Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15

Vobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw polecam przetłumaczenie znaczenia słowa "WISHLIST". Ludzie..

Wujek google ci pomógł ?

Ja tylko napisałem to co widziałem .. wishlist to jest lista życzeń synek więc wiem co to :*

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Wujek google ci pomógł ?

Ja tylko napisałem to co widziałem .. wishlist to jest lista życzeń synek więc wiem co to :*

No a czemu miałby? Skoro piszę, żebyście WY najpierw sprawdzili, to nie znaczy, że JA nie wiem. To dość podstawowa wiedza rzekłbym i bez niej bym nie srał żarem dobitnie to nazywając.

A skoro napisałeś co widziałeś, wiesz co to wishlist - to czemu napisałeś, że zapowiedź? To się ma tak jak subtelność do odgłosów godowych orangutana.

Opublikowano

No a czemu miałby? Skoro piszę, żebyście WY najpierw sprawdzili, to nie znaczy, że JA nie wiem. To dość podstawowa wiedza rzekłbym i bez niej bym nie srał żarem dobitnie to nazywając.

A skoro napisałeś co widziałeś, wiesz co to wishlist - to czemu napisałeś, że zapowiedź? To się ma tak jak subtelność do odgłosów godowych orangutana.

Mówię ci oglądałem tylko filmik nic nie czytałem.Tylko tytuł doczytałem do Fifa15...

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Jeżeli to prawda To:

• Kreator Strojów i Herbów
  • Wager Match
  • Budowanie Stadionu
  • Edytowanie Butów
  • Wyszukiwanie In-Formów
  • Stroje Reprezentacji
  • Reakcje Goli
  • Darmowe Paczki i Wyprzedaże
  • Kontrakty dla Składu
  • Zmiana pozycji z np. PO -> ŚPD

Jak to prawda to Kocham EA ♥

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Mówię ci oglądałem tylko filmik nic nie czytałem.Tylko tytuł doczytałem do Fifa15...

To daleko. Słowo dalej i byś zgłębił tajemnice!

Btw, "Hey guys, how's it goin' and welcome to my FIFA 15 Wishlist. [...] the new features I'd like to see on the next FIFA" - koleś w pierwszym zdaniu powiedział to. I przez cały filmik można było to zauważyć. Kulą w płot.

Jeżeli to prawda To:

• Kreator Strojów i Herbów
  • Wager Match
  • Budowanie Stadionu
  • Edytowanie Butów
  • Wyszukiwanie In-Formów
  • Stroje Reprezentacji
  • Reakcje Goli
  • Darmowe Paczki i Wyprzedaże
  • Kontrakty dla Składu
  • Zmiana pozycji z np. PO -> ŚPD

Jak to prawda to Kocham EA ♥

Poruszona została kwestia, że to tylko życzenia. EA najprawdopodobniej nic sobie z tym nie zrobi, jak zwykle. I ja np. nie chciałbym zmiany pozycji z obrońców na np. ŚPD - po co.

Ciekawe czy po wyjściu World, EA będzie miała zamiar zrobienia FIFA 15.

Oczywiście. To przecież duży hajs dla nich. I też tryb menedżerski i wiele innych rzeczy jest tylko w takich FIFAch. I ogólnie silnik płatnych FIF jest dla mnie o niebo lepszy. EA na pewno nie odpuści robienia kolejnych części. To tak jakby zakończyli tworzenie serii Need For Speed po tym jak wyszedł NFS World. A jak wiadomo to się nie stało.

Opublikowano

Btw, "Hey guys, how's it goin' and welcome to my FIFA 15 Wishlist. [...] the new features I'd like to see on the next FIFA" - koleś w pierwszym zdaniu powiedział to. I przez cały filmik można było to zauważyć. Kulą w płot.

Poruszona została kwestia, że to tylko życzenia. EA najprawdopodobniej nic sobie z tym nie zrobi, jak zwykle. I ja np. nie chciałbym zmiany pozycji z obrońców na np. ŚPD - po co.

