Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Terenzo, wywala po wejściu do gry i przejściu kawałka drogi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, który polega na tym że: Gdy zaloguję się na konto wybiorę postać i, jak już wczyta mi się gra, to po przejściu kilku kroków wywala mnie z serwera. Wywala na nowych, jak i starych kontach zapisanych w bazie.Proszę o pomoc, a osobę, która pomoże zostanie wynagrodzona limitem lajków i piątką w profilu.

Opublikowano

Po podmianie rootów:
93143972214613287736.jpgA na rootach tego clienta:

80697074353368449598.jpg

sysser: 

0405 19:43:33531 :: ============================================================================================================
0405 19:43:33531 :: Abort!!!!

0405 19:43:33537 :: granny_shared_vbs:
0405 19:43:33537 :: 	0: 0
0405 19:43:33537 :: 	1: 0
0405 19:43:33537 :: 	2: 0
0405 19:43:33537 :: 	3: 0
0405 19:43:33537 :: 	4: 0
0405 19:43:33537 :: 	5: 0
0405 19:43:33537 :: 	6: 0
0405 19:43:33537 :: 	7: 0
0405 19:43:33537 :: 	8: 0

Opublikowano

Miałem to samo i nic nikt nie wiedział ja to zrobić zrezygnowałem

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Skoro tak nie dziala, to sprobuj pobrac pliki Everos i je wgrac na maszynie terenzo. Everos maja wiecej dodatkow i mozna sie nimi fajnie pobawic. 

65e064b557f79.jpg   

Opublikowano

To zwykły derin 1 je wgralem i później sie nie dało everos ma bugi

To zwykły derin 1 je wgralem i później sie nie dało everos ma bugi

Opublikowano

Terenza mają bugi wes mcncc.pl lepsze są :) lub badara kociola tez mozesz wszystko czyste :)

Opublikowano

No to czysty hard :) polecam ja chyba mcncc albo badara kociola nawet item proto nie ma spolszczonego :)

Opublikowano

Nikt nie wie? Dodam, że prędzej działało na tych samych plikach i na tym samym cliencie.
A teraz coś, co mnie zastanawia! Jakie POPIERDOLONY mod zmienił nazwę tematu skoro twórca plików ma nick "Terenzo."?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...