Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Petycja za zostaniem trybu U.R.F.

Oldis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie, pierwszy raz w życiu nie klne na team, na to, że ktoś rujnuje rozgrywkę tylko się po prostu bawię!

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Brakuje 600 podpisów do czego? Do niczego, riot nic nie pisał o możliwości przywrócenia. Do tego ten tryb zabiera skilla, po nim musisz pograć trochę normalow żeby się przyzwyczaić. I trzeba by było totalnie zmieniać metę pod tryb. Bo byłyby ciągle te same picki, a 70% champow nie była by w ogóle grana. Nie wiem czy przy tym można się zrelaksowac jak każda gra zależy odemnie, czy zdolam to gówno pokierować. Każda linia przegrana np. Vs shaco z soraka

Opublikowano

od szybkich gier macie arama.... ja jestem na nie, ani razu nie zagralem na tym i nie mam zamiaru zagrac.

zanim na aramie coś złożysz itp, to już na urfie w 15 minucie masz full builda i w dodatku na normal summoners rift, a nie howling abyss, lepsza rozgrywka i jeszcze ten cd.

Opublikowano

Naprawde swietna ta mapa, gdy sie wkurwie na afka cz trolla gram tam gierke i znow mam ochote na rankeda.

Gdyby byla taka petycja naprawde to Riot napisal by cos o tym na oficjalnej stronie, to pewnie zwykly fake napisany przez dziecko wierzące ze riot to zobaczy i zgodzi sie na to.

Opublikowano

Ta petycja jest na zasadzie zbierania podpisów po czym wysyłane oficjalne pismo o zostawienie. Za pomocą tej strony też u mnie w dawnym mieście wywalczyli skate park więc myślę, że nie zaszkodzi spróbować.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Wysłane, teraz czekamy i ciekawe co będzie dalej. Pewnie i tak zamkną, bo jest to i tak chwilowe.

A jak już, to przywrócą to może kiedyś na krótki okres.

Opublikowano

Nie przejdzie, ponieważ Riot olewa takie petycje. Miało być 2k rp za coś tam i też nie było ale ile petycji było, ooo jezuuuu. Nie potrzebnie się "podpisujecie" ;).

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Odkrywca
Opublikowano

od szybkich gier macie arama.... ja jestem na nie, ani razu nie zagralem na tym i nie mam zamiaru zagrac.

Ktoś jeszcze gra aramy? Wow...

Osobiście podpisałem się, w ogólę nie wiem dlaczego Riot zawsze usuwa te tryby :(

Opublikowano

Polecam popatrzeć na logo owej firmy 
od kiedy RIOT pisze sie RITO 

Leci report na tego pana za wyłudzanie danych osobowych

Opublikowano

Bez sensu ten tryb jest totalnie...

Nie ukazuje żadnego skilla, czy ogarnięcia w teamie.

Bierzesz Yi'a mecz wygrany.

Ahh i dla tych którzy są za zostawieniem tego trybu, to już teraz 'nooby" - gracze którzy afkują trollują, lub po prostu grać nie umieją.

Wbiją na tym trybie lvl, i na rankedach zobaczycie takiego Yi'a który grać nie umie bo na URF'ie miał mniejszego cd....

Nawet jeśli mieliby to zostawić, to moim zdaniem powinni zmniejszyć punkty doświadczenia które się za to dostaje.

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Polecam popatrzeć na logo owej firmy

od kiedy RIOT pisze sie RITO

Leci report na tego pana za wyłudzanie danych osobowych

Co ty za przeproszeniem pier******. Strona jest oficjalna do petycji, poczytaj troszkę a nie nabijaj sobie postów bez sensu. Ochrona danych osobowych jest zawarta w regulaminie. Co za cep.

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...