Godz: 19:00.
      1
    • 18.04.2014 Godz: 18:00.
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Chavier9833

Czy ten Avonis ma coś wspólnego ze starym Avonisem?

Jeśli tak proszę o kontakt na PW :)

@Topic

No serwer nie zapowiada się najgorzej.

Zobaczymy jak to wszystko będzie, mam nadzieję że wystartujecie bez żadnych problemów.

JI5Zwld.png

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaciekawiła mnie ta zapowiedź oj i to bardzo <3. Jeżeli będziecie posiadali już TS3 to czy podasz ip.

@down Facrue aka Asek -startuje jeszcze Devasto.

Opublikowano

Jest opcja zmiany startu?

Właśnie w te dni starują 3 serwery.

Ja i MPCforum2 i jeszcze jeden

Kogo to obchodzi? boisz się konkurencji? hahahahaha co za gimb..

@Topic

Na serwie zagram , fajnie się zapowiada 

..

Opublikowano

napewno zawitamy na serwerze z ekipą. Czytaj ~20 osób; )

Serwer naprawde jest ciekawy, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. 

Kiedy zostanie udostępniony klient oraz rejestracja?

Opublikowano

@Topic

Nie hejtuje serwera w dodatku w jego poście nie było nic przeciwko temu serwerowi, stwierdził fakt więc nie rozumiem po co zaciskasz poślady...

Opublikowano

Ładna prezentacja, to u was na plus. Miło się ją oglądało.

Nie lepiej przesunąć datę otwarcia serwera? To może i dla was wyszłoby na korzyść. Tak naprawdę - w ten dzień startują 3 serwery, to może powodować wysoką konkurencję, gdzie nie będziecie zadowoleni. 

Hm. Może lepiej jeszcze dopasować tą godzinę - dokładnie z graczami? Jest weekend, a co prawda, ktoś może wyjść wieczorem, wrócić wieczorem. Najlepiej żeby gracze w tym zdecydowali.

@Topic

Typowy gimbus. Wyjdź z tego tematu, proszę. Jakbyś nie wiedział, ten kolega jest pozytywnie nastawiony z każdej strony. Wyjdź na powietrze, dziecinko. Nic obraźliwego nie napisał tylko podał radę. Nie umiesz nawet dokładnie czytać ze zrozumieniem, jedynym gimbem, kto tu jest, to ty.

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Easy/Medium ? Hmmm ? ._. Dobry joke ;-;...

Brak broni 30 lvl u handlarzy -,- ? 
Bonusy 5/10/15 (abs miecze) Hp 2000/2500/3000 ._. 
5 bon dropić ._. ?
Ulepki dropić, łączyć, palić ?

Błagam was ;-;... 

Chociaż dajcie te max bonusy lub usuńcie najmniejsze i dodajcie większy % na maxy ._.

Opublikowano

@Topic

Brawo. ludzie Cię wyśmiali.

Chciałem tylko zapytać bo to jest pozytywne dla każdej ze stron.

3 serwery na raz =mało graczy na każdym z serwerów.

Co do serwera bardzo ładny tylko grafikę mogliście sami zrobić Pozdrawiam czekam na Odp.

54010287442563618639.png

Opublikowano

ymm czemu wszyscy wciskają Easy ??

Dla mnie ten serwer to trudny medium ...

Expienie niby miesiąc na max  lvl yhym

Robienie konia na easy haha bycz please.

Do tego to eq na exp-a chodzi o bronie 75 już widzę to pvp :D tylko bronie na 75 będą robione ^^

Kolejne utrudnienie to robienie tych kolorowych kuli co dowala że to nie jest easy !!

Także dropiący 5 bon .

Jednym słowem śmiech na sali ;D

Założyciel sam nie wie jaki serwer tworzy pozdro 600 . ( Ciężko skumać co oznacza Easy? )

Zastanawiają mnie ss-y chodzi o rangę GM to znaczy różni się na ss-ach weryfikacyjnych a ss-ach z zielarstwa

Moim zdaniem prezentacje jak i zapowiedzi powinny być zaakceptowane przez administracje mpcforum i dopiero po tym publikowane . Bo dla mnie pisanie że to easy to oszustwo i tracę czas na czytanie tego czegoś...

W tym miesiący już tyle niby easy serwerów startowało ^^

rmoiyq.png

Opublikowano

Brawo. ludzie Cię wyśmiali.

Chciałem tylko zapytać bo to jest pozytywne dla każdej ze stron.

3 serwery na raz =mało graczy na każdym z serwerów.

Co do serwera bardzo ładny tylko grafikę mogliście sami zrobić Pozdrawiam czekam na Odp.

Debil <lol> po kropce piszę się dużą LITERĄ głąbie 

Ładna prezentacja, to u was na plus. Miło się ją oglądało.

Nie lepiej przesunąć datę otwarcia serwera? To może i dla was wyszłoby na korzyść. Tak naprawdę - w ten dzień startują 3 serwery, to może powodować wysoką konkurencję, gdzie nie będziecie zadowoleni. 

Hm. Może lepiej jeszcze dopasować tą godzinę - dokładnie z graczami? Jest weekend, a co prawda, ktoś może wyjść wieczorem, wrócić wieczorem. Najlepiej żeby gracze w tym zdecydowali.

