Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ImperialCraft

stasio889

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NswMnBE.png

Autor grafiki @humannus

Witajcie.

Z dniem dzisiejszym wprowadzamy obowiązkowy baner, który musi znaleźć się w każdej publikacji z nowymi prefiksami.

Robienie bannera na stronie jest intuicyjne, jednak przygotowaliśmy dla Was powyższy tutorial, który ma to dodatkowo ułatwić.

Strona, na której zrobimy taki banner znajduje się tutaj.

craftbanner.com

Na dodanie bannera macie równe 3 dni.

W przypadku niejasności po dodatkowe informacje zapraszamy na PW - lub @Blezur.

Team Minecraft

Opublikowano

Jakie eventy robicie

Jest ich bardzo wiele. Posiadamy same autorskie pomysły. Eventy które znajdziesz na naszym serwerze nigdzie indziej nie możesz spotkać.

NswMnBE.png

Autor grafiki @humannus

Witajcie.

Z dniem dzisiejszym wprowadzamy obowiązkowy baner, który musi znaleźć się w każdej publikacji z nowymi prefiksami.

Robienie bannera na stronie jest intuicyjne, jednak przygotowaliśmy dla Was powyższy tutorial, który ma to dodatkowo ułatwić.

Strona, na której zrobimy taki banner znajduje się tutaj.

craftbanner.com

Na dodanie bannera macie równe 3 dni.

W przypadku niejasności po dodatkowe informacje zapraszamy na PW - lub @Blezur.

Team Minecraft

Nie mam zamiaru tego dodawać. Posiadam własny baner i mi to wystarczy.

Opublikowano

@UP Ale musicie dodac ten ich gowniany, bo usuna reklame a serwer zaczyna sie dobrze rozwijac! Szkoda tracic reklame, tego waszego nie usuwajcie

signature.png

Opublikowano

@UP Ale musicie dodac ten ich gowniany, bo usuna reklame a serwer zaczyna sie dobrze rozwijac! Szkoda tracic reklame, tego waszego nie usuwajcie

Baner wstawiony. Zaraz znowu coś wymyślą aby stworzyć nam niepotrzebne problemy ;)

Zapraszamy do gry! Serwer znowu ON!

Opublikowano

Nie polecam serwera 

​Administracja dzieci.
Zero kultury na serwerze.

Prosiłem admina o pomoc 20 minut i nie odpowiedział.

Ciągłe lagi.

Pomogłem? Daj Like

Opublikowano

Najbardziej to mi się podoba Wasza nazwa. Co do prezentacji, widać że wszystko praktycznie jest ze schematów a nie ma własnych budowli.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE

10mpir9.png

Opublikowano

Najbardziej to mi się podoba Wasza nazwa. Co do prezentacji, widać że wszystko praktycznie jest ze schematów a nie ma własnych budowli.

No niestety nie tylko budowle ukradli, nazwe również :) z mojego serwera

Opublikowano

Serwer padł i usneło ludzią itemy admin odpowiedział mi że mam się pierdolić pozdrawiam serwer .!

Poprosze Twój nick z serwera. Oraz nick admina.

Nie polecam serwera

​Administracja dzieci.

Zero kultury na serwerze.

Prosiłem admina o pomoc 20 minut i nie odpowiedział.[/size]

Ciągłe lagi.[/size]

Podaj swój nick. Niczym nie poparte dowody. Lagów nie ma. niby jak. Dostępne na serwerze jest cały czas 8 GB ramu.

Wszystko robiliśmy sami. Nie ma żadnych schematów. Posiadamy szerokie grono budowniczych. M.in: ERINGE.

No niestety nie tylko budowle ukradli, nazwe również :) z mojego serwera

Po 1. Nie było żadnego Twojego serwera.

Po 2. Nie widać jakoś prezentacji Twojego serwera na MPC.

PO 3. Budowli nie kradliśmy

Po 4. Nadal chcesz kontynuować tą wojnę?

Byles adminem tego serwera?

Użytkownik wyżej nawet nie wbił na nasz serwer :)

Fajny status serwera w reklamie :)

Co do trybu serwera - średni.

Spokojnie!

Dopiero się rozwijamy!

Wkrótce wiele autorskich pluginów, zmiana maszyny, wgranie spouta i wiele wiele więcej! :)

Opublikowano

Kiedyś istniał serwer ImperialCraft bo pamiętam że grałem tam a wy jak złodzieje ukradliście ją .

No i co z tego dzieciaku ze cos takiego kiedys istnialo? Nawet sie porzadnie nie rozwineliscie, jakies forum gowniane na cba i to byl wasz sukces wielki, nazwa serwera zostala zapewne wzieta od slowa Imperium - Cesarstwo, wskazuja na to ikonki orzelka imperium rzymskiego, a nie jakiegos waszego frajerskiego serwa, a moze to wy jestescie zlodziejami, bo rzymianie byli pierwsi? Co za ignorancja

signature.png

Opublikowano

No i co z tego dzieciaku ze cos takiego kiedys istnialo? Nawet sie porzadnie nie rozwineliscie, jakies forum gowniane na cba i to byl wasz sukces wielki, nazwa serwera zostala zapewne wzieta od slowa Imperium - Cesarstwo, wskazuja na to ikonki orzelka imperium rzymskiego, a nie jakiegos waszego frajerskiego serwa, a moze to wy jestescie zlodziejami, bo rzymianie byli pierwsi? Co za ignorancja

Małe sprostowanie całej sprawy:

1. Nazwa "ImperialCraft" nie była nigdzie zarejestrowana dlatego z niej skorzystaliśmy.
  2. Nasza sieć istniała od tamtego roku - Rok temu nie posiadaliśmy jeszcze serwerów Minecraft.
  3. Użytkownicy - "Prosiaczek" i "ImperialCraft" to zwykli hejterzy którzy zazdroszczą nam naszego bardzo szybko rozwijającego się serwera.

Zapraszamy do gry! Dziś planujemy kilka ciekawych eventów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...