Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scrackowane skrypty.

KrzywyAngel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

skąd takie info ? 

może nie możesz znaleźć żadnego i odstraszasz : )P

tW1qzZP.png

wszytko kupione :)

pewność taka ze przez .lua zakodowane mogą ci wjebac rata na kompa tym bardziej cracked gównem.

IQpyWN8.png

Opublikowano

nie lol ja gram na euw

jak chcecie naprawde cracked skrypty to dostaje sie je od real ludzi którzy potrafią je leaknąć i updatować a nei jakies randomowe shity z pastebina

na rttc cracked expolitynie dzialaja wiec chuja on wam da btw.

IQpyWN8.png

Opublikowano

nie lol ja gram na euw

jak chcecie naprawde cracked skrypty to dostaje sie je od real ludzi którzy potrafią je leaknąć i updatować a nei jakies randomowe shity z pastebina

na rttc cracked expolitynie dzialaja wiec chuja on wam da btw.

A ty umiesz takie rzeczy?

Opublikowano

GDYBY UMIAŁ PO CO BY KUPOWAŁ 

żeby cokolwiek leaknąć musisz mieć source code a żeby go mieć to musisz coś kupić chyba, tak? japierdole co za cebula

nie jestem taka cebula jak wy zeby co widziec leakowac bo szanuje tych ludzi z bol forum i nalezy im sie zaplata za robote a nie jak wy polskie biedaki "hehehe dajcie za darmo o kurwa cracked ale se poram okradne goscia hahah"

IQpyWN8.png

Opublikowano

żeby cokolwiek leaknąć musisz mieć source code a żeby go mieć to musisz coś kupić chyba, tak? japierdole co za cebula

nie jestem taka cebula jak wy zeby co widziec leakowac bo szanuje tych ludzi z bol forum i nalezy im sie zaplata za robote a nie jak wy polskie biedaki "hehehe dajcie za darmo o kurwa cracked ale se poram okradne goscia hahah"

No wiadomo ale po co płacić jak można mieć coś za darmo i te pare złotych np w moim przypadku wydać na jakieś akcesoria/suple na siłownię

1393532913-U1060386.png

Opublikowano

Na pastebinie jest CW ale wersja koło 2.5 więc już lepiej grać na skrypcie od Hondy. @UP uważaj co ci ból dupy nie rozsadzi.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

No wiadomo ale po co płacić jak można mieć coś za darmo i te pare złotych np w moim przypadku wydać na jakieś akcesoria/suple na siłownię

im done, lepiej kupić niż okradać ludzi pozatym i tak te wasze "Cracked" gówna są outdated i gubią w chuj pakietów, pozatym życze bana za cracked skrypty bo przy injectowaniu takie rzeczy sie wie.czy

cos jest cracked czy nie. -.-

taka podpowiedz dla pro crackerów z mpc wystarczy ze wiesz kto ma licencje na skrypt który chcesz scrackować a dalej trzeba to tylko umiec wykrzoystać.

IQpyWN8.png

Opublikowano

im done, lepiej kupić niż okradać ludzi pozatym i tak te wasze "Cracked" gówna są outdated i gubią w chuj pakietów, pozatym życze bana za cracked skrypty bo przy injectowaniu takie rzeczy sie wie.czy

cos jest cracked czy nie. -.-

taka podpowiedz dla pro crackerów z mpc wystarczy ze wiesz kto ma licencje na skrypt który chcesz scrackować a dalej trzeba to tylko umiec wykrzoystać.

ryzyko : )

1393532913-U1060386.png

Opublikowano

Też zainwestowałem w Evadeee,CW,MMA,ProSeries, i kilkanaście razy vipa ;)

Jak działa Evadeee ? :ninja:

Unika skillshotów, jak najwydajniej.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Evadeee aktualne to 0.97 boshe ludzie, wystarczy coś takiego:

--Autoupdating (set to false if you want to disable it):
_G.Evadeee_AutoUpdate = true

I będzie ok ;)

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Evadeee aktualne to 0.97 boshe ludzie, wystarczy coś takiego:

--Autoupdating (set to false if you want to disable it):
_G.Evadeee_AutoUpdate = true

I będzie ok ;)

no na kraked gownie pewnie autoupdate Kappa

IQpyWN8.png

Opublikowano

no na kraked gownie pewnie autoupdate Kappa

wejdź na forum BoLa napisz do Weee i spytaj się o licencje dla mnie a on ci odpowie wszystko..

@Edit specjalnie na twoją cześć zalożyłem temat:

http://botoflegends.com/forum/topic/17624-wheres-my-friend/

@Richman

niech osobiście o to poprosi na forum bola np, a nie przez jego kolegów.

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...