Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to za ranga TOPmember ?

Ranga na serwer Creative sam ja Posiadam dodaje x4 dzialki.

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Ranga na serwer Creative sam ja Posiadam dodaje x4 dzialki.

Co to za ranga TOPmember ?

Kupiłem dzisiaj też tą range i nie dostałem proszę o wyjaśnienie.

Opublikowano

Kupiłem dzisiaj też tą range i nie dostałem proszę o wyjaśnienie.

napisz na forum a nie tutaj ...

PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Prezentacja bardzo ładna.Fajnie, że tyle trybów jest(przynajmniej gracz się nie będzie nudził) Jeżeli budowaliście wszystko sami, co widać na ss'ach to podziw. Pamiętam, że grałem kiedyś na waszej "serwerowni" i nie podobało mi się to, że admini trochę olewają gracz, lecz mam nadzieje, że to się zmieniło :D

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Prezentacja bardzo ładna.Fajnie, że tyle trybów jest(przynajmniej gracz się nie będzie nudził) Jeżeli budowaliście wszystko sami, co widać na ss'ach to podziw. Pamiętam, że grałem kiedyś na waszej "serwerowni" i nie podobało mi się to, że admini trochę olewają gracz, lecz mam nadzieje, że to się zmieniło :D

Administracja ciągle się zmienia myślę ze teraz jest odpowiednia więc zapraszam :)

Opublikowano

Administracja ciągle się zmienia myślę ze teraz jest odpowiednia więc zapraszam :)

Administracja nadal jest taka sama, co widać na Forum, czy serwerze np. SkyBlock.

Wszystkie rangi są na stałe.

@TheMrStamp

Zerknij i zobacz jak wszystko wygląda, m.in. zamykanie tematów i nadawanie ostrzeżeń, o banach nie wspomnę.

Opublikowano

Administracja nadal jest taka sama, co widać na Forum, czy serwerze np. SkyBlock.

Wszystkie rangi są na stałe.

Administracja się zmienia ... co oznacza że widać to po Forum ?

Czy ranga PvPmember jest na stałe ?

Tak, kupujesz raz na całą gre.

Opublikowano

Dlaczego serwery Offline?

Są cały dzień online ...

Opublikowano

Taa, wystraczy wejsc i sprawdzić jest plugin factions chyba.

Opublikowano

Duży wybór serwerów i sporo możliwości dla graczy. Ale trochę za mało screenów no i sama prezentacja tylko ogólnie mowi o tym co oferujecie. Proponuje każdy typ serwera trochę obszerniej opisać.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE

28kht7s.png

Opublikowano

Duży wybór serwerów i sporo możliwości dla graczy. Ale trochę za mało screenów no i sama prezentacja tylko ogólnie mowi o tym co oferujecie. Proponuje każdy typ serwera trochę obszerniej opisać.

Zaproponuje administracji nowa prezke.

Nie nie mam bana, ale nie moge wbić ?

Jaki masz komunikat?

Opublikowano

Czy na serverze są dostępne commandblocki ?

Chyba są dostępne jak na każdym ...

Zaproponuje administracji nowa prezke.

Jaki masz komunikat?

Jakiś error

Opublikowano

Czy jest możliwość zdobycia administratora TeamSpeak ?

tak, ale musisz pełnić jakąś funkcję na serwerze na który nie mogę wejść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...