Typowy gimbus. Wyjdź z tego tematu, proszę. Jakbyś nie wiedział, ten kolega jest pozytywnie nastawiony z każdej strony. Wyjdź na powietrze, dziecinko. Nic obraźliwego nie napisał tylko podał radę. Nie umiesz nawet dokładnie czytać ze zrozumieniem, jedynym gimbem, kto tu jest, to ty.

Odezwał się 97 rocznik kurwa hahaha weź wyjdź dziecko :P

..

Opublikowano

Debil <lol> po kropce piszę się dużą LITERĄ głąbie 

Odezwał się 97 rocznik kurwa hahaha weź wyjdź dziecko :P

Możliwe, że jestem 97 rocznik, ale mnie wychowali na porządnego chłopaka, który dorasta, uczy się i ma coś w głowie. Przykro mi, nie zabłysłeś. To dziecko, jest bardziej rozwinięte umysłowo, od Ciebie. To, że nie napisał z dużej litery, to oznacza, że jest analfabetą? Proszę Cię. Jesteś coraz głupszy, już nie masz argumentów by się bronić, to piszesz jakieś wypociny. Żal mi Ciebie, naprawdę. Zobacz - napisałem "Ciebie" z dużej litery, bo jakiś szacunek jeszcze do Ciebie mam. 

Administracja się wypowie w sprawie startu? 

@edit

Plx, bo się rozpłaczę. Człowieku i ty mówisz na niego debil, bo nie napisał rozpoczynającego się zdania z dużej litery? A wiesz, że nie pisze się spacji przed znakiem interpunkcyjnym? Szkoła czeka. 

wrksjn.png

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Widzę zrobiła się duża dyskusja dotycząca daty startu serwera, dodałem już ankietę kiedy chcielibyście aby serwer wystartował, skoro jest to serwer dla graczy wy wybierajcie kiedy ma odbyć się start w ankiecie.

Easy/Medium ? Hmmm ? ._. Dobry joke ;-;...

Brak broni 30 lvl u handlarzy -,- ? 
Bonusy 5/10/15 (abs miecze) Hp 2000/2500/3000 ._. 
5 bon dropić ._. ?
Ulepki dropić, łączyć, palić ?

Błagam was ;-;... 

Chociaż dajcie te max bonusy lub usuńcie najmniejsze i dodajcie większy % na maxy ._.

1. Jak pisałem Bronie 30 lvl, są za prostą misję na 25 lvl zabić parę dzikusów lub dropią z bestów po 2/3 sztuki, na dodatek jest zwiększony 3x resp bestów w M2.

2. Daliśmy tak bony aby nie było za łatwo, jest to Easy lecz z domieszką Mediuma.

3. Tak 5 Bon dropi z metina jest 80% na dropnięcie, dropi on w sztukach : 2

4. Niestety jest to po części Medium napewno nie jest tak trudno, trochę trzeba się pomęczyć z EQ.

Opublikowano

ymm czemu wszyscy wciskają Easy ??

Dla mnie ten serwer to trudny medium ...

Expienie niby miesiąc na max  lvl yhym

Robienie konia na easy haha bycz please.

Do tego to eq na exp-a chodzi o bronie 75 już widzę to pvp :D tylko bronie na 75 będą robione ^^

Kolejne utrudnienie to robienie tych kolorowych kuli co dowala że to nie jest easy !!

Także dropiący 5 bon .

Jednym słowem śmiech na sali ;D

Założyciel sam nie wie jaki serwer tworzy pozdro 600 . ( Ciężko skumać co oznacza Easy? )

Zastanawiają mnie ss-y chodzi o rangę GM to znaczy różni się na ss-ach weryfikacyjnych a ss-ach z zielarstwa

Moim zdaniem prezentacje jak i zapowiedzi powinny być zaakceptowane przez administracje mpcforum i dopiero po tym publikowane . Bo dla mnie pisanie że to easy to oszustwo i tracę czas na czytanie tego czegoś...

W tym miesiący już tyle niby easy serwerów startowało ^^

Dobra spierdalajcie bo teraz się nauczyliście grac na serwerach "easy" na których gracz osiąga wszystko w 2 dni niczym kiedyś na serwerze hamachi. wasz poziom tak bardzo spadł szkoda mi was.

PS podoba mi się to że coraz więcej twórców serwerów stara się zawyżać poprzeczkę, może się nauczycie grać tak jak to za dawnych czasów było to  i może więcej serwerów postoi a nie będzie padało ze względu na brak graczy

aFMA3pg.png

Opublikowano

Ponawiam pytanie:

- kiedy będzie client do ściągnięcia.

To zależy od ankiety kiedy serwer będzie miał wystartować, ale napewno 1-2 dni przed startem.

Zapraszamy was na TeamSpeak3 Avonis.pl:

4speak.pl

Strefa u góry TeamSpeaka, zapraszamy do pytań oraz pogaduszek z administracją.

Opublikowano

To zależy od ankiety kiedy serwer będzie miał wystartować, ale napewno 1-2 dni przed startem.

Zapraszamy was na TeamSpeak3 Avonis.pl:

4speak.pl

Strefa u góry TeamSpeaka, zapraszamy do pytań oraz pogaduszek z administracją.

Czy ten Avonis ma coś wspólnego ze starym Avonisem?

Jeśli tak proszę o kontakt na PW  :)

JI5Zwld.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...