Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dział o zarabianiu w necie. #Próba numer 11111

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście że tak.

Zawsze warto spróbować - a jeśli pojawi się dużo spamerów lub dział nie wypali, to można go zlikwidować (w czym problem?).

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Już teraz reflinków jest sporo, a po dodaniu takiego działu, pojawi się masa reklam i kolejnej porcji reflinków.

Oczywiście, byłaby to przydatna opcja, bo wiele osób mogłoby zarobić jakiegoś grosza, ale to nie na tym forum, to nie miejsce do tego typu spraw.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

To jest forum o grach nie wymyślajmy nic jest dobrze jak jest i niech tak zostanie.

Jeszcze trochę i będzie dział co dziś zjeść na śnadanie lub co kupić kawę czy herbatę.

Nie.....

76561198151853599.png
Opublikowano

To jest forum o grach nie wymyślajmy nic jest dobrze jak jest i niech tak zostanie.

Jeszcze trochę i będzie dział co dziś zjeść na śnadanie lub co kupić kawę czy herbatę.

Nie.....

skoro forum o grach to po co działy typu "komputery" "pogaduszki" itd? 

działu nie ma, ale pytania były. 

Już teraz reflinków jest sporo, a po dodaniu takiego działu, pojawi się masa reklam i kolejnej porcji reflinków.

nie jest tak dużo. zawsze warto spróbować z takim działem.

Opublikowano

Jestem na nie, ponieważ reflinki są zabronione, po za tym może być sporo oszustw i naciągania. Po co administracja mpc ma za to odpowiadać?

Dokładnie takie samo zdanie na ten temat...

zSCFQrN.png

Opublikowano

Tak pod warunkiem ze bedzie w tym dziale kolejka moderacyjna (czy jak tam sie mowi)

o, i to jest dobry pomysł! żeby założyć temat trzeba poczekać aż jakiś moderator zaakceptuje ten temat c:

Opublikowano

To nie jest "jasnowidzenie", lecz przypuszczalna opinia podparta ilością reklamiarzy odwiedzających forum. Po za tym taka sugestia była już wielokrotnie poruszana i odrzucana na podstawie podobnych argumentów.

No to od czegoś jest masa gmów, a argumentowanie ilością reklam lub reflinków jest po prostu głupie.

Opublikowano

Jestem na nie, ponieważ reflinki są zabronione, po za tym może być sporo oszustw i naciągania. Po co administracja mpc ma za to odpowiadać?

Opublikowano

Nie, skoro ktoś nie umie znaleźć forum o zarabianiu to niech sobie odpuści zarabianie.

Opublikowano

Na tak, taki dział może się przydać. Można dodać jakieś sprawy dot. allegro itp że jak ktoś cię oszuka co zrobić ;)

936131400425106482086.png
Opublikowano

Od tego są moderatorzy, aby pilnować porządku w dziale więc pisanie, że będzie pełno spamerów jest niedorzeczne.

Dokładnie. Jest tyle Globali, można przecież dodać jakiegoś moderatora do działu.

Ja jestem na tak. Trzeba dopracować kilka szczegółów i można spróbować 

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem neutralny. Pomysł ciekawy, ale wątpie, że wypali takie coś.

like_me_on_facebook.png

facebook.com/vershydesign

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...