Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hosting, serwer 40 slotowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się dowiedzieć jaki hosting polecacie jeśli chcę kupić serwer 40 slotowy. Chodzi mi o hosting gdzie na 40 slotów dostanę najwięcej ram'u oraz gdzie ceny nie będą kosmiczne ;)

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
LvLUP.PL

Polecam na razie nie stać mnie na dedyka pod serwer, więc kupuje tam ;)! Pozdrawiam.

Opublikowano

ja polecam gamershost.pl 40 slotów masz za 60 zł i nieograniczona ilość RAM. 

Najlepiej płać PayPalem bo sms to raczej będzie dużo więcej.

Opublikowano

CUBEHOST.PL, tylko i wyłącznie, mają dobre zaplecze serwerowe, support działa szybko (jeśli są już jakieś problemy), a dodatkowo można zrobić sobie sklep za darmo, u nich na stronie, zawsze to jakiś hajs na następny miesiąc.

Zapraszam

..:: Serwer CaveMiner ::..

Opublikowano

Fiberhost polecam, tak jak ktoś wyżej już napisał, sam posiadam tam serwer, szybko odpowiada support, pomogą w drobnych problemach na craftserve miałem serwer ale sp odpisywal 4 dni i serwer wywalalo ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

to z tego co napisaliście to 1. fiberhost 2. cubehost

Co do pukawki to miałem serwery ALE tak dokupujesz ramu to nie jest normalne np. 4gb ramu tylko jakieś virtualne i problemy były

gamershost jak mogą dawać nie ogarniczoną ilość ramu? to by się im kompletnie nie opłacało ;o

@_Piotr_ ceny niskie ale jak z ram'em?

co do lvlup.pro to znajomy miał tam i nie poleca

;-)

Opublikowano

@up chcę aby ludzie polecili mi hosting który sami używają, używali, wiedzą że mnie nie zawiedzie no i który będzie odpowiedni na te 40 slotów ;)

;-)

Opublikowano

Jak na takie okazje to polecam:

http://sored.pl

Mam tam u nich serwer 2 GB ramu za 35 zł, idealna oferta dla tych, którzy nie lubią ograniczeń w slotach i reszcie, sam możesz przydzielić ile z tych 2 gb ma być przypisane na serwer. Dodatkowo możesz zainstalować sobie TS3, co jest bardzo wygodne. Jedynie co musisz umieć, to obsługa linuxa ;)

Opublikowano

Boże :) Lvlup.pro to według mnie najlepszy hosting w porównaniu ceny do jakości, miałem tam serwer i chwalę.

Pukawka.pl, ceny troszkę wysokie ale za to dobra jakość serwerów, teraz jest promocja za 1,7 zł masz 155MB ramu :*

Opublikowano

Polecam pukawka.pl

Ps . sprawdz Pv Manna

Witam siec serwerów ,, Garnizon ''
Potrzebuje Budowniczego do zbudowanie
lobby serwerowego
Wiecej Informacji PW
Budowniczy na starcie
jezeli dobrze sie wywiąże awansuje na Administratora

Kontakt oczywiście: Skype: obalacz lub PW

Opublikowano

To samo co @UP ;p Dobry hosting, mam u nich serwer. Jedyne co moge skrytykować, to słaby design strony/itemshopu. :p Ale usługi mają dobre.

Opublikowano

Witaj! Jeżeli chodzi o dobry hosting serwerów minecraft to bardzo polecam http://www.csrv.pl/ Jest to hosting CraftServe.pl ! Znajduję się na nim wiele ofert serwerów minecraft począwszy od małego 5 slotowego serwera prywatnego kończąc na nieograniczonej liczbie slotów za wykwintną cene. CraftServe ma niezwykle wytrzymałe maszyny oraz prosty nadal rozwijający panel opsługi administratora oraz itemshop z niesamowitą obsługą oraz umieszczeniem go na własnej stronie serwerowej. Mam nadzieję że tyle wystarczy opowieśc o tym hostingu i dziękuje że mogłem się wypowiedziec w tej sprawie. Narka!

Daj Postowi LIKE Jeżeli ci się podoba ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...