Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy dział na YT'berów

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To powiększyło by i tak dużą popularność naszego forum. Na pewno także dojdzie troszkę osób do nas z okazji tego działu. Jestem na tak, jeżeli nie będzie ograniczenia takiego jak w prezentacjach serwerów minecraft

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

czym nagrywać -  od czego mamy dobre programy? 

http://www.mpcforum.pl/forum/209-dobre-programy/

Dział jest o programach przeróżnych maści. 

Jak nagrać Gameplay/ obrobić film etc? Jest to przypięte w dziale "Filmy na MPCforum"
Co prawda topic wymaga aktualizacji, ale generalnie wszystko jest na forum. 
Wystarczy poszukać. 

Ba! 
Otatnio gry zaczynają mieć albo opcję nagrywania, albo chociażby samego streamowania. 

Nie.

@edit.
btw. czemu miałoby nie być możliwości reklamowania się na YT w dziale dla YT? o.0 To tak jak zabronić reklamowania serwerów, w dziale do reklamowania serwerów... 
refresh minimum co 15dni i nie będzie spamu.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie. Od tego czym obrabiać/nagrywać jest mój dział poza tym znam kilka osób które mi powiedziały "nie będe się już reklamował na mpcforum" bo taka prawda że na początku jest napalenie na taki dział, a potem nikt do niego nie zagląda. Jest naprawde kilka bardzo rozwiniętych for o tematyce yt i wątpie żeby ktoś tutaj miał zaglądać, a jeżeli nawet to z małym ruchem. 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

A mi się podoba taki pomysł, sam niedługo mam zamiar zacząć nagrywać filmy, także przyda mi się taki dział również do pomocy :))

Opublikowano

Prędzej subfora do tego głównego o tematyce YT, jest wiele rzeczy z tym związanych. Nie sądzicie, że lepiej mieć wszystko w 1 miejscu? Już widzę, jak początkujący YTber & user forum wchodzi najpierw w dział programy aby się zapytać czym nagrywać, a potem do filmy na mpc jak to obrobić, a tak napisałby to w 1 dziale i dostałby odpowiedź.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Na tak. Można by było też wprowadzić, to że można się zareklamować, ale od np. 1000 postów. 

Wg. mnie, można by dodać sub forum od np. 50 postów, gdzie można by dodawać prezentacje/reklamy kanałów, wraz z opisem itp.

Opublikowano

Cześć, co powiecie na nowy dział dotyczący YT'berów? Każdy kto nagrywa jakieś let's playe mógłby się zapytać w takowym dziale o to jak nagrywać, czym nagrywać, czym obrabiać, jak obrabiać itp. Z pewnością pojawią się jakieś poradniki, a zainteresowanie działem nie będzie małe.

Jakby dział powstał to tylko kwestia czasu, kiedy przybędzie fala społeczności "majnkraftowców" przeważnie ta młodsza, gdzie pełno tego na youtubie z zapytaniami jak nagrywać, jak się wybić itd. i pełny spam z ocenami filmów, a być może mogę się mylić, ale ja jakoś nie widzi mi się takie coś na forum. Nie.

Opublikowano

Oczywiście, dodajmy jeszcze dział dla mechaników żeby użytkownicy mogli się pytać o różne rzeczy do auta, na dodatek dodajmy dział o modzie no bo przecież każdy się ubiera ale nie wie co ma sobie nowego kupić.Jak już robimy jeden chujowy dział dot. yt'berów dodajmy jeszcze kilka chujowych działów bo każdy czymś innym się interesuje prawda?

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Ile jeszcze tych działów chcecie dorzucić ;_;

Na nie... są luźne pogaduszki, tam możecie się o coś zapytać, a i sekcja dla filmów już istnieje.... 

NIE

Opublikowano

Oczywiście, dodajmy jeszcze dział dla mechaników żeby użytkownicy mogli się pytać o różne rzeczy do auta, na dodatek dodajmy dział o modzie no bo przecież każdy się ubiera ale nie wie co ma sobie nowego kupić.Jak już robimy jeden chujowy dział dot. yt'berów dodajmy jeszcze kilka chujowych działów bo każdy czymś innym się interesuje prawda?

można, w końcu chodzi o rozwój forum?

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...