Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa postać?

CovallGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Podobno maja dodac nowa postac do LC.

Ktos cos o tym slyszal?

Dodac nowa postac ? Jaka ? Moze jakis link do info od tworcow gry ?

Piszesz temat a nie wiesz w ktorym kosciele dzwoni

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Ale w sumie fajnie by było, gdyby dodali nową postać... Ale nie jakieś ex-knight'y, czy ex-healer'y... Bo to już nudne, coś nowego, nie bazującego na pierwszych klasach. 

Opublikowano

Ale w sumie fajnie by było, gdyby dodali nową postać... Ale nie jakieś ex-knight'y, czy ex-healer'y... Bo to już nudne, coś nowego, nie bazującego na pierwszych klasach. 

Ja słyszałem, że mają wprowadzić wszystkie Exklasy, po czym ma NIBY być EP4, ale coś nie wydaje mi się, że tak będzie. :s

zSCFQrN.png

Opublikowano

Ja słyszałem, że mają wprowadzić wszystkie Exklasy, po czym ma NIBY być EP4, ale coś nie wydaje mi się, że tak będzie. :s

A od kogo słyszałeś? Bo to też ma znaczenie. ^^ 

Opublikowano

A od kogo słyszałeś? Bo to też ma znaczenie. ^^ 

Z głębszych źródeł (osoby, które były powiązane z pracownikami Aeria Games), ale to już jakiś czas temu. Na razie nic nie widać, więc nie wiadomo. Poza tym LC ma teraz Gamigo, więc..

zSCFQrN.png

Opublikowano

Hehehe,Mase bugów - oto odp na Twoje pytanie :D

Niekoniecznie, gdyby twórcy się przyłożyli i robili dokładnie sprawdzając wszystko na bieżąco. ;) Nie zapominajmy, że to nie jest taka łatwa robota. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...