Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kasa Shadowcores

Dyzio001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema ma ktos moze jakis sposob na zarabiane wiekszej kasy na shadowcores moze byc za pomoca bota mam xenobot i bbot tylko mnie debuguje  do bota mam 200ek  a moze transfer na lunar cos da napiszcie jak macie jakies pomysly

Opublikowano

Kupujesz brown mushrooms najwięcej ile masz u npcs za 10gp (Edron), a sprzedajesz na markecie po 11-15 zależy od aktualnych ofert innych osob. Tym sposobem zarobilem 600cc. Możesz takim sposobem inne przedmioty kupować i sprzedawać (np. potki).

Opublikowano

Hah, to rzeczywiście dużo XOXOXOXO

@topic

dicebot, polecam i pozdrawiam.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Hah, to rzeczywiście dużo XOXOXOXO

@topic

dicebot, polecam i pozdrawiam.

Nie wiem czy wiesz, od 10.37+ zablokowana kostka na dp, więc pomysł bez sensu.

Opublikowano

Na serpent spawnach i hydrach. Nwm jak się to miejsce nazywa ale idzie się tam z porthope. Prawy górny róg mapy, wchodzi się na -1 tam są małpy i później są meduzy, serpwnt spawny i hydry. Dużo osób tam boci a lootów nie zbierają. Często tam lootają itemy po 10k+ i dużo samej kasy więc polecam, sam chodziłem i zbierałem ;)

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Na serpent spawnach i hydrach. Nwm jak się to miejsce nazywa ale idzie się tam z porthope. Prawy górny róg mapy, wchodzi się na -1 tam są małpy i później są meduzy, serpwnt spawny i hydry. Dużo osób tam boci a lootów nie zbierają. Często tam lootają itemy po 10k+ i dużo samej kasy więc polecam, sam chodziłem i zbierałem ;)

tam gdize sa hydry/serpenty to sie nazywa banuta ;d 

~~~ Dyzio001 - jak chcesz to moge ci dac full afka do xenobota na banute tylko ze ja mam zrobionego dla msa musialbys sobie przerobic ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...