Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scrackowane skrypty.

KrzywyAngel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chyba otworze sklep bo troche tego już nazbierałem 

Pamietaj, że musisz mieć zgodę autora aby sprzedawać skrypty zgodnie z prawem.

Powiem dodatkowo że osoba która choć trochę chce - to znajdzie skrypty, wystarczy wejść na tą stronę którą podałem i wyszukać po nazwie (czasem nie działają), ale trafiają się działające. Sam znalazłem 5 skryptów "skrakowanych" ale ich nie udostępnie, dlaczego? Nie chce aby wodogłowie ściągneło te wszystkie skrypty i doszło do platyny. Serdeczie dziękuje uzytkownikowi itq5 - bardzo pomocny chłopaczyna.

PS. Zapytałem użytkownika SupcioPupcio - jak "skrakować" skrypty, odpowiedz macie w sygnarusze, pis joł.

Opublikowano

Pamietaj, że musisz mieć zgodę autora aby sprzedawać skrypty zgodnie z prawem.

Powiem dodatkowo że osoba która choć trochę chce - to znajdzie skrypty, wystarczy wejść na tą stronę którą podałem i wyszukać po nazwie (czasem nie działają), ale trafiają się działające. Sam znalazłem 5 skryptów "skrakowanych" ale ich nie udostępnie, dlaczego? Nie chce aby wodogłowie ściągneło te wszystkie skrypty i doszło do platyny. Serdeczie dziękuje uzytkownikowi itq5 - bardzo pomocny chłopaczyna.

PS. Zapytałem użytkownika SupcioPupcio - jak "skrakować" skrypty, odpowiedz macie w sygnarusze, pis joł.

hah 30 uzytkowników trola nie wyczuło ;)

+ w czym problem zcrackowac skrypt?

Opublikowano

hah 30 uzytkowników trola nie wyczuło ;)

+ w czym problem zcrackowac skrypt?

No chyba problem scrackować skoro 90% ludzi z forum BoLa płaci za to?

Opublikowano

No ale po co crackować skoro skrypty są na stronce tej? Może nie wszystko ale znalazłem RTTC, reborna starszego, MMA, Evadeee. CW i szukam dalej xD

Opublikowano

No ale po co crackować skoro skrypty są na stronce tej? Może nie wszystko ale znalazłem RTTC, reborna starszego, MMA, Evadeee. CW i szukam dalej xD

znalazłes? Gratuluję znalezienia starych wersji... Wszystkie outdated
Opublikowano

może i stare ale ryze wymiata penty siadają. na cassio podobnie. o evadee nie wspomne że jest epickie. co z tego że stare skoro działa świetnie ;)

Opublikowano

Heh ja już dawno wiedziałem, że skrypty można scrackować. Jakieś pare miesięcy temu kontakt urwał mi się z polskim skrypterem na botoflegends.com, pokazywał mi jak ciśnie na skrakowanych skryptach, a co najważniejsze pokazał mi (wysłał screena) jak ma scrackowanego BOLa czyli ma pernamentnego VIPa.. Fajnie że ktoś założył temat i dowiedziałem się że dużo osób korzysta z tego. Czy mógłby mi ktoś wysłać na PW ten link do tej strony ze skryptami lub po prostu wysłał te scrackowane skrypty. Aaa i najważniejsze, ma ktoś scrackowanego samego BOL'a (permVIP) lub wie jak to zrobić.. Pls PW kto ogarnia się w teamacie, dzięki z góry za fatyge.

Opublikowano

Oczywiście że nie popiera dlatego nikt tego nie publikuje

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...