Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlacego serwery OFF?

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowy serwer SkyWars wystartował.

PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobry, jednak administracja to totalna kpina.. Na GG ponoć właściciel jest dostępny cały czas, a już od 25h+ nie dostałem odpowiedzi na moje pytanie. To samo na serwerze pytam się o coś moda (jest 2-3) to albo nie odpowiadają albo piszą sobie z kolegami na serwerze, olewając normalnych graczy. Więc ocena serwera 5/10. Pluginy - dobre, administracja i kontak z nią - naganna.

tenor.gif

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobry, jednak administracja to totalna kpina.. Na GG ponoć właściciel jest dostępny cały czas, a już od 25h+ nie dostałem odpowiedzi na moje pytanie. To samo na serwerze pytam się o coś moda (jest 2-3) to albo nie odpowiadają albo piszą sobie z kolegami na serwerze, olewając normalnych graczy. Więc ocena serwera 5/10. Pluginy - dobre, administracja i kontak z nią - naganna.

Jaki serwer? I nicki administracji?

Opublikowano

Jaki serwer? I nicki administracji?

CaveBlock, większość modów c:

W dodatku na WaterCrafcie nieogarnięty j. admin NarvineQ zrobił OX'a gdzie na pytaniu "Czy TNT respi się normalnie w świecie" uznał, że dobrą odpowiedzią jest NIE. Mimo, iż pisałem mu o tym, on nic sobie z tego nie robił i pisał z resztą administracji (oczywiście jakieś noncukry). Tak jak pisałem - serwer bdb, ale przydałoby się zmienić CAŁĄ administrację, może z wyjątkiem kilku osób..

tenor.gif

Opublikowano

CaveBlock, większość modów c:

W dodatku na WaterCrafcie nieogarnięty j. admin NarvineQ zrobił OX'a gdzie na pytaniu "Czy TNT respi się normalnie w świecie" uznał, że dobrą odpowiedzią jest NIE. Mimo, iż pisałem mu o tym, on nic sobie z tego nie robił i pisał z resztą administracji (oczywiście jakieś noncukry). Tak jak pisałem - serwer bdb, ale przydałoby się zmienić CAŁĄ administrację, może z wyjątkiem kilku osób..

Zgłoś się na forum mozesz się przydać :]

Opublikowano

Wybraliście w końcu tego Head Admina na CaveBlock? ;f Bo narazie to trochę lipa jest, żadnej osoby z rangą lepszą niż moderator.

jEST NOWY POD NICKIEM BK

Opublikowano

Dlaczego żaden admnin nie dopowiec?

Serwer już działa

Opublikowano

Uwaga serwery dzisiaj od 14 bd OFF.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...