Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UploadImage - Szybki, prosty, nie wymagający rejestracji.

Vershy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FotoWrzuta to hosting zdjęć który nie wymaga rejestracji. Jest bardzo prosty w obsłudze, i tym się kieruje :3

Adres: 

fotowrzuta.aq.pl

@down

reklama?

nie sądzę żeby to był projekt któregoś z użytkowników forum.

like_me_on_facebook.png

facebook.com/vershydesign

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Vlep.pl tez kozacki i nie wymaga rejestracji

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Nie, dlaczego? Zbyt długa nazwa, "cba.pl" , brzydka kolorystyka, mało pasujące tabele. :)

Wszystko idzie poprawić, to tylko wygląd. Ale jeśli chodzi o funkcjonalność to działa znakomicie :3

Domena będzie .eu

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Po co drugi temat? 

http://uploadimage.cba.pl/?p=contact

tutaj mały błąd, usuń w kontakcie upload ;P 

A tak w ogóle za duża konkurencja ;/ 

https://www.google.pl/#q=hosting+zdj%C4%99%C4%87

Zmieniam skrypt, więc nie ma po co poprawiać kontaktu.

Konkurencja jest, ale to nie znaczy że nie można próbować :)

Jak jest już kwejk to np nie można odwiedzać stron typu jebzdzidy, 9gag itp? :D

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Znam lepszy. 

83cxsm.jpg

Albo nawet screenSHU. Robisz scrina odrazu go wrzuca na strone. 

Rozumiem że umiesz robić zrzut ekranu przezroczystego tła. GZ

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Ważne info:

Przygotowałem alternatywną wersję tej strony - z innym designem, nazwą.

Wybierzcie który design/funkcjonowanie wam bardziej odpowiada, 

xupload.cba.pl

czy

uploadimage.cba.pl

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

yy mi żaden

Idź rób robić swój hiper zaawansowany program do pobierania tapet, w jakże trudnym języku jakim jest Visual Basic.

Dodany regulamin.

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Dodany shoutbox w celu lepszej komunikacji, poprawa błędów z niektórymi linkami.

Piszcie co jeszcze mam dodać.

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Amatorsko zmieniony kolor stopki i headera strasznie zepsuł "design" tego. Popracuj sam nad tym i to dokładnie, nie na gotowcach :)

9obpmnjr.png

Opublikowano

Amatorsko zmieniony kolor stopki i headera strasznie zepsuł "design" tego. Popracuj sam nad tym i to dokładnie, nie na gotowcach :)

Dzięki Zkumeku za kolejną ocenę, też myślę że gotowy szablon jest, no poprostu cieńki.

A ten design stopki i headera robiłem na szybko, chcę nadać zieleni tej stronce :3

W najbliższym czasie to zostanie poprawione

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Interface ładny i upload działa , nawet jest bardzo szybko się wysyła grafikę..

Tylko jakbyś ten interface zmienił bo to gotowiec to by było wyśmienicie..;)

Dobra robota ;)

Opublikowano

Interface ładny i upload działa , nawet jest bardzo szybko się wysyła grafikę..

Tylko jakbyś ten interface zmienił bo to gotowiec to by było wyśmienicie.. ;)

Dobra robota ;)

Dziękuje za ocenę :3

Dziś w nocy będę zmieniał design :3

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Ej dawajcie zgłaszamy wszyscy jego stronę że robi hosting plików który nie jest dozwolony na cba? Jednego gimbosajtu mniej.

I jeszcze sie podpisuje pod czymś co ktoś napisał, a on wypierdzielił tylko Copyrighty, wpisał nazwe swojej stronki i sie cieszy + na siebie "my" mówi jakby jakąś firmą był. Pompa.

Dozwolone typy zdjęć : gif, jpg, jpeg, png

O tak, zaraz zuploaduje zrobionego rano moją lustrzanką gifa.

Opublikowano

w jakże trudnym języku jakim jest Visual Basic.

A więc język jakim jest PHP jest taki trudny?  <_< 

Chłopak wypowiedział się na temat twojego hostingu tak jak prosiłeś, więc nie wiem o co ta spina...

Skrypt gotowiec (w innym temacie to wyszło...)

Shoutbox też...

Wygląd też...

Nie widzę nic do oceniania.. poza tym tak jak DoktorKartofel dobrze zauważył CBA.PL nie pozwala na hostingi zdjęć, więc...

