Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze o pomoc!

Bakowy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dawna walczę z tym problemem , przyznam się że się poddałem już ale dzisiaj cos mnie natchneło żebym napisał tutaj na forum i może wy mi pomożecie. Próbuje zalogować się i wyskakuje to " your client version is too old ' Patrzylem wcześniejsze tematy , ale nie zostaly wyjaśnione jak to naprawić, odrazu mowie ze mam win7. Próbuje grać na ots i niestety przez to nie moge odpalic Elfa a elf na tym ots to podstawa , na rl probowalem sie zalogowac i jest dokladnie ten sam problem. PROSZE O POMOC! Odwdzięcze się jakoś ;) Chciałbym jeszcze dodać ze to tylko pod 8.60 bo sciągnołem 10.38 i na tej dziala . KURDE...

Opublikowano

W info patrzyłem mam 8.60 i własnie pod taką chce grac , bez ipchangera jest ten sam problem. Próbowałem sciągać z 100 innych stron tibie i jest ten sam problem czyli to coś musi być z kompem , ale własnie nie wiem co. Dlatego pisze tutaj bo są osoby które na pewno wiedzą OCB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...