Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osiris - Zepsuty bóg życia po śmierci.

Trucha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za pewne to będzie mag, a przynajmniej tak myślę :D

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

W końcu jakiś bóg którego znam... Jak pojawi się więcej info to umieszczę je w tym temacie. 

http://pl.wikipedia.org/wiki/Ozyrys

Nie jesteś słowny, pojawiło się więcej info. :D Jego passywka ma wyglądać tak, ze za każdego stacka (zabójstwo enemy boga) będzie dostawał x hp. Będzie to ranged mage. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Nie jesteś słowny, pojawiło się więcej info. :D Jego passywka ma wyglądać tak, ze za każdego stacka (zabójstwo enemy boga) będzie dostawał x hp. Będzie to ranged mage. ;)

Troche lipny czyli to bedzie taki ap tank ? Fajnie zeby to nie bylo hp per stac tylko ap per stack to by było fajniejsze :D

Opublikowano

Troche lipny czyli to bedzie taki ap tank ? Fajnie zeby to nie bylo hp per stac tylko ap per stack to by było fajniejsze :D

Izyda tez ma pasywke, ktora jej zwieksza HP5 i MP5 za stacki, a Zhongowi zebrane miniony dawaja deffa. To, ze cos troche wzmocni wytrzymalosc nie znaczy, że od razu zrobi z postaci tanka. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

O nawet nie wiedziałem ;) 

Jak macie będziecie mieli jakieś info na temat tego boga to umieszczajcie je w tym temacie. Ozyrysa kojarzę z mitologi i dlatego ciekawi mnie jak go zrobią :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nikt nic nie piszę, więc trzeba odświeżyć :)

Ozyrysem można już grać na serwerze testowym. Najlepsza pasywka ever !:)

Smite

Calvex

Opublikowano

Łatwy nie jest, grać nim raczej nie będę, nie czekałem na tą postać.

Nic wielce ciekawego nie reprezentuje.

Opublikowano

Ja powiem, że się rozczarowałem nowym bogiem. Ozyrysa kojarzę z mitologi i go znam, a w Smite został przedstawiony jakoś dziwnie...

Na szczęście nowy tryb jest ładny i fajnie się na nim gra.

Smite

Calvex

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

zawsze szybko nim padam , moim zdaniem słaby .

Że ty nie umiesz nim grac nie znaczy że jest słaby, w dobrych rękach jest bardzo dobry na jungli jak i solo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...