Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak byc pro w ta gre?

Horpun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo

z ówagi na moje durze doswiadczenie w pisaniu poradnikuf postanowilem stfozyc kolejny aby pomuc wam stac sie kokosami

przedefszystkim zacznijcie sie uczyc matmy - minecraft to gra 3D wienc znajomosc bryl z gimby sie wam przyda (w top5 najlepszych graczy az 7 ukonczylo architekture na studiach)

po drógie - zapomniałem 

tszecie primo - zbierajcie kilofy i rużne inne świndry kture mogom sie wam przydac 

po czfarte - zabierajcie lawe!(!!!!!!) bo(!!!!!) to jest bardzo cenny skladnik(?!!D?D?!C>!) do robienia potuf na odnawianie hp ( 1 potek - 2 ville przy mozu w tej grze)

nastafcie sie ze gdy zaczniecie nie bendzie latwo - przy tej grze lucie lamali klawiatórki - kórki bo jest taka trudna - głuwnie od dropu zalerzy czy bendziecie pro w tej grze czy nie

po osiedziesiencio siedmio tysienczne pienciset dwódzieste pierwsze - patsz pkt drógi

no i to by bylo na tyle jesli hodzi o muj kozacki poradnik 

licze na + elo

ZBIERAM PLUSY :] (DAWAJ PLÓSA ALBO W MORD)

JUŻ MNIE WSZYSCY ZNAJĄ NA KAŻDYM FORÓM WIĘC ALBO MNIE PRZYJMIECIE ALBO ODRZUCICIE - WASZ WYBÓR :/

TO OD WAS ZALERZY CZY NA PRZYSZŁOŚĆ WYKORZYSTAM WIEDZE O TYM GDZIE MIESZKA KARZDY Z WAS :)

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Opublikowano

mlp-pmad.png Myślisz, że jak napiszesz poradnik w który popełniasz 10000 błędów jesteś fajny? Mylisz się...

Niespodzianka

<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...