Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Batios.pl [Dedyk][Easy] - Startujemy już dziś. Godzina 17:00.

Batios

808 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co chciałbyś, abyśmy dodali w następny piątek?

• Dungeon
      458
    • 2x Misję na wyższym poziom
      89
    • Jakiś system gier/nagród
      261

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było mówione od dłuższego czasu że start o 17:00

Jak komuś kurwa nie pasuje bo pracuje to niech weźmie wolne :D

Dlaczego ja mam czekać 1h dłużej na start bo paru osobom nie pasuje godzina 17:00 ?

Była ankieta która wyraźnie wskazywała na godzine 17:00 także mam nadzieje że administracja nie będzie zmieniać terminu.

Trzymajmy się ankiety !

Tyle z mojej strony, czekam na start :)

• Odpowiedzi 817
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tony jak tam? na travice zostalo malo osob to najlepiej miec wyjebane co? :D i postawic server na tych samych plikach co tavia.eu i myslisz ze na 'dluzej' pozostanie tutaj z 1k osob? to sie mylisz :) nadal bedziesz rozdawal swoim przydupasom eq? dobrze wiemy co robiles ;).

Jeszcze raz nie polecam.

Opublikowano

Administacja musi troche ogarnac ten IS .. ;/ jest zbyt przesadzony mowa tu o bonach ktore daja pety i wierzchowce poza tym cud miód i malinka :D 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

To jest jeszcze nic. Bardziej mowie o tych bonach hp statusów 50 na potwory itd .. za duzo dopalaczy dali ;/ jak mental zbuguje wierzchowca z 600 wartosci + pierscienie na ludki czy inne bajery i peta to jak wypali duchowe z krytem czy tam nawet bez ... pozamiatane .. 1k ataku z samego peta i wierzchowca w sumie nawet ponad 

Mój PC 

Opublikowano

@Nukey

Ok, w imieniu wszystkich dziękujemy za komentarz.

a teraz WYPIERDALAJ !

.

Człowieku ty gowno o tym serverze wiesz xD maja stabilne servery? hahah bo ich nikt nie atakuje za bardzo gowniane. :D a ile tam gra 20 osob? no wlasnie z tym serverem bedzie podobnie przez niecaly miesiac z 400 graczy beda sie 'interesowac' a pozniej znowu wyjebka i nowy serwer :) nie wypowiadaj sie jak gowno wiesz ;)

@EDIT: Chujmorka.pl tez byla ich serverem, i ile chodzila? zaledwie 3h. :D, bo ją rozpierdolili ;)

Opublikowano

Teraz dopiero tak zauwazylem... czemu w sklepie sa tylko bronie 30 lvl dla wojownika?

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Człowieku ty gowno o tym serverze wiesz xD maja stabilne servery? hahah bo ich nikt nie atakuje za bardzo gowniane. :D a ile tam gra 20 osob? no wlasnie z tym serverem bedzie podobnie przez niecaly miesiac z 400 graczy beda sie 'interesowac' a pozniej znowu wyjebka i nowy serwer :) nie wypowiadaj sie jak gowno wiesz ;)

@EDIT: Chujmorka.pl tez byla ich serverem, i ile chodzila? zaledwie 3h. :D, bo ją rozpierdolili ;)

Dziekujemy za wypowiedz specjalisty do spraw serwerów ect. itd. itp. :D pierdolisz jak bys sie szmat nawpierd**ał :D 

Mój PC 

Opublikowano

Skoro jest pet dla sury co daje : 60 INT, 300 Obrony 15% Krytyk

To dodajcie taki dla reszty klas bo bm jak zapi.erdoli to bedzie zgon

Opublikowano

Teraz dopiero tak zauwazylem... czemu w sklepie sa tylko bronie 30 lvl dla wojownika?

Tony pisał, że to jest tylko przykład. W sklepie są bronie dla każdej klasy :)

Opublikowano

Tony pisał, że to jest tylko przykład. W sklepie są bronie dla każdej klasy :)

jakos w is nie widze peta dla innej klasy z tymi samymi bonami

Opublikowano

Polecam serwer, zagram

IS - odstrasza.

Bo to server jest nastawiony pod is? nie rozumiecie ludzie czy jestescie tacy tepi? wejdzcie sobie w prezentacj Travica.pl itp i zobaczcie jak tony zbywal ludzi ;) ale co ja tam bede gadal ladujcie w is az zostanie 20osob i zamkna server i otworza nowy na tych samych plikach :)

Opublikowano

Bo to server jest nastawiony pod is? nie rozumiecie ludzie czy jestescie tacy tepi? wejdzcie sobie w prezentacj Travica.pl itp i zobaczcie jak tony zbywal ludzi ;) ale co ja tam bede gadal ladujcie w is az zostanie 20osob i zamkna server i otworza nowy na tych samych plikach :)

Dzięki za rade :)

a teraz WYPIERDALAJ :D

szkoda ze jeszcze 5h do startu :)

Opublikowano

Dzięki za rade :)

a teraz WYPIERDALAJ :D

szkoda ze jeszcze 5h do startu :)

Widze ze umiesz tylko napisac 'wypierdalaj' ok to juz moj ostatni post w tym temacie, bo nawet nie potrafisz nic innego napisac, okej graj tutaj tylko pozniej nie placz :)

Pozdro 600

PS: Nie napalaj sie na ten server, bo sie zesrasz.

Opublikowano

Było mówione od dłuższego czasu że start o 17:00

Jak komuś kurwa nie pasuje bo pracuje to niech weźmie wolne :D

Dlaczego ja mam czekać 1h dłużej na start bo paru osobom nie pasuje godzina 17:00 ?

Była ankieta która wyraźnie wskazywała na godzine 17:00 także mam nadzieje że administracja nie będzie zmieniać terminu.

Trzymajmy się ankiety !

Tyle z mojej strony, czekam na start :)

Jesteś glupi jak but , spinasz sie o przesuniecie startu nawet o 1h.

W ankiecie sporo osob chcialo by start byl pozniej niz o godz 17 a to nie bylo pare osob tylko z 30-40% z ankiety.

Opublikowano

Jesteś glupi jak but , spinasz sie o przesuniecie startu nawet o 1h.

W ankiecie sporo osob chcialo by start byl pozniej niz o godz 17 a to nie bylo pare osob tylko z 30-40% z ankiety.

68%  chce start o 17:00

32% chce start o 18:00

duża większosc chce start o 17:00

wiec team powinien sie kierować głosem większości i wyższosći :)

Opublikowano

Bylo pisane ze start o 17 wiec tak ma zostac, a nie ze komus nie pasuje to odrazu zmieniac> smieszne

Opublikowano

Start będzie o 17 i nic nie będzie przesuwane. Ludzie wybrali, że start ma być o 17 więc tak będzie. 

Koniec Spamu na ten temat.

Opublikowano

Pod klawiszem SHIFT+F12

raczej żadnych nnie będzie :)

Myślę, że napewno jakiś bug wypłynie podczas startu czego wam nie życzę :P 

Opublikowano

Spokojnie, serwer został ekstremalnie wytestowany :)

Juz macie wszystko gotowe do startu czy jeszcze cos robicie?

Opublikowano

Juz macie wszystko gotowe do startu czy jeszcze cos robicie?

Serwer jest gotowy już od jakiegoś czasu. Teraz tylko cisną reklamę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...