Oczywiście. To przecież duży hajs dla nich. I też tryb menedżerski i wiele innych rzeczy jest tylko w takich FIFAch. I ogólnie silnik płatnych FIF jest dla mnie o niebo lepszy. EA na pewno nie odpuści robienia kolejnych części. To tak jakby zakończyli tworzenie serii Need For Speed po tym jak wyszedł NFS World. A jak wiadomo to się nie stało.

Sorki akurat tylko oglądałem nie słuchałem :*

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Ciekawe czy w fifie 15 Barcelona bd miała zakaz transferowy? xD (bez urazy dla fanów Barcelony)

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Ciekawe czy w fifie 15 Barcelona bd miała zakaz transferowy? xD (bez urazy dla fanów Barcelony)

Jestem jej fanem ale pytanie bardzo trafne :D

Przejmujesz menadzera barcy chcesz transfery a tu lipa :D

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Sorki akurat tylko oglądałem nie słuchałem :*

"Players want more coins for winning matches!!"

"EA need to give pro clubs a huge revamp. It could be the best game mode if done right!"

"EA could do Pack sales. We all now they never lover their prices. It's time they give something back to players.

"FIX THE SERVERS!"

EA by pisało tak o sobie? ;)

Z Barcą ciekawe pytanie, ale to by też nie było do końca dobre, bo na pewno nie jest jedynym klubem z takim zakazem. Popularność nie powinna definiować wyjątkowości w rozumieniu, że tylko dla niej by taki zakaz obowiązywał. Wiele różnych sankcji też obowiązuje i EA chyba się nie będzie paliło by to też dodawać.

Opublikowano

Według mnie super z tymi Pozycjami ;)

Np. Lahma bym chciał na ŚPD :D

A wiadomo, że przedłużą FIFĘ... oni będą ją robić do "osranej śmierci"

Kasa to Podstawa ;>

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Mi się tak średnio podoba pomysł obrońców na ŚPD. Niepotrzebne mi to po prostu, ale też nie neguję, bo wiele osób by korzystało. Nie wiem w sumie jak się odnieść do pomysłu, że np. zamieniać prawą stronę z lewą itp. Bo to niby dobre, ale zbyt ułatwienie. Czasem co prawda brakuje w danej lidze graczy na jedna stronę, gdy po drugiej jest masa - ale da się temu jakoś zaradzić. Dużej innowacji w tej FIFie nie będzie pewnie - pewnie ułatwią tak jak kiedyś (usunięcie formacji, co jednak było chyba najlepszym posunięciem jeśli chodzi o takie zmiany).

Opublikowano

Mi się tak średnio podoba pomysł obrońców na ŚPD. Niepotrzebne mi to po prostu, ale też nie neguję, bo wiele osób by korzystało. Nie wiem w sumie jak się odnieść do pomysłu, że np. zamieniać prawą stronę z lewą itp. Bo to niby dobre, ale zbyt ułatwienie. Czasem co prawda brakuje w danej lidze graczy na jedna stronę, gdy po drugiej jest masa - ale da się temu jakoś zaradzić. Dużej innowacji w tej FIFie nie będzie pewnie - pewnie ułatwią tak jak kiedyś (usunięcie formacji, co jednak było chyba najlepszym posunięciem jeśli chodzi o takie zmiany).

Bayern zrobił z prawego obrońcy ŚPD, więc teraz domagają się tego w grze.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jak to będzie jego dominująca pozycja do FIFY 15 to taką też kartę dostanie, co tu płakać. Albo jego IF'y takie będą.

Opublikowano

Połowa z was się głupio jara, bo nie chodziła na angielski. To nie żadna zapowiedź, tylko LISTA ŻYCZEŃ FANÓW. Fani chcą tego, co przedstawili na filmiku. W cale żadnego budowania stadionu i projektowania butów nie będzie, ani większości z tych rzeczy.

Opublikowano

Połowa z was się głupio jara, bo nie chodziła na angielski. To nie żadna zapowiedź, tylko LISTA ŻYCZEŃ FANÓW. Fani chcą tego, co przedstawili na filmiku. W cale żadnego budowania stadionu i projektowania butów nie będzie, ani większości z tych rzeczy.

Spokojnie, już się kłóciłem o to. I nie warto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...