Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hosting, serwer 40 slotowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie zastanawiam się nad pukawką lub fiberhostem. Pukawka ponoć polepszyła się od czasów kiedy miałem u nich serwer, a co do fiberosta słyszałem, że strasznie długo odpisują/odpowiadają w danej sprawie LECZ nie wiem czy to prawda.

Za powyższe opinie dzięki, lvlup oraz craftserve na 100% odpadają, pozostałych nie znam na tyle dobrze

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Napisz na do nich na bok to dostaniesz serwer na testy nawet na 7 dni

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

Nie polecam:

Craftserve.pl ( lagi, błędy, drogo)

fpsmax.pl( lagi)

Polecam:

Fiberhost ( czasem jakis maly lag, itemshop, mozesz przelac kase zarobiona na serwerze na swoje bankowe konto, oczywiscie jakas tam prowizja ale z 50 zł zarobionych możesz dostać np. 20 zł, miły, szybko odpowiadający BOK itp.)

Gameserv ( tańszy ale brak mozliwosci zarobku realnego, ale tak jak mówie jeśli nie chcesz zarobków tylko serwer no to gameserv jest niezłe, mozesz wybrac 80 lub 100 mb ramu, ta pierwsza za 1zł druga za 1,30 + promocja 25% ! Czyli warto jeśli kupisz teraz, ale nie zarobisz raczej)

Polecam Fiberhost i gameserv, ale z tych dwóch wybrałbym Fiberhost.

Bez reklam fb

Opublikowano

W  maxcraft masz dwie oferty.

Albo max i możesz sobie wyłączyć limit ramu,  albo ram i płacisz za ram a sloty ustawiasz ile chcesz.
Maxcraft to pukawka i mają serwery w Warszawie.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najbardziej polecam fiberhost oraz Sored dopiero w ostateczności Pukawkę.

I pamiętaj że choćby nie wiem co miałbyś wybierać nie wybieraj slotex może i mają tanio ale jeśli chodzi o jakość to masakra.

I love VAG.

Nowicjusz
Opublikowano
Sprawdź proszę ofertę fiberhost.pl hosting działa już na rynku 2 lata. Od tygodnia obchodzą swoje 2 urodziny gdzie przydzielili -50% na  wszystkie serwery MC.

Po kontakcie z [email protected] dostaniesz za darmo serwer na 7 dni do testów. 

Po co ryzykować? sprawdź jak jest na prawdę! 

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie polecam FiberHost posiadam tam aktualnie serwer za 50 zł 1000slotów 64GB itp. wszystko pięknie i fajnie prawda? Szkoda że dali mi prawdopodbnie nie tą maszynę lub źle mi podpieli nie mam pojęcia przy 24 gracza serwer chodzi jakbyście oglądali slajdy... a pluginów jest tak mało że prawie ich wgl nie ma pisząc do nich z problem usuwają post i nawet nie odpisują.

Chcesz dobry serwer kupić to masz dużo lepszych wyborów i sprawdzonych. żałuje że tam nie wykupiłem kara za sprawdzanie innych hostingów

craftserve.pl 30 zł (Może nawet uciągnąć 100-200 slotów)
sored.pl 35 zł spokojnie 40 slotów (Sam ustawiasz ile)

Wiec przed wybranie fh 2 razy się dobrze zastanów :)

Opublikowano

To bardzo dobrze się kolego zastanawiasz, wybieraj Pukawke.pl. ;)

+ Szybko odpisujący Support hostingu

+ Hosting posiada najlepsze maszyny

+ Dobra opinia serwerowni

+ Cena hostingu jest jak na swoje możliwości opłacalna, a hosting dobry

+ Masz dużo Ram'u do dyspozycji

+ Brak awarii hostingu

Opublikowano

Ja polecam enderchest.pl , bo

-bióro obsługi klienta które szybko odpowiada

-niskie ceny

-nie ma lagow

I dużo innych rzeczy jak np itemshop darmowy i strona www!

Opublikowano

A ja polece Ci gameserv.pl ;)

Dlaczego?:

- szybka odpowiedź i pomoc supportu

- wydajne serwery

- da się z nimi dogadać na różne oferty, opcje itp.

- mając tam serwer nie narzekałem ;)

Opublikowano

boże jakie gówna... pukawka to smiech na sali

polecam 3 hostingi (w kolejności od najlepszego do troszkę słabszego)

enderchest.pl

mineserv.eu

craftserve.pl

@Lord Asasin Brak awarii hostingu? HAHAHAHAHAHAH PADŁEM

Ciekawe, skoro ja ponad tydzień czekałem, aż te leniwe ...... ogarną nie działające serwery!  DROGO!!! OFERTA NIE KORZYSTNA!!! Szybki support? Człowieku, jak ja widzę co Ty piszesz, to mam wrażenie że jesteś z kosmosu.

bannergif.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...