Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zablokowali mi konto?

hacked2332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. 1 kwietnia około 20:00 grałem sobie w nfs'a prywatne wyścigi ze znajomymi.. Po wyjściu z gry.. jakoś za około 10min chciałem wejść spowrotem i wyskoczył mi komunikat:

84618243061236064094.png

Na e-mail dostałem wiadomość pt. "Nfs W Banned account" było coś tam napisane o naruszeniu warunków itp itd...

Napisałem więc do supportu nfs world.. Dlaczego? za co? i do kiedy.

Odpisali mi że przepraszają za utrudnienia w logowaniu i że moje konto zostało zawieszone tymczasowo.

Niestety nie wiem do kiedy jest ban, z tego co czytałem to ban na 72h. 

72h jeszcze nie mineły.. Wiem, ale chciałbym sie zapytać was czy ktoś z was miał z takim czymś doczynienia i za co to jest,ile to trwało no i czy wogóle odbanowali.?

Dodam że przy wyłączaniu gry miałem odpalonego TE bota. ale przestał już nabijać więc nie wiem.. 

Opublikowano

@Up: No to mi już ulżyło :) Ale teraz pytanie.. Na ile.. :/ Bo równie dobrze może być na miesiąc :/

Skoro blokadę otrzymałeś 1 kwietnia ok. 20:00 na 72h to UB powinieneś dostać dziś również ok. 20:00.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Bo to występuje po nieodpowiednim/ewidentnym używaniu cheatów ;)

Wiem o tym, ale nawet jeśli kiedyś używałem tego to nie było tego błędu. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Co dokładnie to znaczy? :P I z jakiego powodu mogło wystąpić

Pseudo sprawdzanie konta wywołane przez automatyczny skrypt, który blokuje czasowo dostęp do gry. Powodem tego jest użycie cheata (najczęściej speedhacka/auto finisha/bota na wyścigi multi player).

HB5fLf7.png

Opublikowano

@Up: No ok ale mineły już 72 godziny i dalej sprawdzają ? Już napisałem do nich z zapytaniem do kiedy będzie ban.

Wyżej toczyła się dyskusja na temat uwierzytelniania ;)

Teraz nie pozostaje Ci nic innego jak czekać na odpowiedź od nich, nic więcej tu nie zdziałasz.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Podpinam się do tematu, bo nie chcę robić spamu.

Mi wyskakuję dziś ciągle błąd " Utracono połączenie z serwerem. Gra zostanie zamknięta ". Co to oznacza ? Coś się stało z kontem ? Nie chce je stracić, mam je 3,5 lat :/

Opublikowano

Podpinam się do tematu, bo nie chcę robić spamu.

Mi wyskakuję dziś ciągle błąd " Utracono połączenie z serwerem. Gra zostanie zamknięta ". Co to oznacza ? Coś się stało z kontem ? Nie chce je stracić, mam je 3,5 lat :/

Zrestartuj router i powinno działać.

HB5fLf7.png

Opublikowano

To pisz do nich i pytaj ;)

Nic innego nie poradzisz.

Napisałem już do nich chyba z 5 mail'i z zapytaniem jaka jest data odblokowania mojego konta i na ani jeden mi nie odpisali....

Opublikowano

Napisałem już do nich chyba z 5 mail'i z zapytaniem jaka jest data odblokowania mojego konta i na ani jeden mi nie odpisali....

Dziś próbowałem włączyć czat na żywo to długo czekałem i nic. 

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...