Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Petycja za zostaniem trybu U.R.F.

Oldis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podpisałem ponieważ jest duży fun z gry.

zmienia sie również mentalność graczy na urfie, grałem ok 30x brak wyzwisk itd co jest dziwnym zjawiskiem w tej grze.

dlatego jestem za!

lecz pomysł nie przejdzie moim zdaniem

Opublikowano

Dla to jest doskonały tryb, mam już dosyć żmudnych meczy w tego lola, a jak w to gram to ciągle mam beke, Jestem jak najbardzie za tym, żeby to zostało forever! :D

Opublikowano

co z tego? podaj mi oficjalne źródło

to ze przedłużyli to kurwa obcho mieli kaprys to se przedłuzyli

Wpisało się kilkadziesiąt tysięcy osób, pod tematami redditowymi pisali czerwoni, zaskoczeni odzewem. Teraz te /r zostały usunięte.

Opublikowano

Chujowy unskiledowy tryb. Nawet taki bronz 5 mógłby ograć diamonda grając lepszą postacią...

Może jak grasz op postacią tam to jest fajnie ale zagraj jakimś gównem typu sion xD

Opublikowano

@up 2002 to twój rocznik? PAN silver 5 jeździ po brązach haha.

Kurwa moja kajli :D na 3 lvlu instakille były :D a w late instakille na combo. Podpisał em ale to huj da

Opublikowano

Brakuje 600 podpisów do czego? Do niczego, riot nic nie pisał o możliwości przywrócenia. Do tego ten tryb zabiera skilla, po nim musisz pograć trochę normalow żeby się przyzwyczaić. I trzeba by było totalnie zmieniać metę pod tryb. Bo byłyby ciągle te same picki, a 70% champow nie była by w ogóle grana. Nie wiem czy przy tym można się zrelaksowac jak każda gra zależy odemnie, czy zdolam to gówno pokierować. Każda linia przegrana np. Vs shaco z soraka

Na prawde? Wystarczy umiec grac i nie trzeba sie przyzwyczajac ani nic, i wcale nie sa ciagle te same Picki wiec nie pierdol, kazda postac jest ciekawa tam na swoj sposob.

Urf jest dłużej ^^ ciekawe czy dzięki tej petycji...

Pierdyliard osob pisze do Rito, przedluzyli tylko na chwile i to nie dzieki tej petycji. Rito robi co chce i i tak usunie ten mod.

Psst. Slyszalem, ze URF Maja wprowadzic na zawsze w 2015 r.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Moim Zdaniem U.R.F To jeden z lepszych trybów w league of legends. Chciałbym zobaczyć rankedy tego typu gierek :) (Oczywiście osobne rankedy od tych podstawowych ) . Jestem za zostawienie URFA w league of legends bo gdy Przegrasz parę rankedów możesz się wyżyć na takim U.R.Fie :)

echteliebe.jpg?itok=mrdv2hiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...