Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zablokowali mi konto?

hacked2332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzisz po prostu na angielską wersję strony EA.  Klikasz help. Potem wybierasz grę.  Potem na samym dole strony Contact. Dalej se już poradzisz.  Możesz z nimi popisać za pomocą słownika Google. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

całkiem niezła reklame teamu robisz pisząc temat że bana złapałeś xD

Sama nazwa mówi. Zresztą każdy będzie uważał jak będzie chciał, i tak dużo mamy członków, więc co mamy narzekać.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

jak się jest ciulem i się cziteruje to konto blokują!Nigdy nie uzylem zadnego czita i nienawidze takich i za każdym razem zgłaszam oszustwa:)powodzenia

Opublikowano

Witam ,mam prośbę czy mógł by ktoś przetłumaczyć tekst na polski bo znajomy dostał odp od EA(nie w translatorze) z tego co mi się wydaje po tłumaczeniu w translatorze  chociaż nie jestem pewny , jak by dostał bana gdyż jedno zdanie jak by zaprzeczało drugiemu
oto tekst:

Thank you for contacting us regarding the action that has been taken on your account. The sanction on your account is pertaining to the following violation:

Your account was correctly identified as violating our Terms of Service which states.
You may violate the Terms of Service if, as determined by EA in its sole discretion you:
Promote, encourage or take part in any activity involving hacking, cracking, phishing, taking advantage of exploits or cheats and/or distribution of counterfeit software and/or virtual currency/items.

Having completed a thorough investigation into your account and the complaint that you have made, we must advise that your account was actioned correctly, in full compliance with our policies and procedures.

Following our review into the actions taken on your account we wish to confirm that we shall not be removing this ban from your account, nor will we be pursuing this issue any further at this time.

Thank you for bringing this matter to our attention. As a valued customer, your feedback is very important to us.

z góry dzięki za odp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...