Opublikowano

A więc język jakim jest PHP jest taki trudny?  <_< 

Chłopak wypowiedział się na temat twojego hostingu tak jak prosiłeś, więc nie wiem o co ta spina...

Skrypt gotowiec (w innym temacie to wyszło...)

Shoutbox też...

Wygląd też...

Nie widzę nic do oceniania.. poza tym tak jak DoktorKartofel dobrze zauważył CBA.PL nie pozwala na hostingi zdjęć, więc...

1 post, multikonto? Ten przypadek to nie przypadek, nie sądze żeby ktoś zakładał konto specjalnie żeby odpowiedzieć w moim temacie :*

Skrypt to nie gotowiec, kupiłem od gościa który mnie wychujał i dał skrypt z neta, co poradzę... Zedytowałem go. I będę na nim bazował.

Wygląd dziś w nocy zmieniam.

Skrypt mam zapisany na dysku więc nawet jak mi usuną na cba to sobie wgram na inny hosting, więc nie widzę problemu. Widzę tylko

że Ci się nudzi i nie masz swojego życia bo się interesujesz moim projektem, nie masz nic innego do roboty?

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

1 post, multikonto? Ten przypadek to nie przypadek, nie sądze żeby ktoś zakładał konto specjalnie żeby odpowiedzieć w moim temacie :*

Skrypt to nie gotowiec, kupiłem od gościa który mnie wychujał i dał skrypt z neta, co poradzę... Zedytowałem go. I będę na nim bazował.

Wygląd dziś w nocy zmieniam.

Skrypt mam zapisany na dysku więc nawet jak mi usuną na cba to sobie wgram na inny hosting, więc nie widzę problemu. Widzę tylko

że Ci się nudzi i nie masz swojego życia bo się interesujesz moim projektem, nie masz nic innego do roboty?

Hmm... to że się nie udzielałem na Forum nie znaczy, że ten wyżej to ta -,- (konto założyłem 11 lutego, po prostu przewidziałem to, że będę chciał cię oceniać i założyłem sobie wcześniej MultiKonto <_<  yhy...)

Jak przeniesiesz na inny hosting i zmienisz wygląd będzie można oceniać, więc czekam na ciebie  ;)

Opublikowano

Byłem na tyle głupi że nawet nie sprawdziłem czy moja wcześniejsza strona działa :________:

okazuje się że na cba był zakaz hotlinkowania i nie dało się wstawiać zdjęć na forum :________________:

strona już stoi na nowym hostingu, pod nowym adresem. Narazie nie będę go ujawniał bo majstruje z wyglądem :3

Zdjęcia z tamtej strony zostaną usunięte, sam skrypt również. Informacja powinna pojawić się za 30 minut :3

@down

nie nazywaj mnie złodziejem, ten skrypt co ja dostałem to było jedno wielkie gówno.

like_me_on_facebook.png

Opublikowano
"Skrypt to nie gotowiec, kupiłem od gościa który mnie wychujał i dał skrypt z neta, co poradzę"

"Sprzedał mi kradzione auto. Przemaluje, a co tam, nie moja wina że kradzione." zabij się Złodzieju.

okazuje się że na cba był zakaz hotlinkowania i nie dało się wstawiać zdjęć na forum :________________:

NO SHIT SHERLOCK. Nawet jakby się dało to zaraz byś bana dostał.

Opublikowano

A więc tak... Zacznijmy od tego że zmieniam nazwę na fotowrzuta, a więc mógłby jakiś mod/global 

zmienić nazwę tematu na "

[Hosting Zdjęć]FotoWrzuta - Szybki, prosty, nie wymagający rejestracji.

odmieniłem design strony, teraz jest taki morski-"lodowy". 

Zmieniony hosting, teraz można bez problemu wrzucać zdjęcia na forum, przykład:

56aff4822a0a0bd69df6f6e0678062d4.jpg

Nowy adres strony: 

fotowrzuta.aq.pl

PS: teraz powinna chodzić jeszcze szybciej :)

Aktualnie testuje nowy wygląd, prawdopodobnie będę jeszcze zaraz poprawiał.

@1361622928-U485574.pngDoktorKartofel nie podchodź do mnie tak wrogo nastawiono :/

like_me_on_facebook.png

Opublikowano

Wszystko idzie poprawić, to tylko wygląd. Ale jeśli chodzi o funkcjonalność to działa znakomicie :3

Domena będzie .eu

I o taką odpowiedź mi chodziło. Masz Lajka. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...