Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 Strony Aklerios.eu, Nesteria.pl Zakodowane

koniak321

Strony  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przydadzą sie

• Tak
      26
    • Nie
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona pierwsza na prawdę robi wrażenie!

Co do drugiej to jest za mało ostra (kolory się zlewają). można by było spróbować tylko nadać cienie wszystkim obrazkom i może fajniej by to wyglądało :)

Są to strony twojego autorstwa?

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

niestety maja kilka błędów dla amatora nie do naprawienia  a za fachowe poratowanie wychodzi więcej niz za gotowy skrypt xD   ale strony graficznie fajnie nie ma sie do czego przyczepic 

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Strony zostały wykupione od Zielska, więc mogę robić z nimi co chcę   :)

Ty to najwyżej możesz sie napić browara pod blokiem. Nigdy nie pozwalam swoim klientom na odsprzedawanie mojej pracy w dalsze ręce. Robię coś dla kogoś i tylko ten ktoś może tego używać pod daną domeną/marką (zapytajcie Hooltrasa, Exo oraz innych dla których wykonywałem jakąś prace), a jeżeli masz na ten temat inne zdanie to za jakiś czas możemy spotkać się na rozprawie.

Małe porównanie, to tak jakbyś wykupił program Adobe Photoshop CS6 i odsprzedawał go komuś innemu, bo przecież go kupiłeś. Trochę logiki ziom.

~ Arkadioush, pewnie Cię zaskoczę ale od ponad roku prowadzę własną agencje i od każdego przychodu odprowadzony jest podatek.

I powtarzam jeszcze raz całej rzeszy gimbów na MPC, czasami pewne pliki objęte są prawami autorskimi i można mieć poważne problemy za rozpowszechnianie ich oraz odsprzedawanie... 

Życzę wam większej ostrożności w sieci, zwłaszcza jeżeli chodzi o rozpowszechnianie cudzej pracy :)

Pozdrawiam autora tematu.

Opublikowano

Link nie działa, poza tym użytkownik złamał prawa autorskie, ponieważ strony w pełni należą do @MrZielsko . Koszyk. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...