Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z instalacją metin2mod.tk

stroyd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żle zainstalowałeś. Mod ma być zainstalowany do folderu z spatchowanym metinem(pliki mają być razem).

Powiedział byś mi jak to zrobić ? ;)

Opublikowano

Odinstaluj grę, usuń wszystko co z nią związane - wszystkie pliki, foldery itp. Następnie pobierz od nowa grę, zainstaluj, spatchuj(uruchom) i wgraj do folderu z metinem moda.

Opublikowano

Odinstaluj grę, usuń wszystko co z nią związane - wszystkie pliki, foldery itp. Następnie pobierz od nowa grę, zainstaluj, spatchuj(uruchom) i wgraj do folderu z metinem moda.

jak odinastaluję tylko gameforge i wgram od nowa będzie ok ? 

Opublikowano

jak odinastaluję tylko gameforge i wgram od nowa będzie ok ? 

Po prostu zainstaluj Metin2 PL, uruchom by się spatchowało

i tam wypakuj od nowa moda, uruchom moda jako administrator i powinno działać.

Opublikowano

Po prostu zainstaluj Metin2 PL, uruchom by się spatchowało

i tam wypakuj od nowa moda, uruchom moda jako administrator i powinno działać.

Tak tylko zamiast normalnego jak zawsze metin2pl to instaluje się jakieś gameforge i chyba przez to nie mogę moda odpalić 

Opublikowano

Tak tylko zamiast normalnego jak zawsze metin2pl to instaluje się jakieś gameforge i chyba przez to nie mogę moda odpalić 

Game forge się instaluje zawsze ale potem przy instalacji metina to metin się oddzielnie instaluje tak jakby.

Wejdź w start i wyszukaj metin2.exe, naciśnij na to PPM i wejdź do lokalizacji tego.

Odpal unpacker moda i tam wypakuj, bo ty pewnie do Gameforge wklejasz ;p

Opublikowano

Game forge się instaluje zawsze ale potem przy instalacji metina to metin się oddzielnie instaluje tak jakby.

Wejdź w start i wyszukaj metin2.exe, naciśnij na to PPM i wejdź do lokalizacji tego.

Odpal unpacker moda i tam wypakuj, bo ty pewnie do Gameforge wklejasz ;p

Właśnie tu jest mój problem nie mam tego metin2.exe jest tylko to j@$bane  gameforge -.- 

Opublikowano

Właśnie tu jest mój problem nie mam tego metin2.exe jest tylko to j@$bane  gameforge -.-

Wejdź w to Game Forge Life i tam jest na głównej Metin2

Musisz tam kliknąć i go zainstalować.

Opublikowano

Wejdź w to Game Forge Life i tam jest na głównej Metin2

Musisz tam kliknąć i go zainstalować.

Już zainstalowałem, normalnie mogę wejść w grę, tylko jedynie przez to gameforge, w całym komputerze nie ma nawet małego folderu o nazwie przypominającej metin2 tylko gameforge ;P

post-1137684-0-48705400-1396706372_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...