Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MU Online SEA - Season 6 Episode 3 - Dedicated Server - 1 Gbps - Long Term

buddyn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to back in game!!! a juz zacząłem na tym sidemu grać, bo tu zrobili burdel :D

Podmieniłem patcha i nadal kicha -,- wchodze w launchera i dalej nie chce mnie połączyć z serwerem.

Opublikowano

Witam, zapraszam do wspólnej zabawy. Ustawienia serwera są rewelacyjne, serwer się nie nudzi! Jest dobrze prosperująca Polska Guildia (FREE), która chętnie przyjmie nowych graczy. Zapraszam, naprawdę warto. Zazwyczaj gramy na Subie Nonpvp. Graczy jest bardzo dużo, a ich ilość rośnie. Serwer, jest pod doskonałą opieką Adminów, którzy co chwile wymyślają nowe ciekawe Eventy. Serdecznie zapraszam! 

Opublikowano

Proszono mnie o udostępnienie patcha. 

Proszę bardzo :)

x

Do zobaczenia na serwerze 

Linki zewnętrzne podajemy w code.

// TheVolume

Opublikowano

wkleilem pacza ... robil sie update ale pod koniec blad i teraz jak chce wlaczyc to mi pisze ze nie ma muguard.dll ktos tez tak mial ? 

Opublikowano

wkleilem pacza ... robil sie update ale pod koniec blad i teraz jak chce wlaczyc to mi pisze ze nie ma muguard.dll ktos tez tak mial ? 

ja tez tak mam:)

Opublikowano

jak ktoś mógłby mi up-datnąć owy plik byłbym wdzięczny :D

potrzeba.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...